פרק 519

poisson

New member
../images/Emo58.gif פרק 519

HELLO LIONEL, I WOULD LIKE TO PLAY A GAME פרק מגניב. אפילו שכנראה ביססו אותו על הסרטים המסור 1,2,3

slayer510

New member
אחלה של פרק

גם אני הגבתי עליו פה לא מזמן!! ואתה באמת צודק, גם אני אמרתי שביססו את הפרק על סרטי "המסור"!!

RTW

New member
תצביעו לטום וולינג!

(לא ידעתי לאן לקשר את זה..) כנסו ותצביעו לטום וולינג בתחרות "the hottest men of televison" הוא בגמר מול וונטוורת' מילר(מייקל סקופילד מנמלטים) וכרגע הוא מפסיד

aerynsun

New member
הלינק לא עובד

זה מה שרשום
Error 403 We're sorry, but we could not fulfill your request for /category/tournament on this server. You do not have permission to access this server. Your technical support key is: 546e-f2c7-17f4-e8c8 You can use this key to fix this problem yourself. If you are unable to fix the problem yourself, please contact tifaux at gmail.com and be sure to provide the technical support key shown above.

RTW

New member
אולי ככה..

http://www.tifaux.com/category/tournament תעתיקי..

Princess110

New member
הצבעתי!הלואי שינצח,אבל האמת כמעט בחרתי בשני..

היופי סינוור אותי.....אבל בסוף התעוררתי..ובחרתי בווילינג...חחחחח

limiCOOL

New member
אז זהו שהוא בפיגור

49% לטום ו51% לוונטוורת'.... תצביעוווווווו...באסה שאפשר להצביע רק פעם אחת =\.. http://www.tifaux.com/2007/04/14/mens-championship-round/

../images/Emo207.gif ../images/Emo58.gif פרק 6x11

אחד הפרקים של הסדרה, פשוט פרק מדהים, משולב עם דרמה אקשן וקומדיה, הסידרה רק משתבחת ככל שהפרקים מתקדמים, גם פרק 10 ריגש אותי כל כך במיוחד הקטע בסוף שלאנה וקלארק מדברים, ולאנה איכשהו למרות שאני באמת לא אוהבת אותה הייתה מעט היגיונית במילים שלה, במיוחד שהיא אמרה לקלארק שהיא לא יכולה לצפות ממנו לראות אותה כפי שהוא ראה אותו בעבר. ולויס אומרת שקלארק, "החץ הירוק" המזוייף מנשק טוב, וקלואי כזאת חמודה, באמת שהדמות שלה היא הדמות הכי חמודה בסדרה בעונות האלו.ופרק 11 שקלואי אומרת לקלארק פיקוח ל"נער צופים"
, ושאוליבר ממציא לו את השם הזה.
הרגו אותי מצחוק והקטע בסוף שהם יוצאים מהאש, מדהים לגמרי. בקיצור העונה הזאת פשוט מצויינת.

למעלה