פרק 321

Jason2

New member
../images/Emo58.gif פרק 321 ../images/Emo58.gif

קודם כל לפרק קוראים here comes the son שזה שם פשוט מעולה. לוק מודיע ללורליי שג'ס עזב והוא לא חושב שהוא יחזור יותר ומבקש ממנה להגיד את זה לרורי שבינתיים עסוקה בהכנות לטקס הסיום ולבחינות הסיום. ג'ס מגיע לקליפורניה ולבית של ג'ימי (אבא שלו). ג'ימי לא נמצא אבל החברה שלו, סאשה (שנראית כמו חיקוי של דארמה מ"דארמה וגרג") מקבלת את פניו יחד עם 8 כלבים בערך (אחד מהם נקרא לגולאס). ג'ס פוגש את ג'ימי בדוכן בו הוא עובד והאמת הם לא כל כך יודעים מה הם צריכים לעשות. לורליי מקבלת מכתב מ"ייל" ובו הם אומרים לה שרורי לא זכאית לסיוע כספי בגלל שהיא קיבלה צ'ק גדול. ההסברים לו עזרו ולורליי צריכה לגייס את הכסף. בינתיים אמילי מתכוננת לנשף הסיום ומבקשת מרורי לעזור לה בבחירת הבגדים, לורליי באה לאסוף אותה ונתקלת בקבלת פנים מאוד צוננת שמסתיימת בכעס גדול. סאשה מבקשת מג'ימי לדבר עם ג'ס ולראות מה התוכניות שלו. ג'ס מבהיר לג'ימי שאין לא לאן ללכת ובעצם החיים שלו די בזבל ושהוא צריך להישאר אצלו לפחות לכמה ימים. לורליי מדברת עם רורי ואומרת לה שהיא לא חושבת שג'ס יחזור ורורי (בפרצוף מיוסר) אומרת שהיא יודעת. הרחבה תבוא (אולי) בהמשך.

Jason2

New member
עוד תיקון קל

"אין לו לאן ללכת" זה מה שקורה כשכותבים מוקדם בבוקר ולא שותים קפה לפני זה.

../images/Emo24.gif

וואו, תודה על הסיכום! אני חיה מדברים כאלה
תגובה אינטליגנטית (חה!) - מאוחר יותר

blue dragonfly

New member
די זה עצוב../images/Emo7.gif

וככה מסתיים הפרק?
איך אפשר לקום מוקדם בבוקר בלי קפה?
בעצם איך אפשר בכלל לקום בבוקר בלי קפה?

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif הפרק מסתיים...

כשרורי ולורליי חוזרות הביתה. רורי צריכה להמשיך ללמוד והולכת לחדר שלה בזמן שלורליי מדפדפת בספר המחזור של צ'ילטון ולועגת לכמה מהבנות שחתמו לה בספר. היא שמה לב למשהו ושואלת את רורי למה הרבה אנשים מכנים אותה "נושאת נאום הפרידה" (מסתבר שזה הפירוש הרשמי ל-valedictorian
). רורי מודה שהיא נבחרה לתפקיד ומתלוננת שזה רק יעיק עלייה, לכתוב עוד נאום. לורליי אומרת לה שהיא תתן לה להמשיך ללמוד כמו משוגעת אבל כשהבחינות שלה יסתיימו, הן יחגגו - כי זה מדהים. רורי מסכימה, והפרק נגמר כשלורליי מביטה על רורי בגאווה. החלקים של הספין-אוף היו נהדרים. רוב אסטס ושרילין פן מושלמים לתפקידים שלהם. אבל - אלוהים - מיס סלין? צריך להרוג אותה.

../images/Emo58.gif

"והפרק נגמר כשלורליי מביטה על רורי בגאווה. " אווווווווווווווווו!

Sweet Misery

New member
שמחה שאתה מסכים איתי. ../images/Emo8.gif

היא הרסה לי את כל הפרק. אני כזה - די.

אם את יכולה לשלוח לי את הפרק באייסי

זה יהיה ממש נפלא:) וכבר יצא פרק 22? האייסי שלי: 66407128 תודה מראש, ויש מצב שאני לא אהיה היום רק מחר כי יש לי מחר מתכונת מסריחה באזרחות... תודה מראש!

וואי.. כל הדברים האלה יכולים להיות

סיכומים ממש טובים לעתיד של הפורום
מאמרים.. מאמרים.. מאמרים..

למעלה