רביעי ארה"ב

../images/Emo58.gifרביעי ארה"ב

איזו הפתעה. ברוק שוב רוצה את רידג'. בלעכס. רק לפני כמה ימים ראיתי את העתיד של בריקי. מזעזע. חבל שריק לא יורה בפיבי וסותם לה את הפה לנצח. ילדה מעצבנת.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifכמה צפוי...

מה עכשיו? רידג' לא ירצה אותה ונצטרך לסבול עוד סצינות פיתויים ושכנועים??
כבר נמאס מכל השכנועים של כולם לנסות להוציא משהו מריק, הרי טיילור אמרה שזה לא יעזור אז מה הקטע שכל אחד בא לוחץ עליו שעה והולך, וכמה מפתיע שרק כדי להשתיק את כולם הוא מגיע למשפט ומחליט לשקר... וכמה ברור שתוך כדי העדות והחקירות פתאום הכל יחזור אליו ורידג' באורח פלא יצא זכאי וחף מכל אשמה הרי הוא בסך הכל ניסה להציל את הילד המסכן
הייתי משאירה אותו קצת בכלא זה רק יעשה לו טוב

סיגל

לא יודעת אם מקובל אבל צריכה לדבר איתך לכן משאירה לך כתובת מייל שלי תיבת המסרים לא עובדת או משהו כזה... לכן אה וכתבי לי את המייל שלך הכתובת היא [email protected] ותודה

M a g n u s

New member
שני-רביעי ארה"ב../images/Emo58.gif

ברוק- סטפני- טיילור רולז
ההתנהלות של שלושתן פשוט יוצרת מערכונים כ"כ נהדרים, שנונים ומופרעים, אני פשוט חולה על זה
הגעתי למסקנה שהכותבים הגיעו למסקנה שכבר אין כזו שנאה (אם מתעלמים מגרטה1 תנצב"ה
) בין המחנות. מעריצי ברוק כבר לא מתעבים את טיילור וסטפני, מעריצי טיילור כבר לא מתים על סטפני ולא שונאים את ברוק ובקיצור- זה מהווה פתח לסצינות קורעות בהן לא ממש ברור מי נגד ומי ומי בעד מי. העובדה שסטפני יכולה לחטוף על הראש מטיילור ושנייה אחרי זה להקניט את ברוק לא מונעת משלושתן לשתף פעולה כאילו היו המלאכיות של צ'רלי (במקרה הזה של רידג'). סטפני בתפקיד המנהיגה מפוצלת האישיות, ברוק בתפקיד המופקרת הרגישה וטיילור בתפקיד האינטיליגנטית הזנותית. אז אני לא יודע מה איתכם, אבל אצלי חל מהפך בחודשים האחרונים. פתאום אני פשוט אוהב את שלושתן והסצינות שלהן הן ה-דבר שבשבילו שווה לראות ת'סדרה כרגע. נ.ב.- טיילור נראית פשוט נפלא עם תוספות השיער. כמעט כמו לפני 10 שנים

Mikel20

New member
הפרקים בזמן האחרון זוועה ../images/Emo1.gif

חוץ מהסצינות שאתה מדבר עליהן, שהן משהו כמו אחוז אחד מכל פרק..התקופה האחרונה נוראית ומשעממת, הכל נמרח, חוזר על עצמו, לא זז וממש בנאלי..חזרתי לתקופה שאני ממש מחכה שהפרק ייגמר
כל סצינה של פיבי/ריק/קונסט' המכוער, אני מריץ...רידג' וריק, מריץ...אפילו את טיילור אני מריץ (OMG) כי פשוט היא לא עושה שום דבר חוץ מלנתח את האישיות של ריק ולספר לנו על בחילות הבוקר שלה.

Indiman1

New member
מייקל , נו נו נו

להריץ את טיילור ? איך אפשר ? זה עדיין בחיים לא קרה לי .

Mikel20

New member
מה אני אעשה ../images/Emo3.gif

כשהפרקים כ"כ משעממים, אפילו היא לא מצליחה לגרום לי לראות בלי להריץ...

Yaki J

New member
אולי לרגע היתה להם הארה

והם הבינו שבניגוד לריק, לצופים אין אמניז'יה ושקהש מאד לשכנע אותנו לשכוח משהו שקרה לפני פחות מחודש בסדרה. לא נורא, אני בטוח שברגע שלבראד ישעמם הכל יחזור לקדמותו.

למעלה