פרק 13

pb vm l

New member
../images/Emo58.gif פרק 13

ראיתם??? איזה סיום טוב!!! תהיה עונה שלישית? אם כן, מה אתם חושבים שיהיה בה? נראה לכם שג'סי באמת מתה? מה קרה עם אדם? למישהו יש רעיון?

vikush666

New member
../images/Emo58.gif אמממממ....

עוד לא ראיתי את הפרק, אבל אני יודעת מה יקרה בו. אני לא חושבת שג'יסי תמות... אם לקייל יש יכולות מוזרות (כמו לקפוץ מהגג, למשל) - אז למה שלג'יסי לא יהיו יכולות "הישרדותיות" כאלו? עכשיו אמרת שהיה סיום טוב, ואת גורמת לי לפתח ציפיות... אז אם הסיום יהיה בינוני - אני ממש אתבאס! ולדעתי תהיה עונה שלישית..... ויקוש

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifדעתי

הפרק עצמו היה די מעצבן...אבל הסיום היה מצויין. כאילו כל הכבוד לג'סי שהיא מבינה שעכשיו שיש לה את המידע הזה היא חייבת להתאבד...וזה גם לא מזיק בכל מקרה כי היא דמות מעצבנת. הם כל הזמן דיברו על "כשקייל יחזור הביתה". רק לי כל הפרק הייתה תחושה של "היי מי אמר שהוא יחזור?" ומה לעזאזל הקטע עם אדם ביילין? הייתה לי הרגשה כזאת שהוא לא מת אבל מחובר ככה למכונות החייאה? אז זה אומר שיש עוד מישהו בצד של הטובים..כי אנחנו יודעים שזה לא קייל עשה את זה ולא פוס...אז מי? הבחורה שג'סי נראתה כמוהה? אז למה היא לא הייתה שם בבקתה? ורק לי אנדי נורא הייתה חסרה? אה כן והעורכים המוזיקלים של התוכנית ממש עולים לי על העצבים..הם גורמים לי להתמכר לשירים ממש יפים שאי אפשר למצוא להורדה!!

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מסכימה איתך בקשר לג'סי... למרות שיש לי הרגשה שהיא לא מתה אלא רק נסחפה עם הזרם לאנשהו ומתישהו ימצאו אותה (בטח יש לה יכולות כמו של קייל לקפוץ מגבוה בלי שיקרה לה כלום ולהחזיק הרבה זמן מתחת למים)... אני גם לא הבנתי מי עשה את זה לביילין אולי זה מישהו ממדאקור (או איך שלא קוראים לזה)...יש מצב שזה ולנטיין (אם אני לא טועה בשם...הכוונה לאפרו-אמריקאי שלפני כמה פרקים הייתה ברשותו הטבעת שביילין נתן לקייל). וגם לי אנדי הייתה חסרה
אבל בכל מקרה ג'וש שיחק מעולה בפרק... מוזר שדווקא הוא היה הכי עצוב שקייל עזב ומיהר להגן עליו למרות שכל הזמן הוא היה עם התיאוריית "קייל חייזר"... היחסים עם אנדי כנראה נתנו לו גישה שונה לחיים... והשירים אכן יפים. לא מצאתי לסדרה אתר עם שמות השירים בכל פרק כמו שיש למגרש ביתי ועל טבעי ועוד הרבה אחרות... אבל לפעמים כותבים בTV.com בתוך הepisode guide של אותו פרק...רק שלא מציינים איזה שיר באיזה קטע...

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifכן

זה די צפוי שג'סי לא באמת מתה..אבל אני מתה שלפחות להתחלת העונה הבאה היא לא תהיה איתנו..ואולי אפילו יותר מזה. ורגע ולנטיין ומדאקורפ הם לא אלה שבכלל רצחו את ביילין?? אז למה להם לנסות להציל אותו? או שאני מתבלבלת... ובקשר לשירים- לי דווקא כן יש אתר..

pb vm l

New member
../images/Emo58.gif

טיילור (העורך דין) הוא זה שניסה להרוג את ביילין. מאוד מעניין מי ניסה להציל אותו (אולי זאת באמת האישה מהתמונה... הלוואי וג'סי מתה!!!! היא ממש מעצבנת!!! למרות שכנראה זה לא יקרה... מעניין מה היא "לקחה" מקייל... אמרו מה הם רוצים ממנו?

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifאבל

טיילור עובד בשביל ולנטיין אז זה אותו דבר...

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif

מה שהיא לקחה זה כל החומר שקייל לקח סיזיקס האלו כשהם החזיקו אותו. ראו הרי שהוא הוריד לתוך המוח שלו את כל המידע שלהם.

nick at noon

New member
לא רק ../images/Emo58.gif

הוא לקח בין היתר את הצילומים ממצלמות האבטחה אבל גם את כל המידע שהיה במחשבים שלהם, שזה בטח לא מעט.

