ראיתי Birth!!!

John A Smith

New member
../images/Emo58.gif ראיתי Birth!!!

אז כן,הסרט הגיע גם לאזור שלי (חדרה). הצלחתי לגרור יחד איתי 3 חבר'ה להקרנה היחידה של עשר בלילה. שמחתי לגלות שמלבדנו היה עוד זוג באולם,שלצערי הרב עזב כמה דקות לפני הסוף (כמה מטופש..) בקיצור,לדעתי,הסרט מעולה!- נכון שיש כמה קטעים מרוחים קצת,אבל ניקול מדהימה,הסצינה בתאטרון מצויינת-ניקול מצליחה להעביר בצורה מושלמת את רגע ההתפכחות שבו היא מבינה שהחיים שלה בעצם השתנו. סצינת האמבטיה לא כזו נוראית והיו ממש רגעים (כמו בזה שהיא באה לנשק את שון,או בקטע בו היא מסדרת לו את המיטה) שהלב כמעט ירד לי למכנסיים. ואגב,הרשו לי לחלוק על רובכם,הילד הוא כן שון! אני מאמין שהוא הגלגול שלו באיזהשהוא אופן,הוא התאהב באנה וכשהבין ששון בגד בה,הוא לא יכל לעמוד בזה.הרי,איך הוא ידע איפה שון מת? לא מאמין שמהמכתבים! בקיצור-כל הכבוד לניקול! נהניתי מאוד

shiray

New member
"לחלוק על רובכם"??../images/Emo58.gif

לא אמרנו שזה לא שון, ההיפך! אמרנו שאין מצב שיהיו כאלה חורים עצומים בעלילה מהבחינה של זה ששון קבע להיפגש עם אנה איפה שבעלה מת, ואיך שהוא זיהה את אחיו לפי הפנים והכל... אנחנו אמרנו שכן, ששון הוא גלגול של בעלה, ולכן הפתרון של המכתבים לא היה ממש ממש הכרחי. גם הוספנו ואמרנו שספק אם אנה מאמינה לשון כשהוא אומר לה שהוא לא בעלה, בגלל שלדעתנו ייכתן מאוד שהיא פשוט קלטה שעומד מולה ילד קטן, והרעיון שלה היה מטורף מההתחלה...

למעלה