פרק 20

CharmeD3

New member
../images/Emo58.gifפרק 20../images/Emo58.gif

תאריך: 28/7 שם הפרק:בעילום שם תקציר: אלוהים מטיל על ג`ואן לעבוד על ספר המחזור, והיא נאלצת להתמודד עם עורך ראשי שחצן ומרושע. הקריירה של ג`ואן כצלמת המערכת נקטעת באיבה, אולם היא מצליחה לחשוף את כשרונה של משוררת מחוננת.

אנשים רוצים כאפות../images/Emo168.gif

מה ההגיון בלפתוח שרשור יומי 2 ימים לפני בידיעה שאחרי 3 ימים ההודעה לא קופצת???!!!!

תקווה4

New member
פרק ממש יפה!!!

אבל אלוהים ממש ממש עיצבן אותי כאילו אם הייתי ג'ואן הייתי לאדעת מזה כועסת עליו ניראה לי אבל היו קטעים ממז יפים בין גואן לאדםם והיה נורא נחמד לראות את הצד הזה של גרייס:) חח מה קרה כולם ראו כוכב נולד??! סתם הכל מכור זה היה ברור שסקעת כולה סתם חרא

CharmeD3

New member
פרק מדהים!

אחד מהטובים! זה היה ממש מכעיס כשאמא של ג'ואן לא הגנה עליה.....ואחר כך היא בכתה... :(

you know who 2

New member
פרק יפה אבל..../images/Emo4.gif

אני צריכה עזרה..מישהו יודע איך קוראים לשיר שהיה כשג'ואן ואדם ישבו על הגג של הבניין

mor kutcher

New member
פרק יפיפה.

מצחיק, מקסים ואינטילגנטי. ג'ואן ואדם...כמה חיכיתי לרגעים שהיו היום בפרק. כל כך כיף לראות אותם ביחד.הם עושים טוב על הלב, וגורמים לי אפילו יותר לרצות שתהיה לי אהבה כזאת. אדם הוא החבר המושלם.נקודה. אייריס נראתה בתחילת הפרק פחות מעצבנת- אבל אז הבנתי שלא, לא כל כך. בריאן הזה אידיוט.תפס תחת קצתתתתת יותר מדי. פרק מדהים.כל כך מפצה על זה שהפסדתי שבוע שעבר...

למעלה