קצת עדכונים

soapsfan

New member
../images/Emo58.gifקצת עדכונים

הרייטינג של ימ"ח לתחילת פברואר יציב והיא נמצאת במקום שני במדד נילסן,ונמצאת מקום ראשון במס' קבוצות גילאים שונות.זה כבר השבוע השלישי שהיא במקום שני.שנה שעברה התוכנית הייתה במקום שביעי והייתה בסכנת ביטול
בו חוזר השבוע לפרקים בארה"ב
דמותו של ג'ון אניסטון,ויקטור,תמות ב18 בפברואר,לאחר שביום שני הקרוב ג'ן "סייקו" ספירס תזרוק מכשיר חשמלי לאמבטיה שלו.הוא יעשה הופעה כרוח
ג'וש טיילור חוזר כרומן לשני פרקים ב17 וב18 כחלק מסצינות שיערבו את קייט
גם סוזן רוג'רס חזרה.היא צילמה סצינות עם מיקי מס' 2 [פלאשבקים מזויפים כמובן].כמו כן היא צילמה סצינות עם מיקי מס' 3 שיופיע במהלך החודש הזה.דובר הסדרה רמז שזו לא הפעם האחרונה ששחקנים שפוטרו ישולחבו בסצינות כך או אחרת,ואמר שלמרות שפוטרו הם עדיין נשארו חלק חשוב בתוכנית ובהיסטוריה של סאלם.מיקי מס' 3 יופיע לראשונה ב18 בפברואר
סוזן וביל הייז קיבלו חוזה בתוכנית לפי השמועות האחרונות
שמה של אחיה של מימי,בריאן,שונה לפטריק.הוא מופיע לראשונה השבוע בארה"ב כחלק מעלילה עם מליסה ריבס,ג'ניפר
וקצת ספויילרים לשבוע הבא בארה"ב:
שון מתחיל לחשוד שמרלנה היא הרוצחת למורת רוחה של בל
ג'ניפר דורסת את פטריק/בריאן
בו חוזר העירה
ג'ניפר מציעה לבריאן לשהות בדירה מעל המוסך בביתה
לפני מותו,ויקטור אומר את שמה של ניקול לבריידי.ניקול נעצרת

i love gina

New member
הרשה לי להוסיף ספוילר

בקשר לרוצח: שון ובל מצאו פיסת בד כחולה בזירת הפשע (הקרקס), ובסופו של דבר התגלה שזו חתיכת בד מהחליפה שמרלנה לבשה באותו יום.... מרלנה שתעלה על הגילוי שלהם תחתוך בחדרה לחתיכות קטנות את החליפה, ובל בדיוק תכנס ותראה את זה! מרלנה משתשעשעת עם המחשבה של רציחת ביתה הבלונדינית, לאור העובדה שראתה אותה עושה מה שעשתה... פריקי לא? עכשיו היא אחרי הבת שלה?

i love gina

New member
ספויילר- תאוריה לגבי זהות הרוצח...

קראתי את התאוריה הזאת, וממש אהבתי!!! זוכרים שהכל התחיל אחרי שמרלנה הייתה בקולורדו? והרי ג'ון הוא זה ששלח אותה במטוס שלו??? אז אולי ג'ון לא שלח אותה לקולרדו, אלא למקום אחר???

soapsfan

New member
הכל יכול להיות

אני מחכה כבר שיתנו לנו את הסיבה לכל מה שקורה

soapsfan

New member
במחשבה שנייה ../images/Emo58.gif

בנאום של טוני בקרקס לפני שהוא הותקף הוא אמר שזה החל כבר בתצוגת האופנה בה הותקפו בו והופ,ומרלנה נסעה לקולורדו אחרי זה

soapsfan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

בל תופסת אותה עושה את זה ומרלנה באמת אומרת לעצמה מצד אחד שהיא לא יכולה להרוג את הבת שלה,אולם מצד אחד אומרת שעליה לעשות את זה..ואז היא מאבדת את ההכרה.בל רואה את הסכין שמרלנה החזיקה ומרלנה תגיד לה שהסכין היא בשביל ההגנה של מרלנה.כשבל תספר לשון על מה שקרה הוא יחבר את החתיכות ויאמר שמרלנה היא הרוצחת..אגב לפני כמה ימיפם היה פרק שג'ון נכנס לפנטהאוז ורואה את מרלנה עם סכין ליד סלסט,ואז בפרק הבא הוא אומר לה שבוודאי היא שמעה אותו עולה במדרגות והוציאה את הסכין בכדי להגן על עצמה כי היא לא מאמינה שהאזעקה תוכל להגן עליה או משהו LOL

