זה רק אני או ש ../images/Emo58.gif
זה ממש הפך להיות, במקום "בנות גילמור" סדרה עם כל מיני סיפורים קטנים פשוט כל מיני סיפורים שאין כל קשר בין הדמויות בין כל סיפור יש את הסיפור של ליין וזאק שזה החלק הכי נחמד בערך כרגע, שעדיין יש בו את חיי הבנות גילמור הקודמים יש את הסיפור של רורי שמשום מה בקושי מדברת כבר עם אמא שלי, מדי פעם מזכירים את לוגן ועכשיו הביאו לה את החברות המוזרות האלה שלה. בכלל כל מיני דברים צצים פתאום שבכלל לא שמענו עליהם. נגיד רורי עוזבת את העיתון, רורי בלבטים מטורפים על חייה ואפילו לא ראינו את זה!!!! וכמובן, איך לא הסיפור של לורליי וכריס. הדבר הכי מוזר שקיים שאיכשהו בלי ששמנו לב הקשר ביניהם הפך לממש רציני, כל הזמן הם כאילו מכניסים לטקסט שלהם עידכונים של מה שקרה כי שום דבר לא קורה בתוכנית עצמה! שיט היה לי פה משהו שרציתי להגיד ושכחתי....מממ...ממממ. אה מדי פעם מכניסים את סוקי ומישל לגיוון אבל חוץ מזה היא בכלל כבר לא מסתובבת בעיירה, לא מדברת עם רורי, כאילו מה נסגר פה?! והקטע עם לוק והבת שלו בכלל מוזר. ממתי הם בכזה קשר טוב שהיא קוראת לו אבא וזה לא מבהיל אותו?! בקיצור, אני באמת מרגישה שהכל מוזר ממש, הטקסט לא יושב. לפעמים אפילו מרגישים שהרי תמיד היה את הקטע הזה של הבנות מברברות שטויות. אז עכשיו זה קורה אבל זה מרגיש הכי מאולץ בעולם!! לפעמים זה נראה כאילו הן בכלל לא נהנות לומר את הטקסט. בכל אופן, מצטערת על החפירה, כל הכבוד למי שקרה פשוט היה לי הרבה מה לומר על ה-7 פרקים האחרונים. אני מצטערת לומר אבל אני באמת לא כל כך נהנת לראות. [לא התייחסתי כל כך לתוכן של מה שקורה כי אני עדיין צריכה לעכל כמה דברים. בניגוד לאנשים אחרים די נהנתי מלורלי וכריס הפריז אבל באמת היה קצת יותר מדי קוצי מוצי שבכלל לא מתאים ללורלי]