פרק 15 עונה 3

Adi Levy

New member
../images/Emo58.gif פרק 15 עונה 3

אף אחד עדיין לא ראה? פרק פשוט מעולה!!! כרגע ראיתי את הפרומו לפרק הבא ואין לי מילים
מש"ש.. דין ימות?:( לא הגיוני אחרת בשביל מה עוד עונה? הולך להיות פרק נהדר!! כל הסדרות מסתיימות שבוע הבא גם סמולוויל וגם אבודים יהיה מעניין:)

ספויילר..

פרק טוב.. איפה רובי לעזאזל?! בלה בלה מתה.. האמת שהגיע לה.. נחמד שנזכרו פתאום בעסקה שלה דווקא יום לפני שהיא מתה.. גם נחמד שנזכרו בלילית' סופסוף.. דין היה אחחלה.. בעיקר עם כל השיחות עם בלה.. סאם כמובן עיצבן..XD

שכחתי להגיד גם.. ספויילר

שלא אהבתי שהוציאו את בלה מהר מדי.. היה נחמד אם היו עושים את זה בהדרגתיות.. ולא ישר מביאים סיבה, מזכירים משו שכבר נאמר בתחילת העונה ואז בום.. מתה! XD

סאם בכלל לא מעצבן!

העדפה הברורה שלך (או יותר נכון קראש) על דין גורמת לך לחשוב שסאם מעצבן אבל הוא לא. שניהם נהדרים. אף דמות בסדרה לא מעצבנת.

Charmed Or

New member
לאאאאאאאאאאאא../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

בלה
פרק פאקינג מעולה. אהבתי את הקטע עם המד דופק וה0 :p וגם שהוא הוציא את הלב שלו. זה היה מגניב. סאם ודין היו חמודים כהרגלם. איש הזה שדיבר עם דין עיצבן לי את החיים, נקווה שהוא לא יחזור. גם הרופא הפסיכופט הזה היה חמוד. בהתחלה חשבתי שזה באמת זומבים כי סהר אהב את הפרק XD נו, אולי בעונה הבאה. אהבתי את איך שהם קברו אותו חי. D: לא מפתיע שלילית' אחראית לעסקה. הרבה מתחבר ביחד עכשיו: גם המלחמה הגדולה ומי שינהיג אותה, וגם העסקה של דין. אהבת את הקטע עם בלה והעבר הטרגי. חבל שלא היה משהו בינה לבין דין בסוף, אבל היא עדיין הייתה אחת הדמויות המגניבות ביותר. מעניין כמה זמן יקח לה לאבד את האנושיות שלה :p אולי נפגוש אותה כשדה בעונה הבאה
אין מצב שדין מת. אני חושבת שג'נסן חתם לעונה 4.

darklighter

New member
ההודעה שלך נתנה לי השראה לעשות את../images/Emo190.gif

זה
סורי שזה עקום, עשיתי את זה בצייר... מתאים לה ככהXD

Adi Levy

New member
../images/Emo58.gif תמונות איכותיות מהפרק

http://marishna.livejournal.com/ מי שלא מכיר זה אתר בלוג נהדר לסדרה ולסדרות אחרות. אחרי כל פרק יוצאות כמה מאות תמונות באיכות גבוהה אני כל שבוע מורידה משם:)

frhx

New member
../images/Emo58.gif עוד פרק אכזרי, אני אוהב את הסדרה :)

יש למישהו את התמונה שהמכשיר ממש נכנס לעין של סם? זה היה קטע כזה חזק. ודעתי לגבי התפתחות מעניינת בעלילה. פרק אחרון, בשביל להציל את אח שלו, סם מחסל את היריבה שלו לילית' ובעצם הופך למנהיג השדים שלו חיכינו כל כך הרבה זמן. וזה ייפתח את עונה רביעית כדין נגד סם. מה דעתכם?

darklighter

New member
רעיון מעניין אבל קצת הזוי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ואני לא רוצה שהם יהיו אחד נגד השני:/ צילמתי לך את התמונה

Adi Levy

New member
אני דווקא מסכימה עם התיאוריה שלך ../images/Emo58.gif

לפי דעתי דין ימות וכדי להחזיר אותו לחיים התנאי יהיה שסם יהפוך למנהיג השדים. ואז אולי לא תיהיה לו דרך חזרה. וככה העונה תסתיים. אם אכן זה יהיה כך זה יהיה ממש מעולה!

darklighter

New member
אני היחידה ששמה לב ש../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

השחקן ששיחק את הרופא המשוגע הוא השחקן ששיחק את ברבס במכושפות? [תמונה מצורפת] יאללה שיביאו גם את שאנן והולי! חוץ מזה... אני מסכימה עם מה שאור אמרה... פרק מעולה... והסוף היה עצוב מדי.... בלהההההההההההההההההההההההה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
דווקא כשהיא התחילה להיות קשורה לעלילה...אוף איתם אני רוצה שהיא תחזור לחיים! מסכנה איך היא בכתה והתחננה לדין שיציל אותה...הסצנות ביניהם היו מעולות... וההוא שדיבר עם דין באמת היה מעצבן בטירוף...שאר השחקנים היו מעולים...

Charmed Or

New member
אני שנה מנסה להזכר מאיפה הוא מוכר לי!../images/Emo112.gif

אבל אז איתן אמר לי P:

Charmed Or

New member
מה אני?../images/Emo112.gif

הסנגורית שלך? הוא באמת אוהב את זה. לעזאזל, פלנט טרור בכלל לא הגעיל אותו. ופאקינג נוזל שם למישהו ה*** $%#%#. [אני אשתוק. P:]

למעלה