פרק 9 ב-VOD

omer spector

New member
איזה מתחח

תגידו אתם חושבים שליאן תריב אם סער על זה?.. אני מקווה שלא ומה אלונה תגיג לאוגנסיאן על מה שקרה לחנות שהוא יבוא לראות אותה

הילולו

New member
לדעתי הם יריבו כי היה כתוב על זה

משהו בתקצירים של השבוע היה כתוב ש"מיטל מנסה לפיס את ליאן"

פרק ממש יפה אהבתיי=]

איזה חאמוד אוסקר=] חח ורני הרג אותי שהוא עשה אתם באות בנות חחח ואז סער עושה לו שתוק חחחח פרק ממש יפה כמו כול הפרקים...=]

lilosh14

New member
שאלהה

פרק 9 זה מה ששודר אתמול בערב?שהסוף היה עם גנגנה ואלונה?

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif איזה שולטט.. ../images/Emo47.gif

איך היא אמרה לו בסוף הפרק ואיך הוא כזה הפסיק לחייך לאט לאט.. וכולם השתתקו....

Hen m

New member
ממש עלו בי רגשי רחמים כלפי מיטל...

עד שבסוף הפרק הם נעלמו. היא יצאה זונה, כן גם סער יצא עם זונה
אבל מיטל ממש הגעילה. או שמישהו יחדיר למילי שכל או שפשוט תרצחו אותה..היא סתומה! ו..ממ..זהו כן ירבו פרקים כאלו

הראו גם את שי קפון

נראה לי שזה היה הוא כשמילי קראה לתום לבוא לתוכנית,והוא לא קלט שהוא צריך לבוא, אז האנשים שם אמרו לו שיילך כבר ראו שם את שי קפון

איזה שווה היהההה!!! מיטל

את כזו גדולההה...!! אני במקומך הייתי מכניסה את סער להריון ואז הוא היה עושה הפלה
הלוואי וסער כזה ידפק

טל 110

New member
זה פרק גדולללל

מיטל יצאת זונעע כמו שצריך!!! חחחח ואוסקר הוא כזה קורעעע - תאכלי את העקרבים נו תאכלי אותם!!! היה פרק ממש יפה... אבל מסכנ(ה?) אלון... אלונה... לא משנה בקיצור האבי הזה מניאקקק... ואיזו חולצה הייתה לסער... פחחח גם רני היה קורע עם היציאות שלו... לדעתכם ליאן וסער יריבו עכשיו?

KeReN 0R

New member
אוווווווווווווווו איזה פרק../images/Emo119.gif

אפשר היה לראות את הפרק בויאודי לפני
לא ידעתי... ומסכנה מיטל...לא מגיע לה מה שקרה לה עם סער וההפלה
איזה מצחיק היה יעקוביאן(שכחתי איך קוראים לו) והתוכנית של מילי{המעצבנת ארגגג אני שונאת אותה
} העוזרת של מיטל גדולה
מייבשת את עובד חופשי
הראו את רני הרבה בפרק
תודה
ואוסקר מלך
"תאכלי את העקרבים"

מי שהולך לזונות הוא לא דמות חינוכית

היא כזאת כלבה
חולה עליה פרק קטלני ביותררררררררר

Raz110

New member
יש לי שאלה

מתי פרק 9 אמור להיות משודר רגיל בערוץ 3 בלי הVOD?

yoelnd

New member
לא הבנתי משהו...

מישהו הבין מה הקשר בין הבעל של מיטל לאשתו של איציק זליג? הוא אמר משהו על זה שמעניין אם היא למדה לבשל ושהוא פגש אותה בפתיחה של המלון. פספסתי משהו כנראה, כי לא ממש הבנתי וזה נראה לי מסתורי כזה...כאילו היה ביניהם משהו בעבר...

רק אני שמתי לב למחזור הבדיחות מטב"ע

1. כשסער אמר למיטל/סימה-"מזמן לא ראיתי את זיו. איזה זיו? זיו פנייך"-היה בטב"ע לפי דעתי קייזרמן לדנה בלום. 2. כשהיה את כל הקטע שלפני הארוחה, עם הקציצות, אז מישהו פלט שם "קציצה זה כתם. חשבתי שקציצה זה קציצה" כפי שהיה בין כפיר לניצה אונגר, רק ששם זה היה יין. האם אני טועה?! והאם רק אני שמתי לב?!

"יאו רני היה גם קורע.."

אנשים, לא ראיתם תקטע עם מילי?! זה ההיה הדבר הכי קורע בעולם!!!!!! פי מליון על כל שרני הוציא מהפה שלו ביחד. גם הסבא הזה פשוט מלך!

למעלה