פרק 16

סליידר

New member
../images/Emo58.gifפרק 16../images/Emo58.gif

קודם כל זאת פעם ראשונה שאני פותח שרשור פרק.. אז כבוד. דבר שני, זה נראה שאנשים כאן פחות רואים את הסדירה? רק מלהסתכל על השרשור של פרק 15, רואים שאנשים פחות כותבים... אולי הפרקים לא טובים מספיק שיש מה לכתוב עליהם? הספקתי לראות את הפרק האחרון של פריזון ברייק לפני זה ועדיין אף אחד לא פתח שרשור פרק. בכל מקרה, פרק 16 הזוי ביותר........ יותר טוב מהפרק הקודם. גרדנקו כנראה מת, פאייד נתפס, והפצצות עדיין לא נמצאו ועם תחת טרוריסטים שלא איכפת להם איפה לשחרר אותם, רק לשחרר. הסיפור המשעמם ב CTU נמשך, אבל החלק העיקרי: סוף סוף ווין חזר להיות הנשיא, ודניאלס עצר. זה כבר נהיה פתטי איך שהוא מנסה לזכות בקולות. זאת היתה יותר הצבעה של לירות פצצת אטום או לא. הצבעה על מדיניות, לא על נשיא. מאוד מוזר. אבל סיום הפרק, הזוי לחלוטין. ווין פאלמר שולח פצצת אטום? מה זה 1 באפריל? קשה להבין איזה סיבה יש לו לשלוח פצצה, "אני לא יכול להיות חלש יותר מדניאלס"??? גם אם דניאלס הצליח איכשהו לסחוט את פאלמר, פאלמר לא היה מסכים לזה. אני לא רואה שום סיבה הגיונית שווין יעשה את זה. שום דבר, אלא אם הוא הוזה, ובאמת הוא לא בריא, מה שיגרום בכל מקרה לחזרתו של דניאלס ולאותה תוצאה בדיוק. הזוי לחלוטין. נגלה את כל ההמשך בפרק הבא.

newbiee

New member
פוקס מציגים את הסיפור באופן הזוי

עם כל הכבוד לרצון שלהם לשמור על מודל ה"24", כל מה שקרא בפרק הזה לא יכול לקרות בשעה אחת. כשטום לנינגס "ניהל" את הישיבה של ההצבעה על הדחת הנשיא, זה היה נראה כאילו בכל רגע הוא יגיד "חברים, בואו נזדרז, יש לנו מסגרת זמן לשמור עליה. אל תשכחו שאחרי ששהצבעה תסתיים בתיקו 7 ודניאלס יפקפק בזכותה של הייז להצביע, נצטרך עוד לפנות לבית המשפט העליון, להכין תצהירים ולאשר התקפה גרעינית, אז תזדרזו". בשביל ליצור איזה מותחן פוליטי שילווה את המאמצים של סיטייו לאתר את הפצצות, פוקס מסלפים לגמרי את הדרך בה הבית הלבן עובד. אין שום סיבה בעולם שהנשיא או סגן הנשיא או מי שלא יהיה, יחליטו על תגובה גרעינית כשהתקפת הטרור בשטח ארה"ב בעיצומה ובמסגרת זמן כל כך קצרה. דבר נוסף - שינוי המדיניות של פאלמר לפתע הזוי לגמרי. הוא מזמין טרוריסט לבית הלבן, דוחה הפצרות מצד יועציו לנקוט בצעדים לוחמניים ופתאום מאשר בהנף יד תקיפה גרעינית, ועוד בעצמו בלי שיועציו יהיו נוכחים? נראה כאילו פוקס ניסו בכוח להכניס איזה סאטירה (לא ברור על מי, אגב) עם תירוץ ה"אני לא רוצה להראות חלש". בקיצור - הפרקים האחרונים הזויים לגמרי, בכל מה שקשור לעניינים הפוליטיים, אבל לא רק.

