צריך עזרה קטנה...

../images/Emo58.gif צריך עזרה קטנה...

אני כותב סיפור קטן על החומה, ואני צריך עזרה בדברים הבאים 1) איפה בספר הרביעי מוזכר שפלדה ולריאנית פוגעת באחרים? 2)מה ההבדל בין האחרים למהלכים הלבנים ולרפאים 3) ג'ון הוא המפקד מספר 998? או אחר ואם מישהו זוכר ויכול לכתוב לי את השבועה בעברית ואנגלית כשהסיפור יהיה מוכן אני יפרסם אותו נ.ב הסימן ספוילר בגלל השאלה הראשונה

lol1000

New member
כבר מותר לדבר על הרביעי בלי הסימן

1)משתה העורבים א' ע' 88 סם אומר שמסופר על הגיבור האחרון שהרג אחרים בעזרת פלדת דרקון סם וגון חושבים זו פלדה ולריאנית 2) האחרים באים רק בלילה ורק כשקר(או קר כשהם באים...) אי אפשר לעצור אותם בשום דרך חוץ מזכוכית דרקון ואולי פלדה ולריאנית הם לוחמים מעוליםו יש להם כוחות על טיבעיים כמו להחיות יצורים מתים יש איזה קסם בחומה שמונה מהם לעבור אותה הרפאים הם בסך הכל גופות שהאחרים החיוו הפכו אותם לזומבים אפשר להרוג אותם רק בעזרת אש 3) כן 4 )שמאו את מילותי והיו עדים לשבועותי, לילה יורד וכאת מתחילה משמרתי. היא לא תסתיים עד יום מותי. לא אקח לי אישה לא יהיו לי אדמות, לא אוליד ילדים לא אחבוש כתר, ולא אזקה בתהילה אחיה ואמות על משמרתי. אני החרב בחושך אני השומר על החומות, אני האש הבוערת כנגד הקור. האור המביא את השחר. הקרן המעירה את הישנים, המגן המגונן על ממלכות האדם. אני מקדיש את חיי ואת כבודי למשמרת הלילה בלילה הזה ולכל הלילות שיבואו

תיקון

אתה לא יכול להרוג מה שמת-אתה יכול להרוס אותו. אש,חיתוך לחתיכות וכל דרך שתוכל להמציא שתהרוס את הגוף. בקשר לאחרים-לא ידועה השפעה של פלדה עליהם.

dorgilyt

New member
השבועה באנגלית

Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall take no wife, hold no lands, father no children. I shall wear no crowns and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.

chin1

New member
לי יש תיאוריה בקשר למספר של ג'ון

לפי דעתי ג'ון הינו המפקד ה999 מכוון שישנו מפקד " שהוסר" מהספרים. נאן הזקנה ספרה זאת לבריאן , ובPOV של בריאן הוא מציין זאת

chin1

New member
יש לזה חשיבות

999 משמעות האחרון לפני ה1000 אז יש לזה משמעות סימבולית חשובה.

היה מפקד אחד שהוסר

אם אני לא טועה זה היה זה שהתחתן עם רוח רפאים או משהו בסגנון...

למעלה