פרק 211

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif 211

הפרק לא היה מלהיב, אבל בהחלט מעניין עם הרבה התפתחויות והפתעות. דנקן היה ממש מקסים לורוניקה, לא יודעת, נראה לי שאולי עוד נתגעגע לדמות שלו... אהבתי את הקטע עם לאמב ועם הבלש השני שאנ'לא זוכרת את קוראים לו כרגע. הקטע עם וואלס היה ממש כאילו "אה, דרסנו מישהו ועכשיו זה לא חשוב"... ולמה ג'קי עדיין בפתיח אם היא לא הופיעה בחצי מהפרקים?

M r s J o n e s

New member
פרק מצויין../images/Emo47.gif.

היה שווה לחכות בשבילו חודש
. קודם כל,דנאקן יצא פשוט
.מי היה מאמין שצנון כזה מסוגל לברוח עם הבת שלו ולהימלט מרשויות החוק.הוא פשוט שיחק אותה בפרק הזה! אם כי לא ברור לי הקטע עם הסיסמא?לבלבל את החוקרים?.. לגמרי קניתי את הריב שלהם ואת הפרידה ושהיא שכבה בחדר ושמעה מוזיקה-קטע חזק(ומוכר
). לאמב יצא מטומטם יותר תמיד ולוסי לולס הצחיקה אותי לאללה-איך היא הפכה את לאמב לאיזה רוקי עלוב. הסיפור של וואלאס היה קצת לא קשור אבל בטח בפרקים הבאים ירחיבו עליו. בקיצור,פרק מעולה
.עכשיו צריך לראות את הפרק החדש של אבודים
. היה מצחיק לראות בסוף הפרק את המספרים
.

galush666

New member
לא הבנתי..

אני לא ממש רואה אבודים ולא הבנתי את הקשר אני ישמח אם מישהו יסביר לי

M r s J o n e s

New member
אז ככה-

בסוף הפרק ורוניקה תלתה פתק עם המשפט true Loהe stories never have endings ומתחת המשפט הופיעו המספרים 23 16 15 8 4. בסדרה אבודים קיים מסתורין סביב אותם מספרים- אחד מהדמויות זכה בלוטו כשהוא השתמש באותם מספרים ואחרי שהמטוס התרסק על האי, הצירוף הזה מופיע על האי כל פעם מחדש. ולפי מה שהבנתי,רוב תומאס אוהב את הסדרה אבודים אז בתור מחווה ליוצרי סדרת אבודים הוא הכניס את המספרים לורוניקה. מקווה שהבנת:]

M r s J o n e s

New member
../images/Emo58.gif מזתומרת?../images/Emo12.gif.

אני חושבת שהפתק הוא סתם פתק של עוגית מזל:O

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 211 כן אבל עם כל המחווה

לאבודים, אם לא נתייחס לזה רגע, למה שיהיו מספרים על פתק מעוגיית מזל? ומן הסתם זה פתק custom made ע"י דאנקן - אז מה הוא ניסה להגיד לה בזה?...

M r s J o n e s

New member
אהה כי../images/Emo58.gif

אאל"ט,חוץ מאותם משפטי חוכמה שכתובים על הפתקי עוגיית המזל ,כתובים גם שישה מספרים של הגרלת לוטו.מין המלצה שכזו למספרים שאפשר למלא איתם לוטו.אז בתור מחווה לאבודים ,רוב תומאס שם את המספרים של אבודים.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 211 חחח באמת?

אף פעם לא ראיתי עוגיית מזל עם מספרים... טוב לדעת

M r s J o n e s

New member
הנה../images/Emo26.gif.

דאנקן וורוניקה היו כל כך חמודים בפרק האחרון.אפילו LOVEית כמוני הזילה דמעה בסצינת הפרידה
.

מה עם וירג'ין סויסיד?

זה היה הכינוי שלי באייסיקיו חודשים P: אבל זה היה הפסקול של הסרט?

M r s J o n e s

New member
השם פשוט הצחיק אותי../images/Emo6.gif.../images/Emo58.gif

לורוניקה יש את הדיסק או משהו כזה
.רואים בפרק שהיא מוציאה עטיפת דיסק שעליה כתוב וירג'ין סוייסיד

M r s J o n e s

New member
אגב../images/Emo58.gif שמתם לב

לג'קט הירוק שורוניקה לובשת בפרק?... האם המפיקים מנסים לרמוז לנו על משהו?
.

boyboy03

New member
ספויילר 211

אני לא מבין, לסבתא וסבא של התינוקת יש יותר זכויות עליה מאשר לאבא??! באיזה עולם אנחנו חיים?? האמא מתה אז האבא צריך לטפל בה, מה הבעיה בזה שדנקין לקח אותה, זו לא חטיפה, זו הבת שלו.

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif211

אני מבינה שלסבא ולסבתא יש יותר זכויות כי זוכר שפרק שעבר מג דיברה על זה שהעו"ד של ההורים שלה מחפשים כל מיני דברים על העבר הרפואי שלו? אז הם בטח מנסים לקבל על לילי משמורת והוציאו בינתיים איזה צו הרחקה או משו.. אבל מה שגם אני לא הבנתי זה למה הוא צריך לאמץ? למה לאמץ את הבת שלו?

למעלה