פרק 7

מתוקק

New member
../images/Emo58.gif פרק 7

פרק מותח וקטלני מכל הבחינות..., נראה שעכשיו באמת התחילו העניינים הרציניים וכל העונה בכלל... כי היה ברור שלא יכול להיות שבפרק 7,8,9 הם כבר יהיהו בחוץ וכל יהיה בסדר.. יש כאן עוד עניין של תחבולה-אני חושב,שלמה אז מההתחלה נתנו לו שבוע להוציא אותו ולא יותא או פחות אם זה לא משש חשוב/דחוף.. גם אהבתי איך שלצרו אומר לו שהוא מצטרף אליו...,למרות שכמה פרקים לפניח הוא אמר שהוא לא יכול לברוח כי אין לו לאן ויהיו לו בעיות בחוץ ועדיף לו להישאר פה. נקודות למחשבה..

RM8

New member
6 ו-7 בהחלט היו פרקים ממש טובים

קרו הרבה דברים והייתי במתח כל הפרק

אבל עכשיו מתחילים ../images/Emo58.gif

לפקפק ביכולתיו, והוא כבר לא בדיוק שולט כשלא כולם עושים מה שהוא אומר.. המצב השתנה, ויכול להיות שעכשיו יהיה לו יותר טוב בחוץ.. גם תכל'ס, נראה לי שיותר קל להסתדר עם השוטרים בפנמה, וש האפ.בי.איי בארה"ב יותר מאיימים...

פרק 7 פרק תותח רק לא הבנתי דבר משהו../images/Emo58.gif

אם היתה התפרעות בכלא בפנמה והסוהרים בחוץ איך זה שהסוהרים יכולים להשתלט בקלות על הכלא ועדין לא שולטים בכלא עצמו. מישהו חשב על התסריט הזה?

כי כל אחד שיזוז אז ירו בו תוך שניה..

וכשזה קורה בפנים, אז הם לא יכולים להשתלט עליהם כשהם מפוזרים, כי לא יכול להיות מצב כזה שכולם מסתובבים חופשי בחצר...

gozala

New member
לא הבנתי אבל אולי זו הייתה כוונת הכותבים

שלא נבין! לקראת מה מהון הולך? ומה קורה בסוף, מי הוא הוויסלר הזה?

וווסילר דייג מאוסטרליה

שלוקח תיירים לנופש לקח איזה חוקר ללב האוקיינס לאיזה מחקר החוקר נעלם והחבר'ה חיפשה את וויסלר כדי שיוביל אותם לאותו מקום של החוקר ווויסלר נבהל ברח לפנמה וגר עם המקומית שלו איכשהו האשימו אותי ברצח של איזה בן של ראש עיר בפנמה והוא נכנס לכלא. עכשיו צריכים להוציא אותו כדי שיגלה לחבר'ה היכן היה לוקח את החוקר וכאן נכנסו לתמונה 2 האחים טעיתי במשהו בהסבר שלי?

לא טעית.. אולי ../images/Emo58.gif

כולנו חשבנו ככה, אל תאמין בזה.. עוד לא הבנת שלא הכל כפי שאנחנו חושבים?? לא שמת לב שהאיש שהרגו אותו במדרגות (לא זוכרת את שמו..) הכיר את וויסלר? בקיצור, לא מספרים לנו הכל, בהמשך נבין...

moton

New member
וואו איזה פרקים..../images/Emo58.gif

ראיתי אתמול.. אחלה פרקים.. באמת חשבתי לרגע שהוא ידפוק כדור בראש לאל ג'יי חח

yoo

New member
../images/Emo58.gif גם אני חשבתי

שאל ג'י כבר הלך קאפוט, הייתי ממש בטוח בזה

yoo

New member
לא נורא, העיקר שהרווחנו כוסית שחוטפת אגרוף!

זה קרה בעונה הקודמת זה קרה גם עכשיו, לינקולן שלנו פשוט אוהב להחטיף לכוסיות...ועוד בטלווזיה האמריקאית. מדהים אייך עם ה viewer discretion is advised הם פוטרים את עצמם מכל ביקורת ונותנים את מנת ה אנ-פוליטקלי קורקט שלהם. החלום האמריקאי,רק אני רוצה שיום אחד תהיה שם בטלווזיה קללה לא מצונזרת! נראה אותם. שימו לב שבנמלטים בגרסאת ה TV היתה רק פעם אחת קללה, בעונה הראשונה שסוקרה מקלל בספרדית וצנזרו אותה.

למעלה