טיי 1

New member
לא ראיתי את הפרק אבל,

רק מהטריילר ,
לפרק 16, נשיא ארה"ב נפצע קשות עד כמעט תרדמת בהתפוצצות מטען ותוך שעתיים שב לתפקד (אפילו שהעירו אותו בכוח). ואכן , כל הקטע הזה של "על הדקה", תגובה גרעינית על השנייה... מה יקרה אם יחכו עוד שלוש שעות לשקול הכל ? או לחכות שפאלמר יתעורר ? ברור שהייז לא רוצה את זה ,אבל עדיין - יש אנשים מסביבו... בלונים ובאלוני :) מצד שני, המופרכות הזאת והדיונים הללו, די משקפים דיאלוגים בחברה בישראל ובארה"ב (למשל , תגובת ישראל על חטיפת החיילים , האם היה צורך בתגובה כזאת ? האם כל כך מהר .. .וכו' .. וכו'... הדיונים עצמם מאוד משקפים את המציאות... ותאמת ראינו כבר שהמציאות לאחרונה לא פחות מופרכת מהרבה בחינות. אם מישהו היה כותב על המהפכים שקרו בישראל, מי שר הבטחון שלנו, או שכל שבוע , אבל ממש כל שבוע התגלה איש ציבור מדרגה ראשונה שהוא נחשף בשחיתות. אם זה היה קורה בסידרה - היינו אומרים שזה סתם קטע תסריטאי מופרך, שממחזר את עצמו

Bluestar82

New member
פרק טוב

הפרק הזה היה הרבה יותר טוב מהקודם. אני מקווה שלא יהפכו את המוקד בסדרה לזירה הפוליטית וישארו אם ההתמקדות על CTU כי זה יותר מה שמשך אותי לראות את הסדרה. ראיתם את הטריילר לפרק הבא? ג'ק חוטף כדור ונופל כאילו הוא מת (למרות שאני בטוח שהוא לא מת מזה). עושה רושם שזה יהיה פרק יותר טוב.

יופי, זה היה אידיוט מצידך.

קראתי את הספוילר לפרק הבא. ג'יסס, תסמנו ספוילרים לפרקים שעדיין לא שודרו או לטריילרים של פרקים הבאים!!!

../images/Emo58.gif 616 ../images/Emo58.gif וואו!!!

הכיסוי של דויל על מיילו - והעדות שקר של ליסה ודניאלס: לא תיארתי לעצמי שארה"ב יכולה להיות כ"כ מושחתת.
אוך, זה היה ברור שגרדנקו יכרות את היד שלו, עוד כשהוא שאל על החומר הרדיואקטיבי. והיה ברור גם שפייאד לא יחזור, לפי אותו בחור שרצה להפיץ את הפצצות מיד, ולא חשוב איפה. לדעתי אנחנו מתמודדים עכשיו מול טרוריסט חדש!
צחוקים~ ג'ק: "תראה לי את הראש שלך." *ג'ק-יורה-בו*
בחור בפאב: "הוא הרג את החבר שלי!" ג'ק: "אנחנו נזעיק צוות רפואי, אבל קודם תתרחק!" פייאד: "אני מקווה שחבר שלך מת!!!"

ואיך שכחתי?!?!?????? ../images/Emo58.gif

ווין מנהל התקפה גרעינית?!?!!? ז-ה באמת הזוייי. גאד! אבל אהבתי את הטוויסט...

