פרק 18 עונה 2

נויה XY

New member
../images/Emo58.gif פרק 18 עונה 2 ../images/Emo58.gif

ואוו!! כרגע סיימתי לראות את הפרק!! זה כל כך מדהיםםםםםםםםםםםםםם כל הפרק פשוט יפה ומתוק כזה וקייל עדיין כל כך תמים, אבל זה חמוד! וג'סי מסכנה... קייל עוד פעם מאכזב אותה וטיילור קרציה כמו תמיד! אבל הסוף?@ אימאאאאאאאאאא זה מדהיםםםםםםםםםם !!!!!!!!! אבל הקרציה לא יכל לשלוח הודעה יותר חמימה מ- אני צריכים להפגש ואת השם של המקום הזה.......? אוף אבל הוא כזה חמודדדדד אדם :)

dorbr

New member
תגובה לפרק../images/Emo58.gif

אני חיכיתי שדילן תפתח שרשור אבל שיהיה. עכשיו צריך לסמוך על אדם שיעיף את בראיין מהסדרה ושג'וש ואנדי ימצאו דרך להחזיר לבוס שלו ושג'סי תלמד שסבלנות זאת מעלה והסדרה תוכל להמשיך להתגלגל. אגב, עוד מישהו שם לב לכך שהיה קשר קלוש בין התקציר ב tv.com ובין הפרק ?

LeAnnDylan

Well-known member
חחח חופשי הם מזה מחרטטים בתקצירים

של פרקים שלא שודרו. בגלל זה אני לא משתמשת בהם לשרשורי האלה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

טוב עוד פרק משעמם שלא מקדם אותנו לשום מקום. ג'סי כבר ממש מעיקה בריאן טיילור גם. לפחות החזירו את אדם, אני מקווה שאיתו יהיה מענין. הזאתי התחליף לאמילי |ריר| כמה שאני לא סובלת אותה הסוף של הפרק הקודם היה מענין, רציתי לראות עם מי היא מדברת ושהעלילה הזאת תתקדם. עד שהיה משהו מענין קטעו אותו
קייל מקסים כהרגלו אבל זה משעמם
אנדי
מדהימה. מתעליה. חוץ מזה פרק ממוצע מינוס

liran12986

New member
סליחה על הבורות אבל איפה כולם רואים את הפרקים

שעדיין לא שודרו?

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מה שאת אמרת [אין לי כח להשקיע] וביילין סקס
היה פרק סתם נחמד עם קיטש וקצת צחוקים [ג'וש ואנדי ואמנדה כבלונדינית טיפשהXD] ורק בסוף הייתה התקדמות... זה נראה כמו המגמה של החצי עונה הזו... לורי ומארק מגניבים...אבל אני עדיין חושבת שקייל עדיף בהרבה...ושתפסיק לדבר כבר עם הדקלן הזה כבר:/ וגם למה לעזאזל קייל לוקח ממנו עצות על מערכות יחסים? זה פאקינג דקלן!!!!!!!!!!!111

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

XD אהבתי "זה פאקינג דקלן"XD
אבל הוא צודק בסופו של דבר.. (לגבי הקטע שלספר לאמנדה...) נמ הפרק היה נחמד אבל כמו שאת ודילן אמרתן כבר זה קיטשי ודביק כזה ולא מתקדם כ"כ לשום מקום- במיוחד לא בהשוואה למתח של העונה הראשונה והחצי הראשון של העונה הזו.. אני באמת מקווה שאדם יכניס קצת עניין ומתח לסדרה. בכל מקרה, טיילור וג'סי כבר ממש מטרידים.. כאילו די! לא יאה לכם, לכו

lona10

New member
היה פרק מעולה..הכל מעולה..אני מאוהבת

בסדרה, בשחקנים, במשחק, בקייל:] עם כל הכבוד לחבר שלי
אני חושבת שהבחורה ההיא, העובדת הסוציאלית דיברה עם בסוף הפרק עם החברה ההיא..לאטנוק אם אני לא טועה..ייתכן שהיא קשורה אליהם..ולא הבנתי מה החברה הזו רוצה..גם מאדקורפ מה רצו..קיצר מה כולם רוצים מהמתוקקק הזה? שיתנו לו לחיות..

adii1201

New member
../images/Emo58.gifמעליי

חמודה, את חייבת ללמוד לסמן ספויילרים.. לא כולם רואים פה את העונה השנייה בקצב של ארה"ב...

lona10

New member
זה לא ספויילר...זה בדיוק מה שדיברת עליו..

רק אמרתי את דעתי..עם מי אני חושבת שהיא עובדת..אני עדיין לא יודעת בעצמי..

lona10

New member
סורי טעות..מה שLeAnnDylan דיברה עליו

כמה הודעות מעלינו..

LeAnnDylan

Well-known member
אבל אני סימנתי ספוילר בהודעה שלי

את צריכה גם לסמן בהודעה שלך כי גם ההודעה שלך מכילה ספוילרים לפרקים שלא שודרו בארץ

adii1201

New member
הולכים ל-"סמיילים וסימנים לנושא" ומחפשים את

הסמל הזה
או שכותבים |ספוילר | (רק בלי הרווח בין הר' ל-|)

למעלה