פרק 211

inbalinbal1

New member
(ספויילר) יש לי שאלה

מה הייתה הבעיה של הניידת של לאמב מה נגנב ממנה????

inbalinbal1

New member
טוב (ספויילר)

לקח לי זמן אבל הבנתי דאנקן היה שם בניידת כי זו הייתה הדרך היחידה שלו להיכנס למקסיקו זה היה רעיון מצוין הרי מי יבדוק את הניידת של לאמב חחחחחח

snoop cat

New member
וואלה! גאוני!! ../images/Emo58.gif 211

ואני עוד חשבתי איזה טמטום היה להשתמש בכרטיס של ורוניקה במקסיקו אחרי שהם גרמו ל FBI לחשוב שהן בביג בר, הרי דאנקן בדרך למקסיקו.. גאוני! בשביל זה הם השתמשו כדי לשלוח את לאמב עם הניידת... אבל איך הם ידעו שה FBI לא ייקחו את לאמב איתם לביג בר?...

inbalinbal1

New member
את זה עוד לא הבנתי ../images/Emo58.gif

נראה לי כי ורוניקה הבינה שFBI לא שמים עליו קצוץ (הכוונה ללאמב)

עדיין לא הבנתי../images/Emo58.gif

מתי דאנקן היה בניידת עם לאמב? ומה זה קשור לכרטיס האשראי?

M r s J o n e s

New member
../images/Emo58.gif כי

אחד השוטרים אמר ללאמב שבוצע חיוב עם הכרטיס אשראי של ורוניקה במקסיקו אז כמובן שלאמב ירוץ למקסיקו לחפש אחרי דאנקן שם שבעצם,הוא הכניס את דאנקן למקסיקו.

אופססס תמחקו את זה :{{

כתבתי
בכותרת בטעות אני מצטערת מה נסגר איתי לאחרונה :( אני מקווה רק שלא מבינים מזה כלום...

inbalinbal1

New member
ספויילר 211

דנקן היה בבגאז של לאמב הוא נכנס לשם כי ורוניקה ידעה שלא יבדקו את ניידת המשטרה וורוניקה ידעה שלאמב יסע ישר למקום שבו נעשה שימוש בכרטיס שלה והמקום הזה גם סומן למקום מפגש בין ויני לדנקן

buffgirl

New member
וואו, פרק מדהים. ../images/Emo58.gif 211

ממש נהניתי. כל הקטע של ורוניקה כן עזרה-לא עזרה, זה גאוני. ובכלל, כל הפרק הזה היה אחלה, אולי חוץ מהקטע של וואלס. פרק טוב ולוסי לולס [זינה] שיחקה והיתה ממש משעשעת
אחד הפרקים הטובים. היה שווה לחכות!

Noga Cohen

New member
אני דווקא אהבתי!!../images/Emo58.gif211

הכי אהבתי שנוא קרא לתינוקת לילי...אבל ציפיתי לראות את מג כלומר הלוויה או משו אבל כלום כאילו לא קרה כלום! וגםה קטע עם וואלס היה ממש אדיוטי אבל אין לי כוח להתחיל לקטר על זה!

oved16

New member
שאלה דחופה...

הורדתי את הפרק בביטורנט, בגרסה של XOR ושאני בא לפתוח אותו זה עושה לי שיש שגיאה באקספלורר. למישהו זה עוד עושה בעיות? או הורדתם בגרסה אחרת? אם אסור לדבר על בפורום אז אני אשמח אם תכתבו לי בפרטי.

galush666

New member
שאלהה ../images/Emo58.gif

אוקיי זה היה פרק קצת מאככזבב. לא יודעת הוא פשוט לא הצליח לרגש אותי. חוץ מזה שמצוין שדאנקן הלךך ... הלוואי שורוניקה תחזור ללוגאן מתישהוו, זה יהיה מושלם =] ועכשיו השאלהה למישהו יש מושג מתי פרק 12 מגיע?

gunn

New member
יום חמישי

זה רגיל עכשיו, כל שבוע אבל בפרק 16 שוב להיה הפסקה של הרבה זמן עד ה18 במרץ

זה היה פרק כ"כ מוזר ../images/Emo12.gif

ההתפתחויות שם היו כ"כ לא צפויות... אני מבינה בגדול מה הלך אבל אני לא מבינה את יחסי הכוחות שם. מה קרה בקטע שהם באו לחפש בבית של ורוניקה ואז קית' אמר בצורה ממש מוזרה כזאת ובשמחה "כנראה שהם תפסו אותך" ואז ורוניקה בלחץ ופתאום הם אומרים שיש לו ילדה טובה... מה לעזאזל הלך שם?! ומה היה בבגאג' של לאמב? כי אני לא ראיתי שם שום דבר, פספסתי משהו? וגם אני חשבתי שהבלונדינית באוטו עם דנקן זו הייתה אחות של מג. ומה הקטע עם הדירה? גם לא הבנתי.

../images/Emo58.gif מעלי !!! ../images/Emo58.gif^^^

שכחתי לציין, מצטערת. זה אף פעם לא קורה לי
.

למעלה