פרק 707

hbam

New member
../images/Emo58.gif OMG

הם באמת התחתנו :-\:-\ או לפחות התארסו... איזה עצוב אם הם כן התחתנו ולא חיכו לחזור הביתה כדי שגם רורי תוכל להיות נוכחת...
ברור שהמבט שלה בסוף הפרק אמר הכל. כל שאר הקטעים היו סתמיים לדעתי... מזל טוב ללייןוזאק על התאומים
כן הצחיק אותי הקטע שזאק חשב שיהיו להם תאומים סייאמיים :p ולקרוא אחד מרקו והשני שקוראים לו פולו יענה
ורורי עיצבנה אותי בפרק הזה. היא כ"כ לא היא... הקטע עם מרטי היה הזוי
אין לי כוח לפרט יותר. הלכתי לאכול

tal beinin

New member
../images/Emo58.gif הפרק הכי גרוע

איזה פרק גרוע ממש התחשק לי לזרוק משהו על המסך אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שכל כך כעסתי על לורליי. ורורי, למה היא בוכה כמו ילדה קטנה וכריטופר בכלל לא שייך. בקיצר עם ככה הסדרה ממשיכה אני לא מתכוונת להמשיך לראות . הדבר היחיד שהציל את הפרק היו ליין זאק קירק לוק ומיסס קים

Tahoe

New member
../images/Emo58.gif 707

גם לדעתי הפרק הזה היה לא משהו בכלל...אחרי שני פרקים טובים. טוב אין לי זמן לכתוב יותר מידי. אני רק אגיד ש: * איזה מזל שיש ליין וזאק ומיסיס קים. *איזה חמוד לוק
*איזו בחילה היתה לי בפריז...אוף כמה אפשר עם הקוצ'י מוצ'י הזה... *איזה מוזר מרטי. *לסיום: נראה לי שזה ממש טוב שהם התחתנו בפריז (נראה לי שהם אכן התחתנו כי הוא קרא לה מיזיס היידן ואם הם סתם היו מתארסים הוא לא היה קורא לה כך). כי רק לראות את המבט של לורליי בסוף הפרק יכול להגיד לנו משהו על הבאות...לדעתי עכשיו הצרות יתחילו מבחינתם של זוג היונים שזכו לתהליך דייטים-התאהבות מחדש-חתונה מזורז ביותר (ומבחיל, אם תשאלו אותי) מאז תחילת העונה. ובסופו של דבר זה יגיע למצב שלור תבין שהיא עשתה טעות מרה. ובנימה אופטימית זאת, אסיים, לילה טוב :)

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo58.gif

זה היה פשוט נורא. היחסים של לורליי וכריס עברו גם את גבול דביקות היתר. והנישואים האלה עכשיו, מה קורה פה? רורי היתה כל כך לא היא בפרק הזה, וגם הקטע עם מרטי ממש לא התחבר לשום דבר. ועד כמה שזה עצוב, לא היה לי נחמד לראות אפילו את הקטעים של ליין וזאק. איפה הגילמור שאני אוהבת?

הממ,

בדיוק רציתילשאול איך זה עובד, כי היה לי מוזר למצוא פתאום ברשת את הפרק הזה. חשבתישבעונה הזו אולי יש רק 7 פרקים. בכל שבוע עולה עוד פרק חדש לאימיול?

hbam

New member
לא בכל שבוע...

השבוע אבל כן. וגם בחודש הקרוב... תבדקי פשוט ב- www.tv.com

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif שאלה בקשר לסיום הפרק

האם הפרק מסתיים בזה שהם חוזרים אליה הביתה, הוא קורא לה גברת היידן והיא מחייכת ומסתכלת על טבעת הנישואין שלה? או שקורה עוד משהו אחר כך?

כך זה מסתיים..

ולגבי הבעות- לעולם אי אפשר לדעת האם זו הדמות או השחקנית, למרות שהיא משחקת מעולה

יסמין@

New member
תודה רבה! ../images/Emo140.gif ולגבי ../images/Emo58.gif

ההבעה - יש לה מה לדאוג: היא עוד לא סיפרה לרורי, והיא חוששת שרורי תכעס שהיא לא סיפרה לה מראש, לא שיתפה אותה וגם שרורי לא השתתפה בחתונה. וצריך לזכור שלורליי מעולם לא היתה נשואה, ופתאום היא נשואה - זה לא דבר פשוט וזה עלול להפחיד: איך זה יהיה, והאם יהיה לה ולכריס טוב, והאם היא תוכל לשמור על החופש שלה וכו' וכו' וכו'. סוף סוף היא כבר בת 37 או יותר, וחיה המון שנים כאם לא נשואה, ופתאום נישואין. לא פשוט.

