פרק 211

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gifפרק 211../images/Emo58.gif

וואי איזה פרק מאכזב...
כל הקטע עם דאנקן והתינוקת היה כל כך משעמם (במיוחד בגלל שבגאונותי הרבה פתחתי ספוילר
) והקטע עם העוגית מזל-
אחרי חודש וחצי של הפסקה ציפיתי ליותר... אבל אני מקווה שלפחות עכשיו כשדאנקן עזב החיים (או לפחות ורוניקה מארס
) יהיו יותר יפים
הקטע עם לוגן ווויבל היה דווקא די מעניין, וואי יהיה מעניין לראות מה וויבל יעשה עם זה עכשיו... הקטע עם וולאס די שיעמם... אוקיי אז הייתה תאונה, ועכשיו השוטר עלה עליהם, אז? זה גם נעשה בצורה ממש לא קשורה לכלום... ומסכן קית'
אבל מה הוא ציפה שהיא תעשה? תספר לו? הוא בחיים לא היה נותן להם לעשות את זה... טוב אישית אני ממש מקווה שהפרק הבא יהיה יותר טוב

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

באמת דיי מאכזב. התחיל חזק אבל הסתיים חלש יותר. שיעשע אותי שההוא שסלסט סחרה בעצם היה "סוכן כפול" ועזר לדאנקן לברוח בסוף. ברוך שם פטרנו מדאנקן
^______________________________________________^ נקווה שעכשיו יהיה טוב יותר. לוסי לולס הייתה משעשעת, אבל רציתי דמות עם יותר פלפל בשבילה. גם היה נחמד לראות שוב את קריזמה, לא ידעתי שתהיה בפרק אז זו הייתה הפתעה טובה!
אהבתי את הגאונות של ורוניקה בפרק, נגיד עם הזיוף של הריב שלהם בהתחלה. חכמים השניים.

אוקיי, ../images/Emo58.gif

עכשיו אני נזכרת ובאמת היה רשום שלוסי לולס משחקת בפרק. עכשיו, לוסי לולס זו זינה, לא? את מי לעזאזל היא שיחקה שם? את הסוכנת FBI? כי היא לא הזכירה לי את זינה בכלל! עכשיו אני צריכה לראות שוב.

Sweet Misery

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

הבלונדינית בסוף, במכונית עם דנקן, זו אחות של מג? או שלא?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifדווקא אהבתי!

תגידו, המספרים בפתק של העוגיית מזל.. זה לא המספרים מאבודים? :O אהבתי את כל כך את לוסי לולס! היא הייתה מעולה. ואני שעה כזה... זאת זינה!?!?!? :O אילולא הייתי קוראת את הספויילרים על הפרק הייתי כל כך מופתעת בסוף! אבל עדיין היה מגניב~! מאכזב שככה הם נפרדו... ומעצבן אותי שהיא עצובה על זה... אבל לא נורא.. העיקר דאנקן הלך :] ובאמת מי הבלונדינית הזאת שהייתה איתו באוטו? O.O העוזרת של אמא שלו אולי? ואהבתי שהוא קרא לה לילי. :]

Charmed Gal

New member
זאת...../images/Emo58.gif

אם אני לא מתלבל, העוזרת ההיא של סלסט שהיא שילמה לה על הלימודים. גם הראו אותה ב"פריביוסלי" אז זה הגיוני.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifנו זה מה שאמרתי.

"ובאמת מי הבלונדינית הזאת שהייתה איתו באוטו? O.O העוזרת של אמא שלו אולי?" חח אז צדקתי :]

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif211

וואו. פרק מצויין. אני חייב להגיד שהתרגשתי בסוף. ולא קורה לי הרבה. בהתחלה חשבתי שדמיינתי שראיתי 42, 23 16 15 8 4 על הפתק... ואז גיליתי שזה שם. ענק חח. זה כדי לבדוק מי צופה גם באבודים וגם בורוניקה? אחלה פרק. מקווה שמחר כבר נספיק להוציא תרגום.

