פרק 7x06 Him

smgfan

New member
../images/Emo58.gifפרק 7x06 Him

פרק מדהים!!!!!! לא חשבתי שהם יחזרו להיות ככה- אבל ממש הרגשתי שזה כמו בעונות הראשונות! עם הסקול-קראש ונבחרת הפוטבול והמעודדות!
דון היתה ממש חמודה ומסכנה- אני לא יכולתי אפילו לראות את הקטע שבו היא נבחנה למעודדות עם התלבושת של באפי- זה היה יותר מדי מביך אפילו בשביל צפייה.
כל הפרק אני ממש התגלגלתי על הרצפה מרוב צחוק! זה היה אחד הפרקים המצחיקים ביותר שראיתי, אם לא המצחיק ביותר!!!
הקטע עם ספייק בהתחלה היה ממש חמוד! מאוד אהבתי שקיבלו אותו אליהם בחזרה (בערך...
) באפי נראתה ממש טוב בפרק הזה!!! (בניגוד לשאר פרקי עונה-7 שראיתי עד עכשיו שבהם היא היתה על גבול הזוועתיות
) שמתם לב כמה זאנדר שמן? וגם ווילו עלתה במשקל קצת, ורק באפי ממשיכה לרדת ולרדת במשקל- עד שעוד מעט היא תעלם לנו....(אולי ככה יסיימו את הסדרה
) דון נראתה ממש כוסית במועדון כשהיא רקדה! (קצת שרמוטית...) וסוף סוף קצת "קרב חתולות" אחרי סדרה גדושה בחבטות קראטה ואמנויות לחימה למיניהן!!! בקיצר, פרק קורע מצחוק!! ממש פ33תי!! והוא מקבל כמובן:
ואם היה אפשר הייתי נותנת לו 10!!!!!

Better Man

New member
פרק קומי מצויין

בעיקר בגלל חזרת של הבאפי-בוט! כבר ציינתי כאן לא פעם ציטוטים מהפרק הזה..אז אני לא אחזור על עצמי, רק אומר שהסצינה שמתרחשת אחרי שאר- ג'י עוזב את בית סאמרס, הסצינה שאניה, ווילו ובאפי רבות מי אוהבת אותו דה מוסט היה פשוט קורע.. וגם הפארוידה(לדעתי) על המשחק המחשב "וורמס" (זה עם הבזוקה) היה נפלא.

smgfan

New member
מה?!../images/Emo4.gif

איזה באפי-בוט??? ואיזה "וורמס"???

Better Man

New member
באפי../images/Emo58.gifHIM

באפי מאוד מזכירה בפרק הזה את הבאפי-בוט לדעתי. ההתנהגות שלה היית מאוד רובוטית. "וורמס" זה משחק מחשב על תולעים שיורים אחד על השני עם בזוקה.

ספויילר HIM ../images/Emo58.gif

אני אהבתי את החלק שהמסך מתפצר וכל אחת הולכת לדרכה:) אויש זה היה גדול:) וגם לי היא הזכירה את באפי בוט- חולת הסקס, מדברת מהר ובדקדקנות מסוימת. והכי חמוד זה עם אניה... שהיא לא מספרת מה היא עשתה:]

לנצח1

New member
../images/Emo58.gif HIM + ניצול שרשור

כן זה היה פרק ממש ממש ענק!! מזה מצחיק. גם אני לא יכולתי לראות את דון משפילה את עצמה ככה.. גם לא שהיא נפלה- וכשהיא הייתה במועדדות פשוט עצמתי עיניים- זה היה יותר מידי עצוב. למען האמת כשהיא הפילה אותו מהמדרגרות הייתי בטוחה שהיא תהפוך להיות כזאת אחחת שרוצחת את כולם בשביל החתיך שלה- מסתבר שטעיתי......... לא נורא היה יותר מצחיק ככה!!! במיוחד עם המסך המפוצל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה ענק! אני נקרעתי מצחוק מהבזוקה!!!!! ושאלה: עוד מישהו ממש ממש ריחם על דון בקטע שהיא ראתה את באפי ואת זה שהיא דלוקה עליו עושים את זה??? ועכשיו ניצול שרשור מפה זה הולך להיות
לפרק 9
בכל מקרה- נכון בפרק 9? אז בעצם גילינו שמי שרודף אותם זה הראשונים?? כי אם כן אז יופי הבנתי אם לא אז- מה זה בעצם?! (ואם התשובה היא ספוילר להמשך הפרקים אל תגלו לי..... היום אני אראה את הפרק העשירי) ועוד שתי שאלות 1. כשרואים את המועצה בבניין שהם מכריזים מלחמה ואז רואים איזה שהוא בניין שמפתופץ- זה בעצם הבניין של המועצה?!?!? המועצה מ-ת-ה????? 2. נכון ספייק היה ממש ממש חתיךךךךךךךךך שהוא היה עם השלשלאות? וגם זה היה קטע אדירררר איך שהוא התנפל על אנדרו?!?! חיחי..

smgfan

New member
../images/Emo58.gif 7x06

מישהו מוכן להסביר מה זה הקטע עם הבזוקה???? כי אני לא שמתי לב לשום בזוקה!!! אה..... שיוווו איזה אבלה אני
עד עכשיו חשבתי שדיברתם על מסטיק בזוקה ורק עכשיו חשבתי על זה שאולי בארה"ב אין מסטיק שקוראים לו בזוקה ואז נזכרתי בכלי הנשק שבאפי לקחה....אהההה.... עכשיו ירד לי האסימון...
באמת מעניין מאיפה הג'קט הזה..

למעלה