פרק 2X08

• פותח הנושא L D N
  • פורסם בתאריך

L D N

New member
../images/Emo58.gif פרק 2X08

רישומים דמות ראשית : ג'אל איזה קטעים הכי אהבתם איזה הכי איכזב אתכם מה הצחיק אתכם בפרק הפרק ביחס לפרקים אחרים בעונה כל מה שתרצו להוסיף

whoa

New member
פרק מצוין

ג'אל היא אחת הדמויות האהובות עליי... הפרק היה מדהים, לפי דעתי הוא היה אחד הפרקים היותר טובים העונה... הפרק הזה והפרק של סיד.

COBRAsnake

New member
../images/Emo45.gif

ג'אל באמת אחת הדמויות החמודות, אני לא מבינה למה כולם שונאים אותה אני אוהבת איך שהפרקים עליה הם יותר "היפ הופיים" עם האחים המצחיקים שלה ופוש קנת' בהתחלה עם הצילצולי דיזי ראסקל
חחח קאסי מתחילה לעצבן אותי אני לא מבינה למה עושים אותה כזאת צדקנית, חשבתי שכשהיא תיהיה עם סיד שוב היא תחזור להיות נורמלית.. מישל גם כן מגעילה ואגואיסטית. הסוף היה הכי עצוב בעולם אני ממש בכיתי!
זה היה כלכך לא צפוי.. כריס.): ולwebrain למטה, את בטוחה שאת לא מדברת על פרק 7? הוא יותר מנסה לפתור את הבעיות של כולם..

whoa

New member
לדעתי היא הדמות הכי אנושית בסדרה...

קאסי באמת מעצבנת... גם לפי הבקרוב של הפרק הבא, רואים שלא הכל בסדר בינה לבין סיד.. גם אני בכיתי בסוף הפרק...

Shexy Peanut

New member
אמנם לא ראיתי את הפרק אבל ג'אל היא הדמות

האהובה עליי מהבנות.. (אולי זה כי בדיעבד היא מזכירה לי טיפה את עצמי X: ) [וכריס מהבנים
]

webrain

New member
חח נתחיל בWebrain זה אתה חחח

ירון למי שלא יודע עדיין הממ כן בפרק 7 באמת אפי מנסה לפתור לכולם תבעיות בדרך המוזרה והמעניינת שלה אבל בפרק 8 אנחנו כבר בשלב שהרבה מהזוגות כבר בשלב של האיחוד מחדש רק טוני ומישל לא בדיוק ביחד עדיין אבל בדרך לזה

webrain

New member
../images/Emo26.gif

הפרק הכי רגיל בעונה הזאת הפרק הכי לא מורכב מתוסבך הפרק שהכי מנסה לפתור את כל הבעיות של כולם בערך אולי זה באמת הכיוון של סוף הקאסט הנוכחי

L D N

New member
../images/Emo215.gif ג'אל ../images/Emo47.gif

פרק מרגש. מסביר הרבה דברים בנוגע לכריס. וכל הקטע שהיא בוכה לאחים שלה היה מדהים. אהבתי את הלבוש שלה
וגם את כל האטיטוד שהיא באה איתו לאודישן. פרק טוב, אבל לא חזק מאוד.

למעלה