Y. Welis

New member
../images/Emo58.gif אבל זה טוויסט לשם טוויסט

וחבל, כי האקשן במרדף אחרי פאייד היה מעניין - אבל לא הגיוני: למה שגרדנקו יסכים לאבד את היד, ואז יבגוד בפאייד? הוא רצה למות כך? תמוה. באשר לענייני המימשל - צריך חוות דעת רפואית כדי לקבוע שהנשיא לא כשיר לתפקד; העברה רשמית של סמכויות צריכה להעשות רק ע"י חברי הקבינט (המזודה עם הקודים הגרעיניים אמורה להיות מובאת אל הנשיא בפועל - בלעדיה לא ניתן להורות על התקפה גרעינית, עד כמה שידוע לי), וכמובן שהחלטה על שינוי דרסטי של מדיניות לא תתקבל ע"י חברי הקבינט בלי שאלות ומבלי שהעתיד הפוליטי של סגן הנשיא היה מוטל בספק (אבל אחרי JFK האמריקאים מאמינים שמהפיכות צבאיות קרו ויקרו). באשר למי שסובל מזעזוע מוח ומקבל אדרנלין... לא סביר שהוא יתפקד בכלל, ושוב חוות דעת רפואית רצינית תמנע כל חזרה לפעילות עד שהתאוששות תובטח (ומה עם הצלע השבורה של ג'ק?). אבל מה לא עושים בשביל הטוויסט (לדעתי עדיף היה לחסל את פאייד ולעבור לטרוריסט ה-3 הסופי, שיהיה יעד החיסול ל-8 הפרקים הבאים).

Heirloom

New member
../images/Emo58.gif616

לפי דעתי זה היה פרק טוב מאוד, מותח, שסוף כל סוף נתן תפנית - ראו שינוי דעתו של ווין האוויל פאלמר. מאוד הופתעתי מהתגובות כאן בנוגע להחלטתו, ואני דווקא חושב שהייתה לו סיבה מוצדקת. ווין חושב שזהו אסאד שהיה אחראי להתנקשות בו, הוא חושב שאין עם מי לדבר, שהוא עשה שטות, והוא גם אומר: איימ דאן טוקינג. הוא ראה שהוא טעה (לפי איך שהוא רואה את זה כמובן) ולכן הוא הולך בדרכו המפגרת של דניאלס. שאר האירועים בפרק היו טובים, ונראה לי שהעונה בהחלט משתפרת.

אשכרה אחד באפריל! ../images/Emo6.gif

אין סיבה לא לראות את הפרקים, לדעתי הפרקים עכשיו ממש טובים~

CANDY MAN

New member
כמו שאמרו הפרומואים בעברית....

ג'ק - באור - חייב - למות!!@! תיהיו בטוחים שהוא לא מת... יש לו שכפ"צ כמעט תמיד... זה סתם פרומו כמו שעשו בפרק האחרון של נמלטים כדי לגרום לנו לחשוב משהו....

ifatkd

New member
האם יש יורש? ../images/Emo58.gif

האם ייתכן שזה שמציגים את דויל באור כ"כ טוב, שהוא כ"כ נחמד ועושה את העבודה קצת כמו ג'ק לא מכין אותנו לזה שג'ק ימות? לא קראתי ספויילרים, ואין לי קשרים עם המפיקים וזו השערה פרטית שלי שמסתדרת עם מה שקורה

24Jack Bauer24

New member
לא נראה לי שיש יורש

זה נכון שדויל מתנהג כמו ג'ק והוא סאדיסט קצת יותר מג'ק אבל לא נראה לי בכלל שג'ק ימות. הצופים לא יגיבו טוב אם יורידו את ג'ק מהסדרה אחרי 6 עונות. חוץ מזה נראה לי שדויל יפסיק להשתתף קרוב לסוף העונה או בפרק האחרון. חוץ מזה שמעתי ממישהו שתהיה גם עונה שביעית ושמינית וקיפר סאת'רלנד חתם על חוזה לעונות האלה אז אין סיכוי שהוא ימות.

617 ../images/Emo58.gif אין מצב.

אוך, אני יודע שאמרו שג'ק מת והכל...
אבל יש עונות 7 ו-8. נו, נראלכם שבאמת השחקן הראשי בסדרה ימות באמצע העונה?!
יש עוד 7 פרקים לסיום העונה!
מילא בפרק 24, אבל בפרק 17. =\\\ ודויל בחיים לא יחליף את ג'ק, ואם כן - בחיי, אני מספיק לראות את הסדרה הזאת!~ תזכרו את המילה שלי.

למעלה