שאאאאאאק טי

1984alive

New member
../images/Emo58.gif שאאאאאאק טי

לבקשת רבים ואחרים שימו לב למספר הסצינות שהורדו

juggernaut

New member
הן אף פעם לא צולמו נראה לי.

כי זה נראה כמו עבודת מחשב עלובה ביותר.

1984alive

New member
הצילומים אמיתיים הסצינה שבו מתה שאק

טי במקור נקראה היד הנעלמת והיא נמחקה עקב הפופלאריות שלה ב-clone wars בסוף העונה השלישית היא היתה אמורה להחטף ע"י גריוויוס ולמות בתחילת הסרט תסתכל על מה שכתוב ליד התמונות

JohnnyMo

New member
זה לא אמיתי!!

תסתכל טוב ותראה שבתחתית כל תמונה כתוב מי עשה אותה גם..

Youngling

New member
זה באמת לא אמיתי!

אחד מהסצינות החתוכות שנמצאות בדי וי די (אם אני לא טועה) זה המוות של שאק טי... ע"י אנאקין (יותר נכון דארת' ויידר) במקדש הג'דיי!

1984alive

New member
נכון אבל זו סצנה ששונתה

התמונות האלו כוללות גם את אנאקין ואובי לגבי שאק טי היא באמת מתה במקדש על ידי אנאקין אבל במקור היא מתה ע"י גריוויוס בדוק בפורום של TFN שאל לגבי המוות המקורי של שאק טי

alonSW0

New member
האמת שאני נוטה להסכים עם 1984.....

בקומיקס של נקמת הסית' מופיעות הסצינות שמתוארות כאן.... רואים את הסצינה שבה אובי וואן ואנאקין חותכים את הרצפה ובורחים מהדרואידים, וגם סצינה שבה אובי וואן ואנאקין שוחים מתחת למים על מנת לברוח.... לפי מה שהבנתי זה הקומיקס הרישמי שמתאר את הסיפור ככה ש..............

Youngling

New member
הוא התכוון לדלק...

אני זוכר שהמוות המקורי של שאק טי הוא ע"י גריוויוס, אבל זה לא משנה כי המוות שנבחר הוא המוות ע"י אנאקין.

KingpinEX

New member
סתם בשביל לדיק

הסצנה בוטלה לא בגלל הפופולריות של שאק-טי בסידרה אבל בגלל הפופולריות של הסידרה עצמה...

Jedi Force

New member
נאח....

לא נראה לי שהתמונות אמיתיות, כמו שאמרו פה. תראה את התמונה בצד שמאל למעלה, גריווס בכלל מסתכל לצד ימין, זה אולי פרט שולי, אבל בכל זאת, הוא דוקר בלהב לייזר ג'ידאית והוא לא הסתכל עליה? ובתמונה השנייה בצד שמאל למטה, אנאקין מסתכל למעלה ואובי וואן נראה כאילו הוא מסתכל לכיוון שלך, והחיילים ברקע, זה נראה כמו תלת-מימד גרוע.

jack 1

New member
עזוב שניה את זה שהוא לא מסתכל עליה

ותסתכל עליו שנייה אחת,הוא נראה לך כמו גריווס?

למעלה