פרק 308!!

elaganor

New member
../images/Emo58.gif פרק 308!!

תכלס, היה פרק סבבה אבל ציפיתי ליותר הלם מה"אנס" המיסתורי משום מה לא הופתעתי שזה הבנות האלו שזייפו את כל האונסים... ולא הבנתי את עניין לוגן..... הם לא סיכמו שהכל בסדר? בקיצור, אני די מרוצה מהפרק, היה מעניין! חבל על ההפסקה הארוכה שהולכת ליהיות... מישהו יודע מתי הפרק הבא?

Woogyman

New member
זה עוד לא נגמר.. ../images/Emo58.gif308../images/Emo110.gif

הפיתרון של האונסים זה רק שבוע הבא, ולדעתי לא הכל מזוייף. מישהו הרי כן תקף את ורוניקה בחניה.

Smores

New member
נכון ../images/Emo58.gif 308

כרגע ידוע רק על האונס של קלייר שהיה מזוייף. לגבי השאר...פארקר בטוח נאנסה, ולדעתי גם סטייסי ודון (עונה 2). היחידה ש*אולי* לא באמת נאנסה היא ננסי (עונה 3 פרק 1), אבל לא בטוח. נצטרך פשוט לחכות בסבלנות ולראות.

Woogyman

New member
אני מקווה. ../images/Emo58.gif 308 ../images/Emo110.gif

אם בסוף אין אנס בכלל זה יהיה אולי מפתיע אבל מאוד מאכזב.

liorinka

New member
המשפט האחרון

מישהו יכול לכתוב לי את המשפט האחרון (והחכם במיוחד!) שאמרה ורוניקה מארס בקשר לאמון.. תודההה

guysahaf

New member
אממ אני לא בטוח שאני זוכר נכון

I think we all learned a valuable lesson about faith. You give it to the people you love. But the people who really deserve it, are the ones who come through, even when you don't love them enough.

ענבררר

New member
|ספוליר| 3x08

פרק טוב..! נהנתי מאוד לראות אותו.. אני אוהבת את העונה הזאת. זהו =] מחכה לפרק הבא =] דרך אגב, אחרי הפרק הבא כמה זמן תהיה ההפסקה?.

yonco

New member
../images/Emo58.gif כמעט חודשיים.

הפרק האחרון שישודר לפני ההפסקה הוא 3.09 "Spit & Eggs" - יום שלישי הקרוב, 28 בנובמבר. הפרק העשירי בעונה, שנקרא "Show Me the Monkey", ישודר ב-23 בינואר 2007.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

דיי כבר עם הסופים המעצבנים האלה!!!!!!! שתצא מזה אין דאנקן! יש לוגאן! זה כזה לא הולך להסתיים טוב בניהם אוף איתה!. ושמתם לב שהיה כמעט את כולם! (חוץ ממאק וויביל) הם לא התרכזו בכלל באנס בפרק הזה ולא נראה לי שזה יהיה בסוף מישהי מהבנות נראה לי שזה יהיה או מו או לאקי (שכחתי איך קוראים לו בעונה הזאת) או פיז אם הם ילכו על הטוויסט בסוף.

tal127

New member
אני חוזר ואומר ../images/Emo58.gif

כתבה שקראתי באתר של ורוניקה מארס רק עזרה לי להשתכנע יותר שמדובר בשריף...הוא חובב קטינות (מדיסון סינקלייר)...לא רגיש..ועבר התעללות כנראה כשהיה ילד...דבר שהוזכר בעבר ובאופן מחשיד לא זכה ליותר מדי התייחסות...מלבד זאת מדובר בטוויסט שכמעט אף אחד לא מצפה לו...אגב לפי הפרומו באתר cw מישהו הולך למות...מעניין מי זה יהיה...

orale12345

New member
כן התרכזו- 308

כל הקטע עם צ'יפ דיק והבנות מהליליט הוס זה היה קשור לאונס.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

כן אבל זה לא כאילו היא גילתה משהו חשוב למי איכפת שההיא קפצה מהגג? זה לא הוביל את החקירה לשום מקום. רק גילה לנו שיכול להיות שחלק מהאונסים לא קרו ואחרי כל הקטע עם קלייר זה דיי מיותר להצביע על המובן מעליו. ולא נראה לי שזה יהיה השריף נראה לי זה הולך להיות לאקי. ואיזה פרומו מעצבן ומאיפה מאק צצה פתאום?

למעלה