שאלה על CLE - NYJ

stan123

New member
../images/Emo58.gif שאלה על CLE - NYJ

23 שניות לסיום ההארכה, דאון רביעי עם 11 יארד לקליבלנד על קו ה 2 יארד שלהם. אי אפשר להוציא מזה כלום. למה הם לא עשו kneel וסיימו בתיקו? למה לעשות פאנט מהאנדזון שידיע בערך עד קו האמצע ולתת לג'טס הזדמנות למהלך שניים (היה להם פסק זמן אחד אאל"ט) ולנסות פילד-גול, שלא לדבר על טאצ'דאון? בטח שלקליבלנד לא היתה הזדמנות לענות אם במקרה ג'טס לא היו הולכים 3 אנד אאוט. יש איזה חוק שאני לא מכיר שאסור ככה לסיים הארכה? מישהו יש לו מושג למה קליבלנד בחרו לנהוג כך?

Amir BA

New member
אם זה באמת דאון רביעי

אז ברגע שהוא עושה kneel down הכדור היה עובר לג'טס עם 21-22 שניות לסיום

ofribecker

New member
התשובה בגוף השאלה

kneel down בדאון רביעי משמעות העברת פוזשן שעוצרת את השעון ואז כדור של היריבה בקו ה 1 או ה 2 שלך... מה בדיוק השאלה???

stan123

New member
עוד תיקון - יותר חשוב

קיצר, השאלה שלי בעצם באה למצב של פסקי הזמן של ג'טס. היה להם? כי לי זכור שהיה ברור שאפשר לגמור את ההארכה בתיקו יש מצב שהתבלבלתי פה לגמרי...

כשהבראונס קיבלו את הכדור הייתה להם הזדמנות

להבטיח תיקו. לג'טס היה טיים אווט 1 ונותר <2 דקות לסיום. שלוש ריצות היה סוגר את הסיפור, אבל הבראונס התחילו עם INCOMETE PASS, ולכן נותרו 35 שניות כשהם בעטו. מצד שני לא ברור אם עדיף היה ללכת על תיקו במצב הזה ולא לנסות לנצח...

RoyBehar

New member
לקבוצה עם 5 הפסדים..

שמשחקת בדיוויזיה של בולטימור ופיטסבורג אין מה להסתפק בתיקו. תיקו בNFL, חוץ מבמצבים מאוד מסויימים בסוף העונה, שווה בערך כמו הפסד. ההבדל בין מאזן 3-5-1 ומאזן 3-6 הוא שולי. ברור שאף אחד בקליבלנד לא שמח על ההפסד ושאולי מבחינת המורל והstatement תיקו היה תוצאה טובה יותר, אבל בסופו של דבר הם לפחות ניסו לקחת צ'אנס אחרון לנצח את המשחק ולא הסתפקו בתיקו ולדעתי זה משהו שאי אפשר לא לכבד.

stan123

New member
טוב, נו... מנהלי הפורום!! תמחקו את השרשור הזה

הוא לא מוסיף לי או לפוטבול כבוד. תודה לאלו שענו בכל זאת :) מצטער על עוגמת הנפש...

RoyBehar

New member
אל תתבאס

אני לא חושב שהשרשור אומר משהו עליך, הוא בעיקר אומר משהו על חוקי ההארכה המפגרים של ה-NFL אם זה מעודד אותך, גם דונובן מקנאב לא ממש היה סגור על החוקים של הארכה עד הפעם הראשונה שהוא סיים משחק בתיקו..
אם היו משנים את החוקים שיהיו כמו בNCAA זה היה הרבה יותר הוגן (למרות שהעונה לדעתי לא קרה עדיין שקבוצה קיבלה את הכדור ראשונה וניצחה בפוזשן הראשון) וניצלו"ש קטן - זכור לי משום מה שבמהלך האוף-סיזן דובר על שינוי בחוקי ההארכה שאם הקבוצה שמקבלת את הכדור ראשונה עושה נקודות בפוזשן הראשון של ההארכה, הקבוצה השניה תקבל הזדמנות להגיב והמשחק לא יסתיים מיד. מישהו זוכר את זה? זה באמת קרה?

reifba

New member
חוקי ההארכה שונו רק לפליאוף

וגם אז, טאצ'דאון מסיים את המשחק מיד, רק אם יש שער שדה אזי לקבוצה השניה יש אופציה להשוות\לנצח ע"י טאצ'דאון.

למעלה