רביעי-שישי ארה"ב

../images/Emo58.gifרביעי-שישי ארה"ב

קודם כל, מה טיילור מברברת על זה שהיא הייתה קרובה למוות כשהספינה טבעה? רבאק, גססת משחפת, נקברת לפחות פעם אחת, המטוס שלך התרסק - יותר קרובה מזה? ומה נסגר עם הטבעת הענקית שניק נתן לה? אפשר להאכיל את חצי מיבשת אפריקה עם הטבעת. וכרגיל - טיילור רוצה להכנס להריון מניק. איזו כתיבה מיזוגנית. הדבר היחידי שאישה יכולה לעשות כדי להגשים ולממש את עצמה זה להיכנס להריון. נהדר. השיחה בין ברוק וטיילור בטלפון הייתה נהדרת. ממש נחמד לראות את טיילור מכניסה לברוק. "זו המרלין החדשה"
ברוק בכלל עצבנה אותי - בוכה על ניק ועל מה שהיה ונגמר. מעצבנת, בגללך זה נגמר. ועלק היא רק עבדה בסידני, חצי מהזמן היא בהתה בגשר ופינטזה על ניק. כמו כולנו. סוזן פלנרי כרגיל מלכה. גם הסצנות שלה עם טיילור וגם הסצנות שלה עם ג'קי. ממש לא אכפת לי מכל הקאסט שטס לאוסטרליה. מבחינתי שיישארו שם ביחד עם העלילה המייגעת שלהם. זה בכלל בזיון שלחגיגות ה-20 שולחים את ריק ופיבי ולא את אריק וסטפני או ניק וטיילור. חורים בעלילה: בפרק של יום חמישי התסריטאים שמו לב להפרשי השעות - באוסטרליה בוקר, בלוס אנג'לס ערב. בפרק של שישי - באותו הזמן היה בוקר בשתי הערים
זהו. סוגרים עשרים שנה כשברוק השיגה את מה שהיא רצתה מהפרק ה-1. נדמה לי שאפשר לסגור את הבאסטה

Mikel20

New member
רביעי-חמישי ../images/Emo58.gif

עד כמה שאני מאושר מהזיווג של טיקי אני ממש לא אוהב שזה כמו ניקט עם החלפה של צלע במשולש, והרי אנחנו יודעים שזה יבוא, זה הזכיר לי כמה אני שונא את הדמות הפתטית של ברוק ואיך שהיא נכתבת, כל הזמן בוכה על מה שאין לה, כשהיא עם ניק היא מפנטזת על רידג' ולהפך - דיייי כבר, זה כ"כ מטופש ולא בוגר. לגבי טיילור, גם היא נכתבת בצורה לא אמינה, קשה לי להאמין שהיא נסחפת לקשר הזה עם ניק אחרי כל מה שהיה לו עם ברוק והיא יודעת מה היה שם, הכל שם קורה מהר מדי וזה מתכון לסיום לא טוב
הנה היא בהריון ושוב ניק לא יוכל להתאחד עם ברוק ונצטרך לסבול חודשים על גבי חודשים של ברוק בוכה על מה מר גורלה. בהבדל קטן, אם טיילור תכנס להריון בסוף, הילד הזה יוולד בוודאות, אין מצב שהם טורחים כ"כ בשביל להרוג לו עוד ילד. אהבתי את המבטים של סטפני וג'קי :"pregnancy after 40?????" |שוק טוטאלי|

../images/Emo58.gifnever say never

אני ממש לא מאמין שטיילור תיכנס להריון. יש גבול לכל תעלול. אולי הפריה מלאכותית אצל ברידג'ט?
ולגבי ברוק - אין מה לעשות. ככה היא.

Mikel20

New member
דווקא יכול להיות מענייין

ולו רק בגלל הערך של עלילה כזאת, הריון בגיל 40+ עם כל הבעיות שמתלוות לזה (ולא אני לא מתכוון לברוק ברקע) ובסוף אחרי כל הצרות, יגיע הפרס, טיקי תינוק
. כן בטח, לסמוך על בראדלי שיכתוב עלילה כזאת
|הולך להמשיך לחיות באשליות| אבל לגבי משולש טיילור/ניק/ברוק, אני היחיד שמריח את זה?

sashkashurik

New member
מה הבעיה בהיריון אחרי גיל 40?

קרובת המשפחה שלי (קרובה רחוקה) בת 43, רק לפני חודש ילדה תאומים. יש לה גם בן 19.

Mikel20

New member
שיהיה במזל ../images/Emo24.gif

תאמת אין לי ממש מושג, אבל לא סתם כתבו ספר : pregnancy after 40! לא?
ובכלל בפורומים השונים בארה"ב יש דיונים שלמים על זה...אז כנראה שזה לא הכי טריוויאלי.

SupeRonit

New member
זה לא קצת מסוכן?../images/Emo58.gif

היא הרי תיתן לו נשיקה ועוד בטעות תבלע אותו

Mikel20

New member
שאלה על הפתיח

פאמלה הופיע משהו כמו יומיים ואז הוחלפה בסטורם למרות שעד כמה שידוע לי היא על חוזה, והוא לא.. יש למישהו מושג מדוע?

למעלה