עדיין ברוח ה-../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif
תראו, להחזיר את האנטר בתור טיילור נראה לי סיכוי קלוש ביותר. אל תשכחו שראינו את הגופה שלה בתור ארון המתים - זה משהו שמאוד קשה להפריך. בראדלי די דאג לסגור את כל הקצוות עם סיפור מותה. כמו שאני רואה את זה יש 3 תסריטים אפשריים לשובה של האנטר:
1. דמותה של טיילור
האפשרות הזאת היא הקלושה ביותר. אם הוא רוצה להחזיר את טיילור אז משמע שהיא לא מתה, משמע או שכל השנה שנתיים האחרונות היו חלום (עשו את זה כבר פעם בדאלאס) או שראינו מתה לא היתה טיילור, אלא איזו מתחזה וטיילור האמיתית היתה חטופה (אולי הנסיך עומר לא החזיר את טיילור אף פעם אלא רק מישהי שדומה לה? גדול, לא?)
2. תאומתה של טיילור
גם זה לא נראה לי הגיוני למרות שלכו תדעו, הוא (בראט) כבר עשה את זה עם קרוליין (תאומתה, קארן) ואפילו המציא לאמבר איזו אחות מסכנה, אז הכל הרי יכול להיות. מצד שני, זה כבר יהיה ממש טו מאץ' וקשה לי להאמין, אבל זה נראה יותר הגיוני מהאפשרות השנייה.
3. מישהי דומה לטיילור
סתם מישהי דומה לה שרידג' יפגוש ויקבל את ההלם של החיים שלו. לא מאמין שיעשו את זה, אבל אם כן צריכים ממש לשנות אותה, עם שיער אחר ודמות שונה לגמרי משהו כמו שאמרתם על דמות ביצ'ית.
לסיכום, נראה לי שהאפשרות השנייה או השלישית יקחו בגדול, למרות שלכו תדע, בראט כזה מופרע שהוא יכול להקים אותה לתחייה. אני רק מרחם על ברוק, עד שהיא סוף סוף סוף השיגה אותו. תמיד יעשו לה את זה?