611../images/Emo58.gif
אחלה פרק. אני לא ממש אוהבת פרקים כאלו של העלת זכרונות ולהראות קטעים מכל העונות. אם זו סידרה שאני מכירה טוב, אז אני גם ככה מכירה די טוב את כל הקטעים ולא צריכה שיראו לי אותם שוב בפרק מיוחד. זה בזבוז של פרק. אבל, היה כיף לראות את כל הקטעים האלו והאמת שהקטעים והבדיחות שהיו בין לבין היו ממש טובים אז ממש נהינתי וצחקתי מהפרק הזה. קודם כל, מה קרה לשיער של דר' קוקס?! אההההההההההההההההההההה! זה נורא ואיום! אני לא מאמינה שהוא עשה את זה. השיער שלו היה כל-כך יפה. הוא נראה כמו חולה סרטן עכשיו. הקטעים הטובים: לא יודעת איזה אייקון יתאים אז שמתי אייקון של משהו שממש בא לי לאכול, עוגה. והעוגה פה גם נראית ממש טוב.
The Sound of Silenceהקטע עם The Fray היה אולי הקטע הכי מצחיק בפרק. לא יכולתי להפסיק לצחוק חחחח! אוי מי גאד... ג'ידי אומר כזה שכל פעם שהוא חושב על הדבירם המוזרים שי שיר של The Fray ואז How to save a life מתחיל להתנגן, ואז הוא כזה אומר "לא, לא השיר הזה." ואז מתחיל לתנגן שיר אחר שלהם שנראה לי קוראים לו She is והוא גם שיר ממש טוב. יו, זה היה כל-כך מצחיק חחח! זה ירד על הסדרה קצת וזו הייתה מחווה ממש יפה ל-The Fray.
בהתחלה ג'ידי
מ-מ-ש ירד על הסדרה כשהוא אמר שזה מזכיר לו את הסדרות האלו שנהיו גרועות וכבר אין להן מה לעשות אז הן עושות פרקים של העלאת זכרונות ואז הוא התחיל להיזכר בדברים חחח. זה הי ממש מצחיק וממש טוב וממש נכון. סקראבס באמת התדרדרה ויכול להיות שהם באמת הכתוונו לזה שהם אמרו שהם עשו את הפרק הזה כי הפרקים שלהם לא טובים כמו פעם.
בסוף שג'ידי דיבר כזה וד' קוקס כעס עליו ואז הוא ביקש מטרק משהו וטרק אמר שהוא לא יחבק אותו חחח. ממש קיוותי שמישהו יקפוץ פתאום ויחבק אותו. אולי אפילו דר' קוקס יחזור ויחבק אותו חחח. אבל בסוף שהוא אמר שהוא שונא את המקום הזה וחיבק את עצמו זה היה ממש מצחיק חחח.
כשג'ידי הסביר לכולם איך לדמיין זה היה גדול חחח. הוא גם הזכיר את ה-EEEEEEEGGGGAAALLLLEEEE חחח.
כשהשרת התחיל לרקוד חחח.
סיפורי אליוט. אוי אליוט... והיה ממש כיף לראות את מקבץ ה-Freak הקצר שלה. חבל שלא עשו אותו יותר אורך. זהו, אני אל ממש זוכרת מה עוד היה וגם לא היה הרבה בגלל שזה היה פרק עם זכרונות. אבל הזכורונות היו יפים והיה כיף לראות אותם.