פרק 6

dino_din

New member
../images/Emo58.gif פרק 6

טוב, רק היום ראיתי אותו סוף סוף והשירשור כבר לא קופץ... אז קודם כל, זוכרים את השירשור שלי על איזבל ו NTAC? נראה לי שהכותבים פשוט פישלו. כבר אמרתי לכם שזה ממש מוזר שב NTAC לא יודעים על איזבל או לא עושים כלום בנושא והינה בתחילת הפרק טום חולם עליה וגם רואים שהוא מזהה אותה ברגע שהיא נככנסת לחדר (לפני שריצ'ארד מציג אותה). אז למה עד עכשיו התעלמו מילד מסתורי שנולד לאחת מה 4400? לא חשבו שם שזה חשוב? בסה"כ היה פרק חביב. בהתחשב בעובדה שאיזבל לא רוצה להיות רעה היא בהחלט גורמת להרבה נזקים (הרגה שני 4400, גרמה לשלישי להשתגע והרגה את מתי'ו). עוד דבר, לא הבנתי עד עכשיו מה הסיפור עם מתי'ו! מישהו יכול להסביר לי לאן הוא בדיוק שייך? הוא לא אחד מה 4400, הוא יודע המון דברים (למשל על איזבל שהיא אמורה להיות רעה ועל האנשים מהעתיד וכו') ולא ממש ברור למי הוא קשור. הוא אגב הגיע, כביכול, כמחליף של ג'ורדון אבל דווקא ג'רדון לא ממש ידע על איזבל. היא הרי שיקרה לו ובגללה הוא נהרג. אז מי הוא בדיוק היה ולאן הוא שייך?

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

כבר ענו פה בשרשור אחר מיהו מת'יו. השאלה שלא ענו עליה היא איך הוא ידע על איזבל? לפי השערות שלי, הוא לא ידע כלום. הוא לא ידע שהיא רעה. הוא רצה להפוך אותה לרעה. הוא יד ימינו של שון. איך הוא לא ידע על הסיפור עם אנשי העתיד? זה ידוע לכולם. ג'ורדן ידע בדיוק מה שמת'יו ידע. הוא ידע שאיזבל היא ילדה שהופרתה בעתיד. ג'ורדן הסיק מכך שלאיזבל יש חשיבות רבה [איזו עוד סיבה יש ליצור ילד?] וכך גם מת'יו.

למעלה