פרק 305

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifפרק 305../images/Emo58.gif

מי שראה- לשרשר לפה.
פרק טוב לדעתי. רייצ'ל מעצבנת... אבל זה מצחיק נורא. דב ודן.. לא יכולה יותר... למות מהם
הייתי בטוחה שלוקאס יתמוטט בשניה האחרונה של הפרק.. אבל זה נקטע. למרות שאני בספק שיקרה לו משהו בשלב הזה של העונה.

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif305

ראיתי עכשיו. אני חייבת לציין שלעומת הפרק הקודם, הפרק עבר לי הרבה הרבה יותר מהר, וזה חבל. אחד הדברים שאני יותר אוהבת בפרקים של הסדרה היא העובדה שהפרקים מעניינים ועוברים לאט ובעניין. הפרק הזה עבר לי מהר מדי, עם מעט מדי אקשן, בהתחשב בעובדה שאותו אקשן של ההתחלה הוצג גם בסוף. רייצ'ל עצבנה אותי ממש, וממש ציפיתי שבסוף ברוק והיא יהיו חברות, משהו כמו עם אריקה... לגבי ניית'ן והיילי, אני תוהה אם זה באמת מה שניית' רוצה, שהיא תעבוד עם כריס... או שהוא בכלזאת רצה לבדוק אם היא תעמוד על זה שהיא לא רוצה לעבוד איתו יותר. החיוך של כריס משגע אותי. הוא כלכך יפה. וכלכך מרושע. בלעכס. לגבי פייטון, אני במקומה הייתי נשארת להקשיב להסבר של אלי. רק כדי לא להיות סקרנית. ולאבד אותה בסוף...

../images/Emo58.gif

איזה פרקקקקק ענקקקקקקקקקק גאדדדדדדדדדדדדדדדדד שונאת את רייצ'ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 שתחנקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בשביל מה היא עשתה את זה?@?!!? גם ברוק מטומטמת במקום לבחור בלוקאס היא סתם רצתה ל"הראות " לרייצל מזה (לא צעד חכם) וואיאיאיאי איזה שיער מושלם היה ללוקאס בפרק
ואיזה שרירים ענקיים לנייתן
גרררר מושלמיםםם

306 במילה אחת ע-נ-ק אהבתי כל דבר

בפרק זה פרק מושלם ברוק יצאה כזאת מסכנה ואם אני רואה את רייצל יווווווווווווווווווווו רצח איזו זבלה

GinGerit

New member
מה שהיה הכי מבדר זה..../images/Emo58.gif

שמאות' המתוק נבחר ראשון!

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif306

עכשיו גם אותו ראיתי. גם אני חשבתי שלוקאס יתמוטט ממש בסוף, חבל שקטעו את זה. רייצ'ל מעצבנת. ופייטון ממש הכעיסה אותי היום. גם היילי, שלא הסבירה לה שניית' ביקש שהיא תלך לעבוד עם כריס. כריס חכם. מאות' היה ממש מתוק בסוף. ורציתי להרביץ לבנות ההן. אני ממש ממש ממש ממש ממש רוצה להיות דמות בסדרה הזו.. אבל לא אחת מהבנות. לגבי דב ודן וקרן והקטע של הבחירות, היה משעשע. גם הפרק הזה עבר לי מהר מדי
.

../images/Emo58.gif 306 לדעתי...

אם לוקאס היה מתמוטט עכשיו כל המתח עם העניין של המחלה שלו היה הולך לפח...אי אפשר שכל הדברים יקרו על ההתחלה... סתומה היילי שלא הלשינה עליו, בטוח יקרה עם זה משהו מעניין, למרות שבעונה הראשונה הוא נפצע כל כך קשה שאם עוד פעם יקרה לו משהו, זה כבר לא כל כך הגיוני. נית'ן מעצבן אותי. עם כמה שכעסתי על היילי הוא כזה מניאק שחבל על הזמן... התאוריות שלי הן כאלה: 1. דן ינצח בחירות 2. נית'ן עוד יצא עם מישהו אחרת 3. ברוק תהיה חייבת לעשות משהו דרסטי כי אחרת היא לא תוכל לגעת בלוקאס והכלבה הזאת תוציר לה את המיץ זה בטוח. ובכלל...ברוק ממש מטומטמת...ממש.

../images/Emo58.gifלי יש תיאוריה אחרת בקשר

לברוק לדעתי היא תפרוש מהתפקיד שלה במעודדות כדי להיות עם לוקאס

K a R n O n A

New member
פרק ענקקקק....306--ספויילררר

וואי איך אהבתי את הפרק הזה!!!..לגמריי פרק שולט.. אהבתי את הקטע עם פייטון ורייצל שהיא חזרה פתאום=]ולוקאס אוייש חשבתי שאנשים יודעים לא?תספר להם..זה לא יעשה אותך נחות או מסכן.. וברוק הייתה ממש חמודה הפעם- איך ריחמתי עליה שכל דבר נהרס לה בטעות באשמתה.. וכריס העונה הזאת יורת יפה בהרבה...ונייתן והיילי חולה עליהם.. קיצר פרק שולט..

למעלה