זה לא כזה מרשים העבודה שלהם היא לכתוב דברים עם משמעות כלשהי.
S Slow Cheetah New member 11/2/11 #38 זה לא כזה מרשים ../images/Emo3.gif העבודה שלהם היא לכתוב דברים עם משמעות כלשהי.
T tritone New member 11/2/11 #39 קצת דברים ../images/Emo58.gif ממש ממש אהבתי! באמת היה ברור שמשהו יקרה בי זואי לטד בסוף, אבל הדרך חמודה למרות שהיה מלא קיטש. מארשל ממש חמוד במיניסוטיות שלו הכי אהבתי שטד אמר ש"what kind of name is zoey? what is that, short for zoesef?" שבוע הבא יש פרק?
קצת דברים ../images/Emo58.gif ממש ממש אהבתי! באמת היה ברור שמשהו יקרה בי זואי לטד בסוף, אבל הדרך חמודה למרות שהיה מלא קיטש. מארשל ממש חמוד במיניסוטיות שלו הכי אהבתי שטד אמר ש"what kind of name is zoey? what is that, short for zoesef?" שבוע הבא יש פרק?
E elad218 New member 11/2/11 #44 זה גם הציטוט האהוב עליי מהפרק! ממש צחקתי בקול רם בקטע הזה. וכן, שבוע הבא יש פרק וגם בשבוע שאחריו.
A Ayelet 363 New member 11/2/11 #45 ../images/Emo58.gif הקטע עם Who's you daddy מדהים... איזה פרק חמוד!! טד וזואי חמודים. כמעט ולא הרגשתי, נראה לי, שהפסקתי לשנוא אותה והתחלתי לאהוב אותה... עכשיו אני חוששת שהם יפרדו (היא הרי לא מתאימ להגדרות שידועות לנו על האמא)...
../images/Emo58.gif הקטע עם Who's you daddy מדהים... איזה פרק חמוד!! טד וזואי חמודים. כמעט ולא הרגשתי, נראה לי, שהפסקתי לשנוא אותה והתחלתי לאהוב אותה... עכשיו אני חוששת שהם יפרדו (היא הרי לא מתאימ להגדרות שידועות לנו על האמא)...