צפניה בן שבתיאל
New member
../images/Emo58.gifרביעי-שישי ארה"ב
קודם כל, מה טיילור מברברת על זה שהיא הייתה קרובה למוות כשהספינה טבעה? רבאק, גססת משחפת, נקברת לפחות פעם אחת, המטוס שלך התרסק - יותר קרובה מזה? ומה נסגר עם הטבעת הענקית שניק נתן לה? אפשר להאכיל את חצי מיבשת אפריקה עם הטבעת. וכרגיל - טיילור רוצה להכנס להריון מניק. איזו כתיבה מיזוגנית. הדבר היחידי שאישה יכולה לעשות כדי להגשים ולממש את עצמה זה להיכנס להריון. נהדר. השיחה בין ברוק וטיילור בטלפון הייתה נהדרת. ממש נחמד לראות את טיילור מכניסה לברוק. "זו המרלין החדשה"
ברוק בכלל עצבנה אותי - בוכה על ניק ועל מה שהיה ונגמר. מעצבנת, בגללך זה נגמר. ועלק היא רק עבדה בסידני, חצי מהזמן היא בהתה בגשר ופינטזה על ניק. כמו כולנו. סוזן פלנרי כרגיל מלכה. גם הסצנות שלה עם טיילור וגם הסצנות שלה עם ג'קי. ממש לא אכפת לי מכל הקאסט שטס לאוסטרליה. מבחינתי שיישארו שם ביחד עם העלילה המייגעת שלהם. זה בכלל בזיון שלחגיגות ה-20 שולחים את ריק ופיבי ולא את אריק וסטפני או ניק וטיילור. חורים בעלילה: בפרק של יום חמישי התסריטאים שמו לב להפרשי השעות - באוסטרליה בוקר, בלוס אנג'לס ערב. בפרק של שישי - באותו הזמן היה בוקר בשתי הערים
זהו. סוגרים עשרים שנה כשברוק השיגה את מה שהיא רצתה מהפרק ה-1. נדמה לי שאפשר לסגור את הבאסטה
קודם כל, מה טיילור מברברת על זה שהיא הייתה קרובה למוות כשהספינה טבעה? רבאק, גססת משחפת, נקברת לפחות פעם אחת, המטוס שלך התרסק - יותר קרובה מזה? ומה נסגר עם הטבעת הענקית שניק נתן לה? אפשר להאכיל את חצי מיבשת אפריקה עם הטבעת. וכרגיל - טיילור רוצה להכנס להריון מניק. איזו כתיבה מיזוגנית. הדבר היחידי שאישה יכולה לעשות כדי להגשים ולממש את עצמה זה להיכנס להריון. נהדר. השיחה בין ברוק וטיילור בטלפון הייתה נהדרת. ממש נחמד לראות את טיילור מכניסה לברוק. "זו המרלין החדשה"