פרק 611

MacMac7

New member
../images/Emo58.gif פרק 611

מה לעזאזל זה היה? נגמרו להם הרעיונות? נכון, זה נחמד לראות שוב את כל הקטעים המגניבים/מרגשים/מצחיקים ביחד , אבל אם זה ימשיך כך אז זו כנראה העונה האחרונה.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif611

חמוד. מה הקטע של פרקי הספיישל, קודם המחזמר עכשיו זה, מה יהיה הלאה? זה נראה כמו פרק של סוף עונה, נזכרים ברגעים הטובים. בכל מקרה היה נחמד, פיספסו כמה קטעים חשובים, אבל לא נורא.

Angelus

New member
כעת הולך לראות-

אם מישהו צריך קישור ישיר להורדה של הפרק, לפנות אלי במסרים.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

זה היה נראה כמו פרק סיכום סדרה. מה הלאה?

limors2

Well-known member
איזה פרק טוב!../images/Emo58.gif

אם זה אומר שנגמרים להם הרעיונות זה רע, אבל בתוכנית כזאת פרקי פלאשבקים זה מעולה
היו שם ככ הרבה דברים מצחיקים
ואחת מהפנטזיות האהובות עלי- ג'יידי נבהל מהראש של קרלה שנפתח ומאיר ואז צולה אותו
וה"לא, לא השיר הזה של הפריי" גם ממש הצחיק אותי
והמכשיר לרעשי משאית של השרת וקלסו

limors2

Well-known member
אהה והכי חשוב../images/Emo58.gif

מה זאת הקרחת הזאת?

steelwater

New member
נכון!!!!

ונושכחתי, נכון גם הקטע עם המכשיר של השרת היה עננננננננננננננננננננק חחחח! זה שהם אבדו על כולם והבידחות על קלסו.

steelwater

New member
611../images/Emo58.gif

אחלה פרק. אני לא ממש אוהבת פרקים כאלו של העלת זכרונות ולהראות קטעים מכל העונות. אם זו סידרה שאני מכירה טוב, אז אני גם ככה מכירה די טוב את כל הקטעים ולא צריכה שיראו לי אותם שוב בפרק מיוחד. זה בזבוז של פרק. אבל, היה כיף לראות את כל הקטעים האלו והאמת שהקטעים והבדיחות שהיו בין לבין היו ממש טובים אז ממש נהינתי וצחקתי מהפרק הזה. קודם כל, מה קרה לשיער של דר' קוקס?! אההההההההההההההההההההה! זה נורא ואיום! אני לא מאמינה שהוא עשה את זה. השיער שלו היה כל-כך יפה. הוא נראה כמו חולה סרטן עכשיו. הקטעים הטובים: לא יודעת איזה אייקון יתאים אז שמתי אייקון של משהו שממש בא לי לאכול, עוגה. והעוגה פה גם נראית ממש טוב.
The Sound of Silenceהקטע עם The Fray היה אולי הקטע הכי מצחיק בפרק. לא יכולתי להפסיק לצחוק חחחח! אוי מי גאד... ג'ידי אומר כזה שכל פעם שהוא חושב על הדבירם המוזרים שי שיר של The Fray ואז How to save a life מתחיל להתנגן, ואז הוא כזה אומר "לא, לא השיר הזה." ואז מתחיל לתנגן שיר אחר שלהם שנראה לי קוראים לו She is והוא גם שיר ממש טוב. יו, זה היה כל-כך מצחיק חחח! זה ירד על הסדרה קצת וזו הייתה מחווה ממש יפה ל-The Fray.
בהתחלה ג'ידי מ-מ-ש ירד על הסדרה כשהוא אמר שזה מזכיר לו את הסדרות האלו שנהיו גרועות וכבר אין להן מה לעשות אז הן עושות פרקים של העלאת זכרונות ואז הוא התחיל להיזכר בדברים חחח. זה הי ממש מצחיק וממש טוב וממש נכון. סקראבס באמת התדרדרה ויכול להיות שהם באמת הכתוונו לזה שהם אמרו שהם עשו את הפרק הזה כי הפרקים שלהם לא טובים כמו פעם.
בסוף שג'ידי דיבר כזה וד' קוקס כעס עליו ואז הוא ביקש מטרק משהו וטרק אמר שהוא לא יחבק אותו חחח. ממש קיוותי שמישהו יקפוץ פתאום ויחבק אותו. אולי אפילו דר' קוקס יחזור ויחבק אותו חחח. אבל בסוף שהוא אמר שהוא שונא את המקום הזה וחיבק את עצמו זה היה ממש מצחיק חחח.
כשג'ידי הסביר לכולם איך לדמיין זה היה גדול חחח. הוא גם הזכיר את ה-EEEEEEEGGGGAAALLLLEEEE חחח.
כשהשרת התחיל לרקוד חחח.
סיפורי אליוט. אוי אליוט... והיה ממש כיף לראות את מקבץ ה-Freak הקצר שלה. חבל שלא עשו אותו יותר אורך. זהו, אני אל ממש זוכרת מה עוד היה וגם לא היה הרבה בגלל שזה היה פרק עם זכרונות. אבל הזכורונות היו יפים והיה כיף לראות אותם.

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

על האיך להעלות זכרונות
במפגש, כולנו נעשה את זה ביחד
ויחשבו שהתשתגענו

Angelus

New member
../images/Emo2.gif

אני צריך את הרשימה של כל שיר שנוגן בפרק.
מי מלך וישיג?

thewish

New member
למה להתעצל ולא ללכת לtv.com?

אתה לא אמור להוות דוגמא לאחרים? ;)

thewish

New member
yup' וזה רק לקח דקה לבדוק.

Featured Music: "How to Save a Life" by The Fray (Odd moments scenes) "She Is" by The Fray (Odd moments scenes continued) "Sometimes A Fantasy" by Billy Joel (Fantasies scenes) "Candy Man" by Sammy Davis, Jr. (Fantasies scenes) "Diner" by Martin Sexton (Dancing scenes) "Winter" by Josh Radin (Emotional memories scenes) "Battlestar Galactica" by Ettore Stratta "All By Myself" by Eric Carmen "Overkill" by Butterfly 9

Angelus

New member
אני מודע לכך שלוקח פחות מדקה

לא הייתי מודע לכך שהם מעדכנים מהר.
תודה, בכל מקרה.

thewish

New member
אה הא! נתפסת.....

זה לוקח 3.4 דקות לבדוק, יא שקרן מלוכלך עם פונינט!

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif611 - My Night To Remember

חחח איך שקראתי את העלילה של הפרק אמרתי "אוי נו" וזה באמת "אוי נו" קצת סלחתי להם אחרי שג'יי.די אמר "ואז התחלתי להזכר בכל אותם קטעים כואבים כמו בסדרות סיטקום משנות ה-80 שנגמרו להן הרעיונות לעלילה חדשה." הומור עצמי זה מצויין. היה משעשע קצת עם השיר של The Fray שהתחלף ואיך שג'יי.די. אומר לכולם איך לפנטז וגם עושה EEEEAGLE. אבל זהו.. גם הקטעים שהוא נזכר בהם לא הצחיקו אותי יותר מדי כי כבר ראיתי אותם (חוץ מאלה שלא זכרתי בכלל). לא נורא, יהיה טוב.

DivineComedy

New member
לא יודע

אולי אם לא הייתי רואה את כל הקטעים האלה כבר 200 פעם אולי הייתי אוהב את הפרק יותר. שני הקטעים שאהבתי זה שהשרת מתחיל לרקוד ואת פלאשבק הריקודים.

למעלה