יסמין@

New member
מה עניין הגיון כאן?

מדובר ביחסים, לא בהגיון. כל הקטע בינה לבין לוק היה צולע ביותר: לקח לו שנים עד שהצליח להעיז להציע לה משהו, ובזמן הקשר הוא המשיך להיות סגור ולא משתף פעולה ולא מוכן להתחייב, היא הציעה לו כמה פעמים נישואין והוא סירב. ולעומת זאת, כריס עושה הכל להראות לה שהוא רציני ואוהב אותה ומוכן להתחייב כלפיה. והוא הציע לה נישואים. אז אם כבר מדברים על הגיוני, מה יותר הגיוני: להיות עם גבר שאת אוהבת ושאוהב אותך ורוצה אותך ועושה הכל כדי להוכיח זאת וגם מציע לך נישואין (כריס), או עם גבר סגור ועם בעיות נפשיות, שלא מוכן לתקשר ולא יודע לאהוב ולא רוצה להתחייב ושלורליי היתה צריכה להציע לו נישואין כמה פעמים הווא דחה אותה (לוק)? במי ובאיזה סוג של יחסים כדאי ללורליי או לכל בחורה לבחור? ואני לא יודעת מה התסריטאים יעשו: א) או שהיא תישאר עם כריס (לדעתי, הלוואי!) ב) או שהיא תחזור ללוק הדפוק (הלוואי שלא) ג) או שהיא תחליט בלי אף אחד מהם (הכל יותר טוב מלחזור ללוק הנכה)

מסכימה לגמרי, ולגבי ההשערות../images/Emo58.gif

לצערי הרב נדמה לי שהסיפור של כריס ולורליי לא ימשך הרבה זמן. קודם כל הפזיזות הזאת מאוד חשודה והיא בטח תוביל לנפילה עוד מעט, והסיבה השניה היא שהשחקן שמשחק את כריס (שכחתי את השם) לא נכנס לקרדיטים בשיר פתיחה
נכון שזה דבילי, אבל אם הוא באמת ישאר בעלה של לורליי אני חושבת שמן הראוי שהוא יהפוך רשמית לדמות קבועה (הוא הרי כבר די דמות קבועה מסוף העונה ה6) - אלא אם כן הוא מתכנן להיעלם שוב. (בבקשה, לא!
)

o0Invisible0o

New member
חה. עודדת אותי עכשיו.../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

לא שמתי לב שהוא לא בקרדיטים, בהחלט סימן חיובי לעזיבה.^^ וכן, הפזיזות הזו אכן תוביל לנפילה, אבל לא מבינה למה היה צריך להגיע לזה בכלל..
ורק רוצה לציין..שלקח לי המון זמן, וחברה על הראש לקלוט שאלה הנישואים הראשונים לגמרי של לורליי!!
כבר שכחתי, היה את כריס בנעוריה, את מקס, שוב כריס ואז לוק רציני ומאורסים הרבה זמן..אבל היא אף פעם לא עברה את שלב האירוסים..והתחתנה! עד החתונה הזאת..אני פשוט לא מאמינה.

../images/Emo58.gifמה מעודד? ../images/Emo10.gif

אני בהחלט רוצה שהסדרה תיגמר בלורליי וכריס. ואכן הנישואין הראשונים! הזוי מאוד. אבל הגיע הזמן אחרי כל הסיבוכים שזה יגיע ככה פשוט וברור מאליו...

n a t u r e

New member
../images/Emo58.gif דווקא לא כ"כ נורא לטעמי

נתחיל בלין וזאק - קורעים. פריס - קוטלת. הפתיחה היתה גם נחמדה - עשה בשכל שלא גילה להן את שעת הטיסה. החיפוש אחר אוכל - קרה לי ומזדהה (רק לא בפריז...). בעד הורוד של רורי בשיער (מאיפה היה לה את האומץ?!) ולא מבינה בכלל מה לעזאזל קורה בינה ובין לוגן! אין שם מספיק בשר. היה באמת המון דבק ושמאלץ בפריז, אבל מה ששבר את ליבי זה, כפי שציינתן, המבט של לורלי בתום הפרק. אוי!!!! זה נראה כאילו היא נאנסה להתחתן איתו שם, אני ממש לא מבינה כבר מה היא רוצה מהחיים. חשבתי שנמאס לה, שהיא רוצה להתחתן, להקים משפחה, אולי להביא עוד זאטוט. לפני שנייה נמרחת עליו ב-ן love you!אז על מה המבט הכואב הזה?! נקווה שיעבור לה...

