שאלה על זמן....

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifשאלה על זמן....

לפני מס" שנים עברתי תאונת דרכים. לפני כ 40 יום נסגר התיק וחתמתי על מסמך שאני מקבל את הפשרה. העו"ד אמר כי הכסף יגיע בצורת צ´ק ובמהלך חודש ימים. עבר לו החודש....הצ´ק כבר הגיע לידי העו"ד (לפי דברי המזכירה) אך מאז אינני מצליח ליצור קשר עם העו"ד. מה יכולה להיות הסיבה שהעו"ד "מושך" אותי ולא קורא לי לבוא לקבל את הכסף? האם זה חוקי? ואם לא , מה ביכולתי לעשות?? תודה מראש.

shlomi_e

New member
הקפצה......../images/Emo105.gif...הקפצה

הקפצה......
...הקפצה הקפצה......
...הקפצה.....הקפצה......
...הקפצה הקפצה......
...הקפצה הקפצה......
...הקפצה

shlomi_e

New member
יש תשובה למישהו????

...הקפצה.....הקפצה......הקפצה.....הקפצה......הקפצה.....הקפצה... ...הקפצה.....הקפצה......הקפצה.....הקפצה......הקפצה.....הקפצה... ...הקפצה.....הקפצה......הקפצה.....הקפצה......הקפצה.....הקפצה... ...הקפצה.....הקפצה......הקפצה.....הקפצה... ...הקפצה.....הקפצה......הקפצה.....הקפצה... ...הקפצה.....הקפצה......הקפצה.....הקפצה......הקפצה.....הקפצה...

אורנה מ

New member
אני אמנם לא מוסמכת אבל יש לי הצעה

תכתוב מכתב רשום לעוה"ד הנכבד בו אתה מציין שידוע לך שהכסף הגיע לדיו בתאריך "זה וזה..." והואיל ועבר יותר מחודש ימים מאז, אתה דורש שיעביר לידך את כספך מיידית ! תכתוב למטה מימין: העתקים: למשטרה וללשכת עורכי-הדין ותעביר העתקים מהמכתב למשטרה וללשכת עורכי-הדין. אני חושבת שזה יעזור.

לפנות מיד ללשכת עורכי הדין

שתעביר התלונה לעורך הדין, וזה יתן הסברים מיד וגם את הכסף מחשש שרשיון העורך דין שלו יישלל

למעלה