פרק 707

לגבי לוק-

לא רק זה, גם כאשר היא נכנסה לדיינר והוא נשאר איתה, המבט שלו היה משוחרר ומאושר, וזה כ"כ לא מתאים לדמות שלו. ללא טיפת לחץ או שזה היה מכוון? הוא עומד לאמץ אותה או משהו?

../images/Emo58.gif מעלי ופה

אני לא חושבת שהוא צריך לאמץ אותה. הוא צריך לדרוש משמורת עליה

יסמין@

New member
באיזו זכות יש לו לדרוש משהו?

מקסימום הוא יכול לקוות שאימא שלה והיא יסכימו שמדי פעם היא תבוא לבקר אותו.

d a p h i

New member
יש לו זכות כאב ביולוגי.

ואני חושבת שהוא גם יכול לתבוע את אנה על זה שלא סיםרה לו שיש לו ילדה... ובארה"ב לוקחים את עניין האבהות הביולוגית כתורה מסיני...לפעמים זה טוב ולפעים זה ממש לא.

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif בוודאי שיש לו

זכות חוקית. אני לא ראיתי את רוב העונה ה-6 ובכל זאת חושבת שעדיף אם הבת תבוא לבקר אותו כשהיא תרצה וכשאימה תסכים. ואמנם לוק טיפל במשך תקופה מסוימת בג'ס, אבל לא נראה לי שהוא ירצה את הבת באופן קבוע אצלו בבית. וגם אין שום סיבה לנתק אותה מאימא שלה. טוב, לא נראה לי שזה יבוא לידי זה.

../images/Emo58.gif707

במילה: נורא. בשתיים: נורא ואיום. יכול להיות שעד עכשיו הייתי בהכחשה ועוד ניסיתי לטפח תקוות שווא שזה הולך לאנשהו, שהסוף יהיה טוב, שיש קטעים טובים, אבל לא. פשוט לא. כמו שאמרו כאן מעליי ובפרקים הקודמים, האווירה הלכה. בעונות הקודמות, גם שהעלילה הלכה למקומות לא משהו, נשמרה האווירה של סטארס הולו, דמויות המשנה סיפקו אתנחתאות קומיות, זה עדיין היה בנות גילמור ומהנה. העונה השביעית פשוט לא טובה. הפרק הזה לא היה מצחיק, לא היה עשוי טוב, פשוט לא היה מעניין. לא רציתי לראות אותו. התקווה האחרונה היא שהמבט של לורליי מבשר משהו על הרגשתה בנוגע ליחסים שלה עם כריסטופר המתועב. אפשר בבקשה את הסדרה שאהבנו בחזרה?

samamish

New member
אוף

זה פשוט עצוב מה שקורה לסדרה.. =( טוב, אבל עכשיו קנו לי את הדי.וי.די של העונה ה-1 אז אני יכולה לשבת ולהיזכר בימים הטובים *עדיין בבאסה*

חדשה כאן.ואני לא מבינה אתכם../images/Emo58.gif

אני דווקא ממש אוהבת את לורליי וכריס. הם הרבה יותר מתאימים וזורמים ומהנים על המסך מלוק ולורליי, שתמיד היה ביניהם מין מחסום רגשי כזה... כריס פשוט
וכל הפרק הזה היה לי חיוך דבילי על הפרצוף. סופסוף היא עושה מה שטוב לעצמה ולא לאחרים, (לוק!) שלוגן יחזור כבר. העלילה עם רורי ממש נתקעת ככה...

GinGerit

New member
עונה 7 ../images/Emo58.gif

אחרי המון חצאים בצבא והרבה פירמוטים של המחשב סוף סוף פיניתי זמן וראיתי את כל 7 הפרקים ביום אחד! לא יודעת למה אתם כל כך לא אוהבים את מה שהולך שם, העונה הזאת ממש טובה, קלילה כזאת וסופסוף לורליי וכריס ביחד! זה מה שרציתי שיקרה מהעונה הראשונה, רק יהיה הזוי לגלות שהם באמת התחתנו... טוב נו, עוד שבועיים בלי גילמור בבסיס, נקווה לראות עוד שבועיים שוב

לא יודעת..

אני אוהבת את לוק ולורלי יותר- זה נראה שהם מתאימים הרבה יותר מכאן ועד לומר "מתועב" וכיו"ב- נו באמת.. הגזמה. די.. אין ללוק שום בעיות נפשיות, אבל הוא כן סגור. והוא כן מאוהב בה. היא, לעומת זאת- לא מאוהבת בכריס.אבל אוהבת אותו. :)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif....

"היא, לעומת זאת- לא מאוהבת בכריס.אבל אוהבת אותו." איפה שסיימו לראות בארץ אין שומדבר שהוא לור וכריס רילייטד. מבחינת האנשים נטולי הספוילרים לוק ולור הולכים להתחתן, וזהו.

למעלה