קולטס-ג'אגס

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif קולטס-ג'אגס

פששש... איזה משחק כמו קרב איגרוף שהמתאגרפים לא מרימים את הידיים להגן על הראש... שלושה רבעים נטולי הגנה (בלי פאנטים), עם 9 או 10 החלפות יתרון.רבע רביעי הרבה יותר הגנתי (חוץ מפצצה של מאנינג לוויין שהעלתה אותם ליתרון וקבעה את התוצאה הסופית, בסופו של דבר. מאנינג עם מחצית ראשונה מושלמת (12 מ 12) והמשך די קרוב למושלם (אינטרספשן שלא היה באשמתו) הייתה הרגשה לאורך כל המשחק שזה תלוי במי יקבל את הכדור אחרון, וזה באמת נראה ככה כשג'קסונויל קיבלו כדור בפיגור 4 עם קצת יותר משתי דקות, אבל אינטרספשן של גרארד עם דקה לסיום גמרה את המשחק. בריאיון מיד בסוף המשחק שאלו את מאנינג אם הוא מתכוון לנסות לשכנע את המאמן לתת לו לשחק בשני המשחקים שנותרו והוא אמר שהוא לא, כי זו לא החלטה שלו אלא של המאמן. מצחיק קצת לשמוע קוורטרבק כמו מאנינג, שהוא חצי מאמן גם ככה, אומר את זה, אבל כנראה שזו התשובה הדיפלומטית המצופה. בכל אופן, אני מרוצה מהקולטס שנתנו למאנינג לשחק כל המשחק ולא הורידו אותו במחצית. אני גם מבסוט מההפסד של ג'קסונויל. הם הצטרפו לשאר הAFC במרדף אחרי הברונקוס ואחרי המקום הנוסף בווילדקרד. עכשיו כבר די ברור ש9-7 השנה כן יספיק לווילדקרד בAFC (אחרי שבשנה שעברה 11-5 לא הספיק לפאטס..) אבל יש פשוט כל כך הרבה קבוצות עם 7 הפסדים כרגע במירוץ, שממש קשה לחזות מי תהיה שם.

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif תיקון טעות

לא בטוח ש 9-7 יספיק לווילדקרד, 10-6 כן. אבל במצב כמו שהוא, יש מצב ש9-7 יכול להספיק לג'קסונויל, אבל הם יצטרכו הרבה עזרה..

Yo-man

New member
ראיתי את הסיכום בספורטסנטר ../images/Emo58.gif

היה משחק פסיכי שחבל שלא ראינו! התחיל ב-FG לג'אגס, ואז TD לכל קבוצה כמו נדנדה עד לדקת הסיום. כמו שרועי אמר, מאנינג סיים את המחצית עם 100% השלמות 12 מ-12, ועם 116 יארד ועם 2 טאץ' דאונס, כשהאחרון שניות למחצית כדי לעלות ליתרון 21-17. במחצית השניה היתה לקולטס החזרת בעיטה ל-TD של 9 יארד, והרבה מהלכי ריצה שאנחנו לא מכירים מהם. המשחק היה עוד יותר קרוב כשג'רארד, במינוס 4 נקודות עם דקה וחציל סיום מסר כדור לא מדוייק לשחקן פתוח בניסיון שני ל-10. במסירה הבאה הוא זרק אינטרספשן שגמר את המשחק. זה היה ממש קרוב, ושוב - כמו שרועי אמר - זה מרחיק את הג'אגס מסיכויים להגיע לוויילד קארד. סטטיסטיקות: מאנינג הוא ה-QB הראשון בהיסטוריה עם 10 עונות של מעל 4,000 יארד לעונה. קולטס היא הקבוצה השלישית EVER להגיע למאזן של 14-0 (אחרי מיאמי ואינדי). כבוד.

JayneCobb

New member
היה משחק מטורף

אבל בשורה התחתונה,הוא הוכיח לי סופית מה ההבדל בין QB שהוא ווינר, ל QB שהוא לא... לג'רארד היה משחק מצויין,עד שהגיע הדרייב האחרון...שבו הוא פיספס מסירות פשוטות,שהיו יכולות להוביל לניצחון,כולל האינטרספשן שהיה לחלוטין באשמתו...אם המסירה היתה טובה,הרסיבר היה תופס... הקולטס מוכיחים שוב שיש להם אופי,יכולות,וביצים מעופרת יצוקה (היי ! רפרנס לחנוכה !!!) ולג'אגס אין... מה שכן...MJD הביא לי 27 נקודות פנטזי,אז אני לא מתלונן

למעלה