פרק 320

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, הריון לא צפוי הוא הגורם הכי נפוץ לנישואין בגיל מוקדם. אבל לינדסי לא בהריון. דין הוא אדם שמתאים לו "להתיישב" (קחו את 1x14 לדוגמא) בגיל כזה. הוא אמר שלינדסי מדהימה ושהוא איכשהוא הציע לה נישואין והיא הסכימה. אם הם מאושרים, למה שלא נהיה מאושרים בשבילם? זה השיקול שלהם, אחרי הכל.

4667

New member
אבל לא הגיוני.

הוא בן 19 פור גודס סייק! כל מה שהוא עשה בחיים זה לעבוד בקיוסק הזה.. זה כל כך לא הגיוני.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

אנחנו מאוד מאושרים בשבילם למרות שלא קיבלנו הזמנה לחתונה. אבל שאח"כ לא יבכה לנו שהוא זרק את החיים שלו והתגרש בגיל 22.

Sweet Misery

New member
זה דין, אתה חושב שאיכפת לי? ../images/Emo8.gif

לא, סתם. אני מכירה מישהי שהתחתנה בגיל 18, ועכשיו היא נשואה כבר שנתיים וחצי, מאושרת עד הגג. זה יכול לקרות גם ככה.

לא עד כדי כך...

כלומר, כן. כלומר, אבינועם. כלומר, הוא שאקל, ומאגניב, והולכים לעשות יומן שהכריכה שלו היא הולוגרמה שרואים את התמונה שלו, ואז כשמזיזים את זה רואים תמונה של שאקל, כמו זה שהבאתי לבית של לאנוש. אז יום אחד אמרתי לו, "ממצב גיס שלי?!" ומאז הוא לא מפסיק להכריז על אהבתו כלפי, אז כבר החלטתי שאני אשאר עם זה

The bilis Girl

New member
שמתי לב לצערי.../images/Emo20.gif

אנשים - לסמן!! אז מה אם 90% אני בכלל לא אראה את הפרקים האלה... (מהסיבה הברורה שערוץ שלוש מסתכסכים עם האנשים הלא נכונים) אבל עדיין! אני לא רוצה ספוילרים!

Jason2

New member
כן אבל זה שרשור

שעוסק כולו בפרק שלא שודר, אז זה די ברור שכולו יהיה ספויילר.

z O e i

New member
../images/Emo58.gif מההההההההההההה?!

דין מתחתן?!... מה?!?! O_______o א. מי תתחתן עם העוגיפלצת הזה?!.. ב. בן כמה הוא לעזזל?????... מה מתחתן?! מה זה פה המאה ה14???..

HaMsTeR

New member
../images/Emo58.gif

זה נשמע פרק אממ... מעצבן... יותר עצוב\מייאש שכזה. אוף, מתי באג חוזרת?!

Sweet Misery

New member
זה היה פרק מדהים. ברצינות. ../images/Emo11.gif

לא כמו הפרק של... אתמול. |עווית|

למעלה