שאלה....

נויה23

New member
../images/Emo58.gifשאלה....

ראיתי שבפורום דיברו על פרק 33 שהוא ממש יפה ובלתי ניתן לעיכול.... ובין היתר הם אמרו שפרק זה הארי מוצא את החלק השני של המכתב שלילי כתבה (שהארי מצא בביתו של סריוס) ומי שלקח את החלק השני של המכתה היה סנייפ שהוא שמר את החלק השני אצלו והמשך המכתב הרס להארי... אז השאלה שלי היא מה היה המשך המכתב ולמה זה הרס להארי? ואם אפשר גם קצת תקציר על הפרק. אני קוראת את התירגום של הספר השביעי באתרים למינהם שהם מתרגמים את הספר, ובינתיים הם תירגמו עד פרק 14....ואין לי ממש סבלנות עד שהם יגיעו לפרק 33.....אני במתח.... ווהיתי ממש רוצה לדעת מה היה כתוב במכתב ובכלל את התקציר של הפרק.. תודה מראש! מאת:נויה.

Mellow29

New member
אין לי יותר מדי זמן לחפור, אז בקצרה ../images/Emo58.gif

עד כמה שאני זוכר המכתב תורגם לעברית אז את יודעת שהוא נקטע בסוף במשהו כזה: "אני לא יודע למה להאמין לגבי דמבלדור..." ושם נקרע המכתב. ההמשך הוא "לא הגיוני שהוא היה פעם חבר של גלרט גרינדלוולד. אישית אני חושבת שהיא משתגעת. בהמון אהבה, לילי" הוא קרע את החתיכה הזאת כדי לשמור כביכול על האהבה של לילי קרוב אליו וכו'....לא היה כתוב במכתב שום דבר בעל ערך רציני חוץ מההקדשה בסוף

AshkenaziAmiti

New member
אתה גם פה??

אולי עוד כמה חודשים זה יהפוך לפורום "אדוני ראש הממשלה"

בבקשה: ../images/Emo58.gif

וולדמורט הורג את סנייפ (למעשה - משסה בו את נגיני). לפני שסנייפ מת הוא מספיק להעביר להארי זכרונות שלו, ומבקש מהארי להסתכל בעיניו לפני שהוא מת
. בזכרונות מתגלה שסנייפ היה מאוהב בלילי עוד מהילדות ועד יום מותו, וגם שהוא היה בצד של הטובים כל הזמן (המוות של דמבלדור היה מתוכנן, אין לי כח להיכנס לזה). את המשך המכתב של לילי סנייפ לקח מגרימולד פלייס לפני שהארי הגיע לשם, הוא לקח את החלק הזה כי הוא הכיל את המלים "באהבה, לילי", וסנייפ רצה שיהיה לו משהו שכאילו מכיל את אהבתה.

למעלה