פרק 308!!

לא היה אף אחד! ../images/Emo58.gif

לא את מאק, לא את פיז, לא את פארקר, לא את וויביל.. כמעט אף אחד.

LiriWay

New member
../images/Emo45.gif וזה ממש דפוק..העיקר שמו אותם

בפתיחה..
בקושי מראים אותם, הם אמורים להיות דמויות ראשיות לא?

yonco

New member
מישהו יכול בבקשה להסביר לי...

איך מורידים במסרים? הורדתי את שבעת הפרקים הראשונים, אבל ההורדה של פרק 8 לא זזה, ויש פה כאלה שמורידים ממש מהר, אז אני אשמח לדעת איך. תודה!

TheLost

New member
פרק נחמד... ../images/Emo58.gif308

טיפה מרחו את הקטע עם לוגאן וורוניקה, די כבר תסיימו את זה - או בטוב או ברע. נראה מי האנס. אפילו שזה כבר באמת לא ממש מעניין אותי. בכל אופן פרק... נחמד פשוט.

Torn Identity

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אני ממש לא אוהב את המריחה של לוגן ו-ורוניקה. ואני גם לא אוהב בכלל את כל מה שהם עושים. הוא אובססיבי אליה? היא מסננת? לא יודע, לא מרגיש לי מתאים לדמויות.

גם אני...

די כבר שייסמו. או שהם ביחד או לא. אבל באמת רגע אחד הם אומרים "אני אוהב אותך לשניה" והיא אומרת שכן ורגע אחר היא מסננת. אבל אני רוצה אותם ביחד

גיאספס

New member
../images/Emo58.gif אני היחיד ששם לב למחווה

שעשו לסרט ביג ליבובסקי בהתחלה? האישה נעלמת, מישהו מתחיל לחפש אותה, מגיע לבית של בעלה העשיר שבמקרה גם הוא מרותק לכיסא גלגלים וכל הכסף שלו זה מאישתו, יש בהתחלה סקירה וקצת משחק עם כל התעודות והפרסים בבית שלו, ולעוזר שלו קוראים בראנט זכור לי שגם בעונה השנייה ורוניקה ראתה את הסרט

guysahaf

New member
שוב??? ../images/Emo58.gif

גם בפרק עם השוד והבאולינג (העונה הזאת) היו ציטוטים מהסרט, ואפילו באנר שכתוב עליו משהו שקשור (לא ששמתי לב לבד...) מי יודע אולי בסוף אני אראה את הסרט. וכן, גם בעונה השנייה היה משהו...

וואי ../images/Emo58.gif308

הקטע שלוגן ראה שורוניקה מסננת אותו והמבט על הפרצוף שלו.... זה היה אחד הדברים הכי עצובים שראיתי, הוא נראה כ"כ מסכן ממש רציתי לתת לו חיבוק! וזה רק מחזק את כל מה שטענתי על ורוניקה בפרק הקודם.

למעלה