פרק 615 - Oh Honey

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה../images/Emo58.gif

קטי פרי
לדעתי היה אחד הפרקים הטובים בעונה !!!

IkMfNiY

New member
חחח ../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

לא הבגנתי שזה הרמז.. ענק! יעל

or19951

New member
../images/Emo58.gif

וואי פרק אדיר! קודם כל, ההתערבויות של אח של מארשל ואמא שלו בשיחות (למרות שמתישהו זה כבר נהיה מציק) ומארשל משחק הרמז
ואח"כ על הלוח - סא"ל חרדלי!
וואי לא יכלתי להפסיק לצחוק וקייטי פרי- אדירה! וההייליט של הפרק: Whos your daddy? Whos your daddy? I dont knowwww

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif לא כותבים ספוילרים בכותרות! ../images/Emo196.gif

וכן, זה די ספוילר... (זה מה שקורה כשלא אני פותחת את השרשור. לא אישי וזה, אבל אנחנו בכוונה כותבות תזכורות על כללי הפורום...)

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif חח סלחתי ../images/Emo6.gif

לא חיפשתי התנצלות, פשוט להיזהר בפעם הבאה

tritone

New member
איך זה ספוילר?

כאילו, עוד לא ראיתי את הפרק (חורשת לאלפי מבחנים. למרות שעשיתם לי ממש חשק עם כל המחמאות האלה) אבל אני לא מבינה את מה זה מגלה

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אממ ../images/Emo58.gif

תכלס פשוט אומרים את זה הרבה, מאוד... יכול להיות שאני פשוט רגישה אבל אני לא אוהבת לדעת כ=ל=ו=ם לפני שאני רואה פרק חדש... עוד ספוילר קצת למטה, לא ממש קשור...
למשל בשרשור הזה נאמר די במפורש ולגמרי בכותרות שיש מי שישחק את אבא של ברני - מכאן נובע שנראה את אבא של ברני, וזה לגמרי ספוילר... מבינה?

tritone

New member
נכון, למרות שזה גם ככה השם של הפרק. גבולי ../images/Emo3.gif

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif נכון, אבל ../images/Emo58.gif

כשהוא נכתב בהקשר לציטוט משעשע זה כבר כן. לא תמיד שם הפרק נאמר בפרק עצמו, ועוד כל כך הרבה פעמים שהוא יגיע לציטוט אהוב. הפואנטה היא שלי זה צרם, ואני חושבת שיותר קל פשוט לא לכתוב בכותרת שום דבר שיש לו סיכוי להיות ספוילר. אגב, הרבה פעמים שם הפרק הוא ספוילר בעצמו, ואני לא מדברת על אלה שעומדים לראות את הפרק ממש עכשיו כי אז זה לא קריטי, אבל אם למישהו יש פיגור קל בחומר או שהוא רואה לפי הקצב של הארץ, ואני בטוחה שיש פה סמויים כאלה, שם של פרק שיקח לך חודש להגיע אליו כן יכול להרוס קצת...

elad218

New member
כנראה לא שמתם לב... (ספוילרים)

- שבארני מסתובב עם מזוודה שכבולה ליד שלו ברחוב (בסצנה שבה זואי מחבקת אותו) - שעל מערכת היחסים בין טד לזואי נרמז כבר בפרק 11, כשהשעון מהתיאוריה של בארני התחיל לתקתק. לפוסטר של המפלצת מלוך נס בחדר של מארשל, ממש מאחוריו. - שהדמויות לבושות לפי אופן הצגתן בקלפי המשחק בסוף הפרק - זואי בלבן (Mrs. White), טד בסגול (Prof. Plum), האני באדום (Miss Scarlett), בארני לובש צעיף ירוק (The Reverend Green) והקפטן אמנם לא הופיע בפרק, אבל בפעם האחרונה שראינו אותו הוא לבש צהוב (Colonel Mustard). אפילו רובין, שלא נמצאת על הלוח, לבושה בכחול, כמו הדמות הנותרת במשחק, Mrs. Peacock. וואו!

Twilight Girll

New member
וואו ממש אהבתי את האחרון!! דרך אגב

ובלי ממ קשר, בדיוק אתמול ראיתי את הפרק בעונה החמישית Robots Vs. Wrestlers כשלילי אומרת - "miss lily in the living room with the candlestick" איזה כייף שיש רפרנסי הרמז, באמת שזה המשחק ילדות הכי אהוב עליי בעולם

Montelimar

New member
הווו בפרק הזה יש את וויל שורטס!

מי שעורך את התשחצים בניו יורק טיימס. זה דיי מצחיק, גיליתי שיש לי ספר סודוקו שקניתי לפני שנים, וכתב אותו לא אחר מאשר וויל שורטס. D:

Twilight Girll

New member
יאאפ. בדיוק שמתי לב עם וויל שורטס../images/Emo103.gif

שכמה פרקים לפני זה טד מדבר על משהו בתשחץ שזה בגלל אותיו אהו"י, לא זוכרת בדיוק מה.. ואז בפרק עם וויל שורטס הוא שואל אותו על זה. חח שוב העקביות האדירה של הסדרה! :)

elad218

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

עדיף פשוט לראות את פרק 11 מאשר לקרוא את ההסבר שלי, אם את שואלת אותי. אם את מעדיפה בכל זאת הסבר אז הנה: מארשל שוכר מזכירה מכוערת כי הוא נשוי והוא לא רוצה למצוא את עצמו נמשך לאשה שהוא בא איתה במגע על בסיס יומי אבל בארני מסביר לו שזה בכלל לא משנה, בסופו של דבר, מכוערת ככל שתהיה, הוא ימצא את עצמו נמשך אליה, זה רק עניין של זמן. לפי אחת התיאוריות שלו, ככה נולד המיתוס של בתולות ים: פיראטים שבילו יותר מדי זמן בים התחילו לדמיין יונקי ים מגושמים כבחורות יפות. הוא אומר למארשל להיזהר כי "שעון בתולת הים" שלו מתחיל לתקתק ואז אנחנו שומעים ברקע שעון מתקתק, שמפסיק שנה אחר כך כשמתברר שבארני צדק. בסוף הפרק טד וזואי יושבים בשולחן ומוודאים שהם לא מרגישים שום דבר האחד לשניה, כי אם כן אז זה לא בסדר שהם מבלים ביחד, כי היא נשואה. הם מסכימים שלא, ואז ברקע שעון מתחיל לתקתק, מה שרומז לנו שטד יתאהב בה בסופו של דבר.

למעלה