שאלה

נויה23

New member
../images/Emo58.gif שאלה

אני עכשיו בפרק 21 וראיתי שהאיר פוטר הוא צאצא של מישפחת פרוול (או אך שלא קוראים לזה) ... וגם גוניט ומורפין וגם וולדמורט...כלומר הארי וולודמורט הם צאצאי של מישפחת פרוול.... אז אאיך וולדמורט הוא צאצא של סלתרין והארי של גריפנדור שהרי הוא מוין לשם?

Mellow29

New member
יש לך טעות בסיסית נדמה לי

איפה מוזכר שהארי הוא צאצא של גודריק גריפינדור? לא כל תלמיד סלית'רין הוא צאצא של סלזאר סלית'רין ולא כל תלמיד הפלפאף הוא צאצא של הלגה הפלפאף

נויה23

New member
אהה לא ידעתי..... ../images/Emo58.gif יש לי עוד שאלה..

מי אנס את אחותו של דמבלדור...קראיתי על זה למטה ולא היה רשום מי אנס..... אז מי אנס אותה?

מה יא

New member
יא, לא הבנתי את זה../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif

זתומרת, הבנתי שתקפו אותה אבל לא הבנתי שאנסו אותה... בכלל כל הסיפור על דמבלדור ומשפחתו עצוב

Guid

New member
אני גם לא הבנתי את זה!

אני חייב, פשוט חייב, לקרוא את התרגום לעברית!

talbd22

New member
../images/Emo58.gifזה לא שלא הבנת..../images/Emo58.gif

לא כתוב בפירוש שאנסו אותה, על זה היה הדיון למטה.. חלק חושבים שאנסו אותה, חלק חושבים שהכו אותה.. לא כתוב בוודאות.. אז זה לא שלא הבנת, את יכולה להחליט מה היה איך שבא לך.. עד הראיון הבא של רולינג, שבטח ישאלו את זה גם

talbd22

New member
כבר לא למטה../images/Emo4.gif

עבר לעמוד הבא. כתבו על זה.. תחפשי באחד השרשורים..

talbd22

New member
ניסיתי לחפש לך את זה ולא מצאתי.../images/Emo10.gif

אולי מישהו אחר יצליח.. אבל כתבו על זה בוודאות קודם!

yoavj1

New member
../images/Emo45.gif כתבו על זה

כנראה מחקו את הדיון הזה...

yoavj1

New member
../images/Emo58.gif

כשאומרים שהארי הוא צאצא של המשפחה זה יכול להיות גם עשרה דורות או יותר. וחוץ מזה, רוב משפחות הקוסמים טהורות הדם קשורות אחת לשניה איכשהו. אמא של וולדמורט טהורת דם, אבא של הארי טהור דם ולכן הגיוני שהם יהיו קשורים קשר דם [גם אם רחוק]. וכמו שאמרו, הארי לאו דווקא צאצא של גודריק גריפינדור.

Mellow29

New member
יש פה ספוילר? וממתי אני 'אמרו'? בבל זונע ../images/Emo3.gif

yoavj1

New member
../images/Emo128.gif לחסום

אני כבר לא בבל
יש שם חצי ספוילר. Better safe than sorry.

הפתרון כנראה יותר פשוט ממה שאת חושבת ../images/Emo58.gif

וולדי והארי צאצאים לאחים פווריל, אבל האחים התחתנו במהלך השנים וכנראה האח השני התחתן עם מישהי שהיא צאצאית של סלת'רין. זה מסביר את הלחשננות שעוברת בגנים אצל מרלבורו (כן, אני יודע, מארבולו) וגם את זה שהטבעת אצלו. אותי יותר מטרידה העובדה שהטבעת היתה על היד של מארבולו והוא לא חטף שום קללה, וולדמורט הפך את הטבעת להורקרוקס ולכן פתח אותה ולא חטף שום קללה, דמבלדור דווקא כן חטף קללה רצינית אחרי שכבר נפטר מההורקרוקס, ולעומת זאת הארי עצמו יכול היה להשתמש בטבעת בחופשיות.

Alasse

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

כשמארבולו עונד את הטבעת היא עדיין לא הורקרוקס, ולכן, עדיין לא מקוללת- וולדמורט הוא זה שקילל את הטבעת (כאמצעי הגנה על ההורקרוקס). דמבלדור עונד את הטבעת לפני שהוא נפטר מההורקרוקס (מיד כשהוא מוצא אותה- הוא דוקר אותה עם החרב מאוחר יותר, במשרד שלו). הארי כבר לא מקבל טבעת, הוא מקבל את שברי האבן, כשהקללה כבר הוסרה מעליהם ע"י החרב של גריפינדור, ומסתבר שהם עדיין עובדים....

סלים וארזה

New member
מנהל
../images/Emo58.gif אז זהו, שלא דמבלדור אומר בסיאנס להארי שהוא שכח שהוא לא הורקרוקס ולכן לא יכול לענוד את הטבעת. האם זה אומר שעכשיו הארי כבר לא יכול לעוד את הטבעת בעצמו?

למעלה