nick at noon

New member
דווקא הגיוני ../images/Emo58.gif

ג'וש הוא היחיד שכבר התמודד עם זה שקייל שונה ובכל זאת קיבל אותו כאח שלו. היה גם את הפרק הזה שקייל התעמת איתו לגבי זה בעונה 1. לכן צפוי היה (במובן חיובי) שג'וש יגיב שונה מהאחרים. ולגבי ג'סי. נראה לי שאנשים כאן מתבלבלים בין קפיצה מגג של בית דו קומתי ובין קפיצה מסכר ענק. ילד בן 3 שנופל מבית דו קומתי יכול לשרוד את זה יחסית בקלות (הגיוני שהוא ישבור משהו אבל לא ימות). לעומת זאת הקפיצה של ג'סי דורשת משהו יורת מזה. יחד עם זה אני גם מנחש שהיא שרדה, אני פשוט מקווה שיסבירו איך.

darklighter

New member
יש משהו במה שאתה אומר לגבי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ג'וש...זה באמת הגיוני. לגבי ג'סי- אני לא חושבת שההבדל הוא בגובה כי היכולת של קייל היא שהוא נופל בעמידה ולא בשכיבה וככה לא קורה לו כלום... והיא בכלל קפצה לתוך מים כך שהיא לא תחטוף מכה והשאלה היא אם היא תצליח לשרוד מתחת למים ונראה לי שכן כי קייל יכול...או שפשוט מישהו ימשוך אותה משם... יכול להיות שלא ישר בתחילת העונה השלישית... בכל מקרה אני הייתי מעדיפה שהיא באמת תמות ובעונה 3 תהיה עלילה עונתית שונה אחרת זה יהיה משולש רומנטי מעצבן של קייל-אמנדה-ג'סי...

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif

העניין הוא לא רק איך אדם נופל. ברור שהסיבה שקייל לא נפצע בקפיצה מהגג היא כי הוא נפל בצורה מעולה, לא סתם בעמידה אלא עם כיפוף הברכיים בזמן הנכון. אבל מגובה מסויים זה כבר לא ישנה. ככל שהנפילה היא מגובה גדול יותר המהירות עולה ולכן עוצמת הפגיעה גדולה. בעוצמה מספיק חזקה גם נפילה לתוך מים היא קטלנית. במיוחד אם היא גורמת לאיבוד הכרה ואז טביעה. אבל יותר מזה לפי איך שזה נראה המקום ששבו היא נפלה היה מלא סלעים. עדיין בטח יהיה קל לתרץ את זה שהיא עדיין בחיים. אם היא לא נפלה על הסלעים היא יכלה רק לאבד הכרה ואז אם מישהו היה מושך אותה מהמים היא תשרוד. חוץ מזה היא באמת חזקה יותר מהרגיל. אני דווקא לא מקווה שהיא תמות, היא דמות לא רעה ובמיוחד היא מקדמת את העלילה של קייל בצורה מעניינת כי רואים איך קייל היה אם לא הייתה לא התמיכה של המשפחה שלו. אני כן מקווה שלא ימשיכו עם עלילה מעצבנת של משולש רומנטי.

sirexrv

New member
../images/Emo58.gif מחזק -אבל...

הפרק היה מעצבן כמו שאמרת אבל הסיום לא היה מצויין (את האמת הוא היה סביר)! טוב, על טעם וריח.... ג'סי לא נראה לי מתה, למרות שאם כן זה יותר יפתיע מאם תחיה... אני אכן חסרה וגו'ש (יותר נכון השחקן) שיחק שוב פעם מעולה! הקטע עם אדם ביילין היה עם יותר מדי חורים (איך הוא חיי -קייל לא זרק את האפר שלו וכו' וכו' וכו') מצד שני אולי יתרצו את זה איכשהו... טוב, נחכה לעונה הבאה...

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif לא ממש

סוף עונה. לפי מה שקראתי מה שראינו עד כה זה רק החצי הראשון של העונה והיא תמשיך אחרי הפסקה ארוכה (מאוד) בתחילת 2008. אני לא יודע למה הם עושים את זה ככה, אבל אני שמח שהפרק הזה לא אמור להיות בעצם סוף עונה. אומנם הפרק היה טוב מאוד לדעתי אבל הוא פשוט לא היה מרעיש מספיק בשביל להיות סוף עונה והכי חשוב הוא שלא הייתה בו תגלית גדולה באמת. אני לא מחשיב את זה שביילין עדיין חי, כי אני ציפיתי למשהו כמו האישה שג'סי היא השכפול שלה או משהו לגבי הקבוצה שמימנה את סיזיקס. הדבר שהכי גרם לי להיות מאושר מהפרק זה שכל משפחת טרגר החליטו להיות כנים ולספר זה לזה על מה שהם יודעים ועכשיו ברור להם שקייל לא נורמלי. באמת קצת קיצ'י איך שבסוף סטיבן שלח את טום פוס להחזיר את קייל הבייתה אבל עדיין טוב. ונכון שאנדי היא דמות שכיף לראות אבל לא היה לה מקום בפרק הזה ולכן עדיף שהיא לא הייתה בכלל מאשר שהיו רואים אותה לחצי דקה ולא מתייחסים אליה. אני בטוח שעוד נראה מספיק ממנה בהמשך.

darklighter

New member
באמת מזל../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

שזה לא סוף עונה כי זה לא נראה מספיק סוף עונה... האמת הקטע של לחלק עונה ל-2 די דפוק...אבל אם קייל יתחיל כמה חודשים קודם אין לי התנגדות
אני גם אהבתי את הקטע עם הטרייגרים למרות שלפי הפרומו הייתי בטוחה שדקלן יספר להם הכל... אני מתה שהם ידעו את הסיפור המלא...

למעלה