רוני - המשך שאלה....

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gif רוני - המשך שאלה....

קודם כל תודה רבה ואני שמח שהגעתי לפורום הזה. לשאלתי - ברשותי 60 אלף....וכמו שאמרת הם "בוערים לי ביד" . אך אני מצנן אותם (אותי) עד כמה שניתן -
* אני מעוניין ברכב שטח מעל שנת 96 . * אני מבקר בשטח בעיקר בסופי שבוע * לא שטח טכני קשה (יותר בשבילים , דיונות וכו) * שיהיה חסכוני (עד כמה שניתן) ואמין * שיהיה טוב בכביש המהיר (רכב עיקרי בבית) * אני נוסע כ 20 ק"מ בשנה אני יודע שאני מגזים קצת בבקשות אבל גם 60 "לזרוק" אלף (שעבדתי קשה בשבלם) נראה לי מוגזם! תודה וסליחה על ההפצצה
שלומי

hagail

New member
במחיר זה

אתה יכול לקנות קיה ספורטאז´ או ויטרה (ישנה יותר) . קיא מתאימה לך יותר לדעתי.

-רוני-

New member
שלומי בכייף, בשביל זה משלמים לי

סתתתתם, אבל אני נהנה לעזור, חשבתי על האופל שלך ועשיתי כמה טלפונים עזוב רד מיזה, השישים שבוערים לך אתה יכול להביא לי זה רק הצעה. עכשיו ברצינות אני שלא כמו חברי המלומדים לא היתי הולך על ספורט´ג של קיה לדעתי אתה יכול למצוא אפילו ניסן טארנו 95-96 בסכום זה כמובן שתוריד קצת מהמחיר אבל מחיר הרכבים המשומשים היום על הפנים אני מאמין שאתה יכול למצוא ב-60 אני מצרף לינק של מוטו 4X4 יש שם מחירון היום הרכבים נימכרים 10%- מהמחירון

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifהיי רוני

המחירים במחירון מוטו נראים לי לא אמיתיים. היתכן שהמחירים כה נמוכים????? הייתכן שאיפון כמו שלך - שנת 97 TDI ידני עולה 58,700 ????? נראה לי מעט מנותק מהמציאות ?!?!?! הלא כך?? לפי הנתונים שהכנסתי...על איזה רכב היית ממליץ?? תודה. שלומי

-רוני-

New member
לא יודע לא בדקתי אך שוק הרכב

על הפנים כמו שאמרתי, לדעתי לך על הטארנו ואת הרכב שלי אני לא מוכר יש בו שיפורים בעוד 25-30 אלף ש"ח נעילת דיפרנצילים הגבהות בולמים מיוחדים צמיגי בוץ ועוד הרבה שטיות

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifלפי מודעות הרכב...

המחירים ממש לא מדויקים. גם לא לפי המחירון של יצחקי (המחירון של המדינה- לא??). אז בקיצור (לפני שאני מתייאש ורוכש דיהטסו טריוס) איזה רכב FOR GOD SAKE (צרות של עשירים אה??? לא יודע מה לעשות עם הכסף)
אנא...עזרה.

teen17

New member
אתה יכול להרחיב איזה שיפורים יש לך?

ולפפרט על כל שיפור ושיפור?

hagail

New member
שאלה לרוני לגבי נעילות

שאתה אומר "נעילת דיפרנציאלים " אני מבין שיש לך 2 נעילות . איזו נעילה קדמית יש לך על האיפון ?

-רוני-

New member
מכניות לא חשמליות

זאת הבעיה באיסוזו ממודל 2000 שהמהנדסים הגדולים מיקמו את המשאבה של שילוב 4X4 במקום הכי נמוך ברכב ויצא לי לחלץ שני רכבים חדשים שעלו על בולדר מגן הגחון האורגינלי דק משהוא כמו 3 מ"מ פיצץ את המשאבה בכלל אני מעדיף את המערכות הישנות והמכניות על פני כל המערכות הממוחשבות והחשמליות והסיבה פשוטה אנו או רכבי שטח נוסעים במיים ובוץ וכל המערכות הללו יותר מידי עדינות. אם אתה שואל איזה פירמה אני לא יודע ארנון סידר לי ואני סומך עליו.

-רוני-

New member
טעות

אתה בדקתה נפח מנוע 2500 שלי 3100 טורבו, עם כל השיפורים בערך-100

הגיל

New member
תחשוב גם על דיסקברי

המחיר של הדיסקברי משנים 95-96 לא בשמיים, (במיוחד במנועי הבנזין). יכולת השטח שלהם תתאים לך גם אם תרצה קצת יותר ממה שאתה רוצה כיום (ותאמין לי שעם היכולת והנסיון יבוא התאבון). נוחות בכביש וגם בשטח מעבר לכל טנדר שתמצא. הבעיה היחידה היא עלות האחזקה, איני מכיר מגוף ראשון את הנושא, אבל נראה לי שזה צפוי להיות יקר.

למעלה