רק לי זה מפריע???

../images/Emo58.gif רק לי זה מפריע???

כן אתם לא מכירים אותי,וזה לא משנה- למה מייקל לא חשב על בדיקת ד.נ.א??כאילו אם סטדמן הוא אח של הנשיאה יש להם גנים משותפים! אז מה אם הוא התאבד???תשאר ותוכיח! אגב לא ראיתי עדיין 15... (תחסכו "ברוכה הבאה" אני שוב חוזרת לאנונימיות שלי חיים טובים!)

k e l l y 1 8 1

New member
דיי הגיוני שהם לא העלו את זה

א. נראה לך שהנשיאה תסכים לעשות את הבדיקה???? ב. ואם תסכים נראה לך ויתנו להם את התוצאות הנכונות?????

shiran2020

New member
הם יכלו להגיד שזה אח אחר

או אח שלא ידעה עליו או משהו . וגם. מה את מנסה להבין סדרה, חחח ? ?!

../images/Emo58.gifאם

אם הם החליפו לו את כל השיניים, דאגו שלא יהיו לו טביעות אצבעות וכו' וכו' תהיי בטוחה שגם את התיקים הרפואיים שלו אף אחד לא ימצא וגם אם הם היו עושים להם בדיקות ד.נ.א התשובות היו לטובת הנשיאה

Tankard

New member
מייקל חשב על זה

וקלרמן אמר לו שהם ישוו את הDNA לDNA של קבצן שהם הרגו

recoil

New member
נו זה היה בפרק 214

קלרמן אמר שהם יכולים לקחת בדיקת דם מסטדמן... אבל זה לא יתן כלום, כי אין למה להשוות את זה כדי לאמת שזה באמת הוא. הם הרסו את בדיקות הדם הישנות של סטדמן ככה שאין להם יכולת להוכיח שזה הוא.

נכון,אבל

אני הצעתי לעשות השוואה לד.נ.א של הנשיאה(-ולא לד.נ.א של עצמו) כיוון שהיא אחותו יש להם גנים משותפים, הם יכולים להאשים את הנשיאה(בפריים טיים בטלוויזיה) ולתת כהוכחה את כל הגופות שנערמות בשטח(to many dead people!) וגם להוציא(בפעם האלף)את הגופה של הנרצח עלום השם ולהרות שלו אין שום גנים הקשורים לנשיאה. >טוב עכשיו באמת-להתראות לכם וחיים טובים.<

למעלה