פרק 403

../images/Emo58.gif פרק 403 ../images/Emo58.gif

לאחר הפרקים המיוחדים מגיע סוף סוף פרק שמתחיל בעצם את העונה ומתרחש בשני מקומות. בתחילת הפרק רורי מתכוננת לשיעור ובאה כהרגלה כשעה לפני שהשיעור מתחיל ושם היא פוגשת בחור צעיר שמתברר שהגיע כמוה לשיעור (אני לא מצליח להיזכר איך קוראים לו). כשהיא חוזרת למעונות היא מגלה לתדהמתה שכל החדר מרוהט ואפילו מאובזר במערכת קולנוע ביתית ושלל מכשירי חשמל. התעלומה נפתרת כשאמילי מתקשרת לשאול אם הספה נוחה. כל זה לא מוצא חן בעיני רורי. פאריס מודיעה לרורי שמתארגנת מסיבה ושהן צריכות לפתוח את הדלת ולארח חלק מהמסיבה אצלן כדי לעשות רושם טוב וליצור תדמית חדשה. רורי לא מתלהבת אבל לאחר שפאריס מתקשרת ללורליי היא משתכנעת. בינתיים בסטארס הולו לורליי מדברת עם סוקי והן מחליטות שלא יעשו שום דבר בקשר למלון עד שהתינוק יוולד. סוקי אומרת ללורליי שהיא הסכימה לעשות שירות קייטרינג ולארגן מסיבת "שר הטבעות" לילדים בני 8 ומשכנעת את לורליי לעזור לה בארגון המסיבה. בחזרה לייל המסיבה בעיצומה וזו לא ממש מסיבה מוצלחת, פאריס לא מוצאת אף אחד להתחבר איתו ורורי צריכה להתמודד עם שתי בנות מעצבנות ומפונקות שמסתבר שהן בנות של חברות של אמילי. המסיבה מסתיימת בזה שפאריס מסלקת את כולן משם. במסיבת "שר הטבעות" (מאוד מצחיק החיקוי של גולום המבוצע ע"י לורליי) מסתבר שסוקי לא הכינה שום אוכל לילדים אלא אוכל אנין טעם וממש חוטפת התמוטטות עצבים והיא צועקת על ילדה קטנה ואח"כ צועקת שנמאס לה להיות בהריון ושהיא תהיה אמא לא טובה. לורלי מרגיעה אותה. בסוף המסיבה רורי מגלה את הבחור שפגשה (נו איך קוראים לו?) על הרצפה עירום ולא זוכר מה קרה לו היא משאילה לו את החלוק שלה והוא ממשיך לחדרו. בסוף הפרק רורי מחליטה להגיד לאמילי שתפסיק להתערב בחייה לורליי כמובן מפקפקת בכך. רורי לא מצליחה והפרק נגמר בזה שלורליי עושה קולות של תרנגולת. פרק נורא מצחיק במיוחד מסיבת "שר הטבעות" וההוביטים הקטנים. בשבוע הבא דין מגיע להופעת אורח!

לא קראתי,

[הסתפיילרות יתר ידועה בהריגת אנשים
] אבל נראה לי שכדאי לשים את זה במאמרים אם זה מפורט או משהו. שימ, אופירע?
בעצם אין לי מושג אם זה מפורט, אבל אם כן...

Sweet Misery

New member
|ספוילר{4, פרק חמוט חמוט

מארטי (הידיד של רורי) חמוטטט! ולא בצורה שקסית, בצורה חמוטה. יש לו יופי של רגליים. לורליי וסוקי.... הקטע עם סוקי במטבח היה שובר לב. מסכנה. רציתי לבכות!
אמילי עיצבנה אותי, כתמיד. ואל תשכח את ג'ייסון! הוא... הוא בכתוביות! והוא לא כזה כוסון, אבל הכתיבה של הדמות שלו הזכירה לי את לורליי מעורבת בכריס מעורבת בדייב. דמות שאווה, לדעתי. אין לי כוח.
אבל יצא למישהו לראות את התספורת של אלקסיס בטריילר של שבוע הבא? לא מספיק השיער הכהה יותר שלה, עכשיו היא גם קיצצה אותו... מדהים.

כן הריון יכול להיות קשה

הרבה מצבי רוח משתנים, אבל זה יהיה בסדר. לא שכחתי את ג'ייסון אבל כל הקטע הזה ממש שעמם אותי אז לא התייחסתי.

Sweet Misery

New member
עדיין. ../images/Emo58.gif

בהתחלה ג'ייסון נראה לי קקי. אבל אז הוא דיבר. ואהבתי. הוא בהחלט מתאים ללורליי, ויכול לספק טוויסט מעניין לעלילה.

annagr

New member
שאלה לי אליכן

זאת שאלה לאלה שרואות עכשיו את העונה הרביעית ולא מור---- אותה איך אתן רואות את זה? זה הרי משודר רק בארה"ב, לא?

ayaliar

Well-known member
נכון אבל אנחנו מברכות את מי

שהמציא את האינטרנט

קודם כל

יש גם בנים שרואים את זה ואני גם (בן וגם רואה). יש כאלה שרואים את זה בארה"ב ויש כאלה, כמוני, שמשתמשים בשירותי האינטרנט המהירים ובקיאים בכל המקורות.

simple gUaRaNa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo94.gif

משו ממש הצחיק אותי
גם בן וגם רואה.... נשמע כמו פרסומת
השתעשעתי. אני במצברוח טוב
|זורח מאושר|

cj20

New member
../images/Emo58.gifעונה4 פרק 3

עוד מישו הרגיש מוזר שרורי ולורליי כבר לא ביחד. כאילו, מעכשיו יהיו סצינות של רורי בייל ושל לורליי בסטארס-הולו או באין וכו'... כאילו זה כבר לא אותו דבר עד שרורי חוזרת בסופ"ש והולכים לסבתא... לא יודעת, זה כזה שונה עכשיו (כאילו דהה?!) אבל יותר מזה...

כן זה די שונה ../images/Emo58.gif

אבל שונה בצורה טובה. אני חושב שזה די יעזור לסדרה שהיא תפעל בשני מישורים ותתפתח לכמה כיוונים במקביל. וחוץ מזה ייל במרחק נסיעה וסופישבוע זה זמן די ארוך, הרבה דברים יכולים לקרות.

למעלה