פרק 410

tulchi

New member
../images/Emo58.gif פרק 410 ../images/Emo58.gif

The scene was filmed in front of the Art Gallery Of Ontario and involved Brian and Debbie. The AGO banner was partially covered by an "Auerbach at Penn Plaza" sign. At least I think that's what it said.The scene starts out from the end of the street, Brian is crossing the street with a briefcase and some takeout in his hand, when he spots Debbie, who is walking on the sidewalk visibly upset. There were only 3 lines we heard. Brian says: "In case you didn't notice, I picked up something from the diner". She murmurs something back and also says "absolutely". Then they just proceeded to walk further down the street and at one point Debbie said: "They tossed it off like it didn't mean a thing!" They stop a few times and talk, Debbie, looks upset and after the final stop and some more talking she actually lifts her right hand to touch Brian's face for a second and then gets on her tippy-toes and hugs him hard. He lets her and a couple of seconds later hugs her back, takeout, briefcase and all! It is quite a long hug before the director yells cut. This episode is directed by John Fawcett, who also directed episode 214.​

freedom2

New member
../images/Emo58.gif מרגש....

תזכירי לי מה גילו שיש לבראין? איזה מחלה נכון?

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

אני לא בטוחה בכלל בקשר לזה מאחר וזה נכתב ע"י מישהו אנונימי ב Data Launge עד שלא יהיה אישור לכך (ע"י מקורות מהימנים), אני לא מתייחסת לזה.

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif

מחלה??????????? מה מה מה מה? איפה שמעת דבר כזה? איזו מחלה? למה?

tulchi

New member
עופרי ../images/Emo58.gif

לי לא נראה שזה נכון (יש כמה סיבות אבל עוד שניה מתחיל הפרק). אם את רוצה תאמיני אבל אין לך שום סיבה לעשות את זה.

רינת4

New member
למה לעשות לי את זה?

למה לרשום לי "מרגש" בכותרת? עכשיו אני מתה לקרוא את זה וגם אני חושבת שמשהו מרגש עומד לקרות, בין אם זו שמועה או לא. בבקשה אל תעשו את זה. אל תכתבו בכותרות של הודעות ספוילרים כלום חוץ מסימן הספוילר. אני מודה שנכנעתי וקראתי טיפה ספוילרים, אבל שוב החלטתי להפסיק, וזה לא ממש עוזר לי...

tulchi

New member
רינת

תרגעי בבקשה לא קרה שום דבר חשוב וזה נכתב בציניות

freedom2

New member
אז ככה ../images/Emo58.gif ../images/Emo35.gif

זה לא נכתב בציניות, אז אל "תכניסו לי מילים לפה"... זה באמת נשמע מרגש הקטע עם בראין. נכתב משהו בפורום ואני הגבתי כמו שהרגשתי - אם גם זה אסור לעשות בפורום אז לא יודעת מה נותר ... רינת- אל תקחי את זה קשה - אני לא יודעת אם זה אמיתי או לא , אני גם לא אחקור בעינין פשוט אחכה שהפרקים יגיעו ואמשיך את חיי כרגיל עד אז לפעמים כותבים דברים נכונים ולפעמים לא- פשוט תצטרי להאמין במה שנראה לך- ככה זה גם בחיים

tulchi

New member
היא לא קראה

היא רק אמרה שהכותרת "מרגש..." היתה טיזרית כי עכשיו היא חושבת שמשהו חשוב קרה והיא חוששת שהיא לא תוכל להתאפק מלקרוא. לא שמתי לך מילים בפה, רק רציתי להרגיע את עצביה רינת

רינת4

New member
דווקא לא הייתי עצבנית.

פשוט ביקשתי בקשה פשוטה. ובינתיים הצלחתי להחזיק מעמד, תודה. (וגם הודעה זו לא נכבה בציניות או כעס או כל טון דומה לזה).

רינת4

New member
אגב, כעיקרון- אני גם לא

אמורה להתחיל לנחש אם כותרות נכתבו בכוונה תחילה או צינית. אני מקבלת מה שנכתב כמובן מאליו. בכל מקרה, לא קרה כלום. עופרי- באמת שלא כעסתי. אבל באמת יעזור לי אם לא תכתבו כאלה דברים בכותרת. תודה

ofrikit

New member
הא?

איך זה קשור אלי בובע? אני עשיתי
בכותרת את מתלבלבת:)

למעלה