gunn

New member
../images/Emo58.gif 211

באמת פרק מצויין. באמת חשבתי שהוא זרק אותה, אפילו כשהיא נתנה לבלש את הפתק חשבתי שזה היה משהו שכשהוא יפתח אותו יהיה כתוב משהו בסגנון "אני לא יודעת איפה הוא" המספים באמת המספרים מאבודים, ידעתי שאני מכיר אותם אבל לא חשבתי על זה

אני צופה בשניהם

ראיתי משהו על זה בפורום לוסט ואז סגרתי מהר כי זה היה לפני שראיתי את הפרק של ורוניקה. ישר כשראיתי מספרים, הבנתי.

inbalinbal1

New member
היה פרק מצוין ספויילר 212 ו-211

בגלל כל הספויילרים שקראתי חשבתי שיהיה פרק מעפן אבל הפרק היה יותר טוב מזה למרות שדונאט העיב על הפרק למה הוא לא יכל לתת לנו להיפרד ממנו בטעם טוב שנסלח לו על כל המרורים שהוא האכיל אותנו האינטרקציה של וויבל ולוגן כל כך טובה ובאמת הסיפור של וואלס מעפן אבל אני מניחה (וגם קצת ראיתי את הפרומו ואת סצינת הפתיחה של הפרק הבא) שהסיפור יקבל תאוצה ויסגר כבר בפרק הבא תודות לורוניקה המלכה ודונאט צדק true LoVe stories never have endings לוגן וורוניקה לנצח ובנימה זו שלום שלום ואל תבוא לי בחלום( הכוונה לדאנקן ) בבקשה אל תסקלו אותי באבנים אני באמת לא מנסה לפגוע במעריצים של דאנקן לילה טוב

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 211 טוב אתם יודעים שאני

שיפרית של LoVe אבל הפרק ממש ריגש אותי! במיוחד הסוף שהוא קרא לתינוקת לילי... ומי היה חושב בכלל שהוויני הזה סוכן כפול! גדול! הסוד של וואלאס מעפן לחלוטין, ציפיתי ליותר, אבל כבר קראתי ספוילרים על זה. בכ"ז ציפיתי שיציגו את זה אחרת. חוץ מזה, מה אם זה לא היה קורה הוא היה נשאר בשיקגו לנצח? מה יש להורים שלו להגיד על זה? לוגן - וויביל, ציפיתי ליותר סצינות שלהם, אבל גם אלה שהיו היו סבבה. ורוניקה - לוגן איזה כיף לראות פרק שנפתח בסצינה שלהם ביחד ועוד כזאת snarky! ואז עוד סצינת snarky לוגן עם קנדל! זה היה פשוט גאוני! אוקיי, אז עכשיו שדאנקן עזב, מה יהיה בפרק 212? הרי זה היה התכנון - שבפרק הזה הוא יעזוב סופית. למישהו יש מושג?

inbalinbal1

New member
ספויילר

במכתב שורוניקה הביאה לו דאנקן הציע לו כסף בשביל שיעזור לו וכנראה שהוא הסכים

אה, כן ../images/Emo58.gif

עוד משהו שלא הבנתי. מה הקטע עם קנדל והסירה? היא קנתה את הסירה? וורוניקה אמרה שהיא עבדה גם על עצמה. אה?

inbalinbal1

New member
לא (ספויילר)

קנדל קנתה את זה שורוניקה ודאנקן נפרדו וכולם קנו את הקטע עם הסירה שכאילו ורוניקה באמת קלולסית בעניין העלמות של דאנקן וזו התמונה של הפתק מעוגיית המזל

פרק מעולה.אחד מהטובים העונה../images/Emo58.gif

ואתם צוחקים עליי, "פרק מאכזב"? כולו היה רק טוויסטים, והסוף המדהים שלו. ובטח שלא משעמם כמו הפרק עם המושבעים, שברובו פשוט נחרתי.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 211 זה מעולה רק אם

לא יודעים מה הולך לקרות. לצערי התחרעתי על ספוילרם והרסתי לעצמי. נו טוב, האמת גם עם כל הספוילרים היה פרק לא רע.

למעלה