ועוד כמה ספוילרים

השמועות החדשות מדברות על כך שלמרלנה יש שותף ברציחות והכל מצביע לכיוון של ג'ון למרות שאני לא חושב שג'ון השותף שלה כי אם זכור לכם היה שבוע שניסו לשכנע אותנו שהוא בצם הרוצח, יש לי הרגשה שהשותף יהיה מישהו מפתיע בדיוק כמו מרלנה. כשעכשיו אני מנסה להיזכר ברצח של אייב מרלנה באמת הייתה בקולורדו בביקור אצל ההורים שלה ואריק אבל זה ימי חיינו הכל יכול להיות... אולי היא חזרה רק לכמה שעות כדי לרצוח את אייב, מי יודע?! לפי מה שנראה שון ובל יפרדו בגלל ששון חושד במרלנה והופ תאמין שמרלנה יכולה להיות הרוצחת ומרלנה תחליט להיפטר גם מהופ. בגזרה של סמי ולוקאס, תחזיקו חזק, הם ישכבו אחרי שלוקאס יציל את החיים שלה סמי... סמי תגיד ללוקאס שהיא מאוהבת בו ותמיד תהיה והוא יבקש ממנה לשכב איתו.. שמועות אומרות שיהיה לה איבוד זיכרון ועוד שמועות טוענות שסמי תיכנס להריון אחרי הסקס עם לוקאס. נחכה ונראה מה שבטוח יהיה מעניין......

soapsfan

New member
הממ..[ספויילר]

ת'אמת זה מוזר בעניין קולורדו-הראו בפלחאשבק שמרלנה עם אקדח יורה באייב מהשיחים,אבל אם היא לא הייתה מגיעה לקולורדו לא היו מודיעים למישהו?? בנוגע לסמי אז כה:היא קיבלה מכה כשהיא נפלה וכשהיא תתעורר היא תהיה בטוחה שהיא ולוקאס נשואים ותבקש ממנו לשכב איתה.לפי מה שקראתי הם לא ישכבו בסוף ולוקאס עוצר את זה לפני שזה מתחיל להתחמם יותר מדי.חבל.לומי רולזז!!

i love gina

New member
ספוילר

לא יודע, אני עכשיו מקווה שג'ון שהוא בעצם שכיר החרב של סטפנו שלח את מרלנה לסטפנו, ואחרי טיפול מיוחד היא נעשתה כזאת... מצד שני, יש שאומרים שכמו שאחותה הייתה סכיצופרנית, אז יש מצב שהיא עכשיו מתחילה להיות אחת גם...

יכולים יכולים..

העיקר הרייטינג עולה, לא?! זה בעיקרון הכי חשוב אני אשמח אם הם יגיעו בכלל למקום הראשון ויורידו את צעירים למקום השני, היפים והאמיצים שירדו למטה למטה מצדי.

soapsfan

New member
ספויילר..והבא הוא...

דאג הולך להיות קורבן של מרלנה.אני לא מבין לחמה החזירו אותו ואת ג'ולי לפרקים רק בכדי להרוג אחד מהם.אין בזה היגיון ב כ ל ל.זה טיפשי.ג'ולחי תישאר בתוכנית עם הופעות בפרקים מדי פעם-רקורינג.רק ידיעה-לפני שהם חזרו לתוכנית הם אמרו שקורדיי הבטיח להם שהוא לא מחזיר אותם בכדי שהם ימותו.אני מניח שזה מראה מה המילה שלו שוה

לא ../images/Emo58.gif

זה כבר מוגזם. מה לעזאזל יש למרלנה נגד דאג אניווי? אלה שון והופ שחושדים בה אז למה שהיא לא תנסה לרצוח אותם? אבל רק תנסה שלא תצליח כמובן.

וזה יהיה בזמן ש......./images/Emo58.gif

הופ תדע שמרלנה היא הרוצחת ושהיא רצחה אותו? בו והופ ידעו? מה תהיה התגובה שלהם?

soapsfan

New member
לא יודע [ספויילר]

לא ידוע גם מתי בדיוק דאג אמור למות..אני לא בטוח שידעו כבר שמרלנה היא הרוצחת,חוץ מהחשדות של שון

למעלה