קצת שקט מרידג'...

girlontop

New member
../images/Emo58.gifקצת שקט מרידג'...

רון מוס יעדר כחודש מהסדרה - הוא יוצא למסע הופעות עם הלהקה שלו. There IS a God!

SupeRonit

New member
ייייייייייייששששששששששששששששששששששש

הלוואי שהוא לא יחזור
פופ כמו טוני

S c a r l e t t

New member
יופי!

קצת חופש ממנו נשמע כמו רעיון מצוין! רידג` כזה מרגיז ומעצבן..

Guy K

New member
ואולי השמועה הזו נכונה? ../images/Emo58.gif

זה משהו שכבר שמענו הרבה פעמים בעבר אבל עכשיו זה כבר מופיע בעיתונים אירופאים: האנטר טיילו ובראד בל הגיעו להסכם ביניהם, ובזמן שרידג' יבלה לו מחוץ למסך ביפים והאמיצים הוא יפגוש מישהי מאוד, מאוד מוכרת, שתחזור איתו ל LA. רוצים לנחש מי?

girlontop

New member
גם אני קראתי את זה וזאת דעתי:

לא! לא! לא! אם הם מתכוונים למחזר את כל סיפור קארן ספנסר הלא מוצלח אני אתעצבן. נמאס מהמשולש רידג'-ברוק-טיילור/אחותה האובדת. די, מיצינו. תנו לרידג' וברוק להיות נשואים כמה שנים (מצדי לתמיד) ותנו מקום למשולשים אחרים ולדמויות אחרות. אני בטוחה שרון וק'תרין יכולים לתפקד בסיפורים אחרים מלבד המשולש המאוס הזה, כמו למשל היריבות עם ספקטרה ות'ורן עכשיו.

girlontop

New member
רגע - |משנה דעה|

אם האחות האובדת של טיילור תהיה תאומה מרושעת, סטייל שילה, שתמרר לרידג' ולשאר את החיים בלי לנהל איתו רומן, זה דווקא יכול להיות נחמד. לדעתי האנטר יכולה לשחק ביץ' טוב. אבל מה הסיכוי שזה יקרה?

ani88

New member
בתור אחת כמו שילה הייתי שמחה

לראות את האנטר שוב אבל רק שלא יהרסו את הנישואים של ברוק ורידג'

יניב1

New member
עדיין ברוח ה-../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

תראו, להחזיר את האנטר בתור טיילור נראה לי סיכוי קלוש ביותר. אל תשכחו שראינו את הגופה שלה בתור ארון המתים - זה משהו שמאוד קשה להפריך. בראדלי די דאג לסגור את כל הקצוות עם סיפור מותה. כמו שאני רואה את זה יש 3 תסריטים אפשריים לשובה של האנטר: 1. דמותה של טיילור
האפשרות הזאת היא הקלושה ביותר. אם הוא רוצה להחזיר את טיילור אז משמע שהיא לא מתה, משמע או שכל השנה שנתיים האחרונות היו חלום (עשו את זה כבר פעם בדאלאס) או שראינו מתה לא היתה טיילור, אלא איזו מתחזה וטיילור האמיתית היתה חטופה (אולי הנסיך עומר לא החזיר את טיילור אף פעם אלא רק מישהי שדומה לה? גדול, לא?) 2. תאומתה של טיילור
גם זה לא נראה לי הגיוני למרות שלכו תדעו, הוא (בראט) כבר עשה את זה עם קרוליין (תאומתה, קארן) ואפילו המציא לאמבר איזו אחות מסכנה, אז הכל הרי יכול להיות. מצד שני, זה כבר יהיה ממש טו מאץ' וקשה לי להאמין, אבל זה נראה יותר הגיוני מהאפשרות השנייה. 3. מישהי דומה לטיילור
סתם מישהי דומה לה שרידג' יפגוש ויקבל את ההלם של החיים שלו. לא מאמין שיעשו את זה, אבל אם כן צריכים ממש לשנות אותה, עם שיער אחר ודמות שונה לגמרי משהו כמו שאמרתם על דמות ביצ'ית. לסיכום, נראה לי שהאפשרות השנייה או השלישית יקחו בגדול, למרות שלכו תדע, בראט כזה מופרע שהוא יכול להקים אותה לתחייה. אני רק מרחם על ברוק, עד שהיא סוף סוף סוף השיגה אותו. תמיד יעשו לה את זה?

rachelMcfadden

New member
לא לא

*מתכחשת לשתי האפשרויות האחרונות* רוצה את טיילור הרגילה, אני מוכנה לקבל בשביל זה כל סיפורר! אפילו אם הוא לא הגיוני, ומופרך לחלוטין איי וונט מיי טיילור באק!

rachelMcfadden

New member
יוווווווווווווו

*הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי...* יאאאאאאא אמןן אמןןן שזה נכוןןןן!! היא הדמות שאני הכייי אוהבתתת *אחרי אמבר
* יאאאא אם זה נכון, גיא עשית לי את היוםם תודההה

למעלה