פרק 3 עונה 7

אמיר חן

New member
../images/Emo58.gif פרק 3 עונה 7

פרק פשוט ליפול מהכיסא מרוב צחוק. מי שיש לו אינטרנט מהיר שיוריד ומהר. הפרק נקרא Fragile Balance. פשוט תחשבו מה קורה כשיש 2 אונ'יל.

rani34

New member
../images/Emo58.gifאכן, פרק מצחיק ומשעשע !

אבל מה שלא הבנתי... איך זה ש2 האנילים ניפגשו על הספינה של האסגרד הם לבשו בדיוק אותה חולצה ? ועוד לאוניל הילד היתה חולצה קטנה יותר שמתאימה לגילו... (בתחילת הפרק הוא דווקא לבש את הבגדים של אוניל הגדול) האם האסגרד יודעים לשכפל גם בגדים וגם להתאים את גודלם לגודל של האדם המשוכפל ? אם לא, אז איך שאוניל הקטן השיג בדיוק את אותה חולצה בגודל שלו ?

digidestined

New member
הוא קנה אותה? ../images/Emo58.gif

חחח בכל מקרה, פרק מצחיק בטירוף(השחקן שמשחק את אוניל הצעיר היה ענק, ממש כמו אוניל האמיתי,טוני הדיבור ההבעות והכל, פשוט גדול!) אבל זה שיש עוד אוניל... זה מוזר..מאד...טוב,נו לפחות הוא יגדל להיות שונה... ואני עם ג'ק המקורי, הוא כבר מתקרב לחמישים(לפחות בראש) הוא באמת הולך לעשות הכל מהתחלה? איך אפשר?

אמיר חן

New member
זו חולצה של חיל האויר האמריקאי

ואני בטוח שלה הייתה להם בעיה לספק לו חולצה.

n i v1

New member
שלום |ספוילר עונה 7|

הרגע ראיתי את הפרק- fragile balance מעונה 7. אוניל נוצר פעם נוספת כשעתוק, אבל השעתוק לא כל כך עובד והוא נותר ילד בן 15, בסוף הפרק אוניל הילד מחליט שהוא רוצה לחזור לתיכון ויש לזה סיום מתקתק ואני מת לראות עוד פרקים עם הילד, ככה שזה יהפוך להיות סדרת תיכון כזו, רק שאוניל, הקולונל (בן ה- 15) מתחיל עם בנות ובעצם חי את החיים שלו מההתחלה..... אני חושב שזה ענק. מה אתם חושבים?

moon 0

New member
סיימתי לראות אותו!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע עדיין צוחקת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פרק חמוד!!!! תחשבו על זה, אוניל הוא שיא האבולוציה, האישות האנושית הכי מתקדמת מבחינה גנטית שיש???!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחח האמת, זה די במקום!! אני חושבת שמתאים לו התואר!!!
חחחחח מעניין איך זה היה נראה אם ה"מיני-אוניל" היה נשאר לגור עם אוניל המבוגר... זה יכל להיות מעניין...

Hermione HP

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo20.gif

באמת פרק משעשע...^_^ אני חושבת שזה די מוזר שמישהו בן חמישים (אבל נראה כמו 15) הולך לבית ספר... כאילו, כל האחרים שם קטנים ממנו ב35 שנים... זה לא ממש הגיוני.

digidestined

New member
טוב, נו, את יודעת,

הוא בן חמש עשרה, ההורמונים והכל..בטח תורמים את חלקם
וחוווווץ מזה, ג'ק תמיד מתנהג כמו ילד קטן(הרבה פחות מ15...) כך שהוא ישרוד...

Hermione HP

New member
הורמונים? ../images/Emo20.gif

זה... זה נורא! בן אדם בן חמישים שמתחיל עם בנות 15?! או שהחברים היחידים שלו הם בני 15?! זה לדעתי פשוט היה פתרון לא מבריק במיוחד שתקעו שם, בלי הרבה מחשבה... כי "להתחיל מחדש" זה שטויות. הבן אדם בן חמישים, וזה שהוא בגוף של בן 15 לא ישנה את זה. כנראה שפשוט לא היה להם רעיון יצירתי יותר...

Hermione HP

New member
לא, ממש לא הבנת! ../images/Emo58.gif../images/Emo20.gif

הוא לא בן 15!!! הוא *נראה* כמו בן 15...! אבל הוא בן חמישים! יש לו את הזכרונות של כל 50 השנים האלה! הוא קולונל ג'ק אוניל (שיבוט שלו, אבל זה לא העניין) - ש*נראה* כמו בן 15... זה שהגוף שלו יותר צעיר, לא הופך *אותו* ליותר צעיר....

digidestined

New member
נוווו, זה בדיוק מה שאמרתי

בהודעה הראשונה שלי בשרשור... אני יודעת שרק הגוף שלו צעיר. וההודעה עם ההורמונים הייתה בדיחה... ואני גם בכלל חושבת שהיו צריכים לתת לשיבוט למות...(מרושע מרושע, אבל יש את ג'ק המקורי לא זקוקים לעוד אחד...למרות שמצד שני זה יהיה פתרון קל מדי. דבר אחד בטוח, הם באמת מצאו פתרון צולע...)

למעלה