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif ואני

נהנתי מאוד בפריז
איזה יופי מה שקרה לכריס: הוא התבגר, התייצב, יודע מה שהוא רוצה, יודע איך להשיג מה שהוא רוצה, יודע איך להנעים את הזמן ללורליי, יודע להציע ללולרליי לנסוע איתו (וזאת אחרי ששיתף אותה במה שקורה עם שרי), יודע לסדר מסעדה באמצע הלילה, יודע להציע נישואין כמו גדול ולא מפחד מהתחייבות ומהאהבה וכו' וכו'. בקיצור, הוא נהיה גבר מרשים ויציב ותומך (מקווה שזה ישאר ככה). והוא אוהב ויודע לאהוב ויודע להראות אהבה. ואיזה כיף ללורליי שהיא עכשיו בקשר של אהבה הדדית ולא בקשר עם גבר נכה נפשית שמפחד לאהוב ומפחד להתחייב. אז יופי להם! נהניתי מאוד מהנסיעה הרומנטית ומקווה מאוד שיהיה להם טוב. ובאופן אישי, לא משנה מה יקרה עם כריס - מקווה מאוד שהיא לא תחזור ללוק הנכה.

n a t u r e

New member
../images/Emo58.gif לא ראיתי עונה 6

אבל לפי עונה 7 אני חייבת להסכים איתך, לוק די נכה ריגשית ולוקח לו הרבה זמן להביע את מה שהוא מרגיש... אה.. גברים...

יסמין@

New member
גמני

עדיין לא ראיתי עונה 6 מלבד כמה פרקים. אבל קראתי תקצירים ומהפרקים שראיתי הבנתי. וחוצמזה, הרי הוא לא התחיל בהתנהגותו הדבילית בעונה 6, אלא ממש מתחילת הסדרה ואילך. זה האדם, אלו היכולות שלו, אי אפשר לצפות ממנו ליותר ממה שהוא יכול ורוצה. יש גברים כאלה. לדעתי, לברוח מהם כמו מאש!

זה רק אני או ש ../images/Emo58.gif

זה ממש הפך להיות, במקום "בנות גילמור" סדרה עם כל מיני סיפורים קטנים פשוט כל מיני סיפורים שאין כל קשר בין הדמויות בין כל סיפור יש את הסיפור של ליין וזאק שזה החלק הכי נחמד בערך כרגע, שעדיין יש בו את חיי הבנות גילמור הקודמים יש את הסיפור של רורי שמשום מה בקושי מדברת כבר עם אמא שלי, מדי פעם מזכירים את לוגן ועכשיו הביאו לה את החברות המוזרות האלה שלה. בכלל כל מיני דברים צצים פתאום שבכלל לא שמענו עליהם. נגיד רורי עוזבת את העיתון, רורי בלבטים מטורפים על חייה ואפילו לא ראינו את זה!!!! וכמובן, איך לא הסיפור של לורליי וכריס. הדבר הכי מוזר שקיים שאיכשהו בלי ששמנו לב הקשר ביניהם הפך לממש רציני, כל הזמן הם כאילו מכניסים לטקסט שלהם עידכונים של מה שקרה כי שום דבר לא קורה בתוכנית עצמה! שיט היה לי פה משהו שרציתי להגיד ושכחתי....מממ...ממממ. אה מדי פעם מכניסים את סוקי ומישל לגיוון אבל חוץ מזה היא בכלל כבר לא מסתובבת בעיירה, לא מדברת עם רורי, כאילו מה נסגר פה?! והקטע עם לוק והבת שלו בכלל מוזר. ממתי הם בכזה קשר טוב שהיא קוראת לו אבא וזה לא מבהיל אותו?! בקיצור, אני באמת מרגישה שהכל מוזר ממש, הטקסט לא יושב. לפעמים אפילו מרגישים שהרי תמיד היה את הקטע הזה של הבנות מברברות שטויות. אז עכשיו זה קורה אבל זה מרגיש הכי מאולץ בעולם!! לפעמים זה נראה כאילו הן בכלל לא נהנות לומר את הטקסט. בכל אופן, מצטערת על החפירה, כל הכבוד למי שקרה פשוט היה לי הרבה מה לומר על ה-7 פרקים האחרונים. אני מצטערת לומר אבל אני באמת לא כל כך נהנת לראות. [לא התייחסתי כל כך לתוכן של מה שקורה כי אני עדיין צריכה לעכל כמה דברים. בניגוד לאנשים אחרים די נהנתי מלורלי וכריס הפריז אבל באמת היה קצת יותר מדי קוצי מוצי שבכלל לא מתאים ללורלי]

למעלה