פרק 319 במנגה

benedek22

New member
../images/Emo58.gifפרק 319 במנגה

כל השיחה היא ספויילרים רשמית ואין צורך בסימון חוזר נארוטו שוב מוכיח שאם קצת השקעה והתמדה אפילו אדיוט כמוהו יכול לשלוט בטכניקה שלוקח לאדם ממוצע שנים להתמודד איתה וכפי שקאקאשי אמר זה לא רק הרצון שלו זה גם סאסקה שדוחף אותו קדימה... מאד קיטשי אם תשאלו אותי אבל ככה זה נחכה נראה מה יהיה פרק הבא

Mugen bla

New member
אתה יודע מה קיטש?

סאקורה >_> נחמד שנארוטו לא מוותר אבל עד כמה אפשר ,אני באמת חושב שהמנגה תיגמר במוות של אחת מהדמויות הראשיות.

benedek22

New member
זה נראה ככה

אבל קשה לי להאמין כי בכל זאת הם לא יהרגו את סאסקה נארוטו או סאקורה זה לא יקרה

tom58

New member
../images/Emo207.gif אולי ../images/Emo58.gif אפילו

לאלה שבפרקים האחרונים ואיך שהם יוצאים אם רואים !!! שמעתי שפרקים האחרונים במנגה אולי הרביעי הוא אבא של נארוטו - ורק בזכות זה שאני בפרקים בהתחלה אני רוצה להפנות אותכם לפרק 50 ומשהו שג'יריאה רצה ללמד את נארוטו לזמן צפרדע ומכן אני טוען שהרבעי כן אבא של נארוטו כי:ג'יריאה רצה לשחרר את צ'אקרת השועל ובשביל זה הוא היה צריך אולי למות אז הוא אמר לא לאכול את האוכל שהוא מהשמו ולחבק את סאקורה וכו...XD ואז איך שהוא בא להפיל אותו למקום עם הקוצים הזה הוא אמר :"אני מצטער, הרביעי ..."לעצמו ואז דחף את נארוטו למקום עם הקוצים ועכשיו סתם לא קשור ככה הוא זימן את הצפרדע הענקית הזאת בקיצור רק בגלל מה שהוא אמר אני חושב שהרביעי כן אבא של נארוטו-דרך אגב הוא מאד דומה לו!!!!!!!!!!

tom58

New member
אוקי... סליחה אבל בכל זאת, למה?

לא אומרים דברים כאלה?

Mugen bla

New member
מעניין אבל באיזה פרק זמן הסדרה

תיגמר... כלומר אחרי הקרב האולטימטיבי בין סאסאקה לנארוטו או שזה ימשיך אחרי זה למשהו חדש ובסוף נראה את נארוטו כהוקאגה :\

Silver Fox

New member
*מקיאה* ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

הקטע עם הדמעה של סאקורה והכוכב הנופל... כמה נדוש ומגעיל כבר אפשר להיות? ;; אבל פרק טוב (נארוטו בלי חולצה, גררר
). רק אני לא הבנתי מה היה הקטע הזה עם הצמחים של קורנאי?

למעלה