פרק 110

Boran

New member
../images/Emo58.gif

יש לך טעות קלה במינוח סיילר הזה מלך! גם איך שהציגו אותו היה בצורה ממש טובה (למרות שנראה לי היה אפשר למשוך עוד כמה פרקים במסתורין לפני שתופסים אותו וחושפים את הסיפור שלו) הוא פשוט מלך הארץ. לדעתי תפקיד חייו של זאכרי קוינטו.

../images/Emo58.gifשלא תבין אותי לא נכון...

מאוד אהבתי את הדמות. עוד יותר אהבתי את איך שהשחקן שיחק אותה. אבל הוא בהחלט מטורף! מטורף גאוני [:

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זהו, החלטתי כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות סיילר. יודע מה? אני אפילו אבקש לעבור להיות סיילר צבאי. סייל"צ. הוא האליל שלי

aerynsun

New member
מלך? ../images/Emo5.gif

אולי השחקן באמת קיבל את תפקיד חייו. אבל הדמות...

יויוני

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק אדיר !!!!

היי כל פעם מחדש אני מופתע כמה הסדרה הזאת טובה. מהשניה הראשונה שראיתי את סילאר ידעתי שזה הוא... הוא כזה סוס הוא פותח לאנשים את המוח ומבין איך הוא פועל ואז הוא פשוט הוא עושה את עם המוח שלו ! גאוני ! סדרה גאונית !!!! אבל דבר אחד אני לא מבין, למה הירו לא הצליח לשנות את העבר הרי הוא כבר הצליח לשנות את העבר כשהו חזר מהעתיד להווה והזהיר את פיטר... הסדרה הכי טובה בעולם, הרבה יותר מאבודים, נמלטים וכל הסדרות האחרות !! PEACE

זיק רוט

New member
אנחנו לא יודעים

שהירו הצליח באמת לשנות את העבר. אני די מבולבל האמת. מצד אחד הירו אומר שהוא לא יכול לשנות את העבר ולמרות זאת בעתיד הוא חוזר לעבר על מנת לשנותו... מאוד בעייתי.

Hen m

New member
אולי הכוח שלו פועל על אחרים../images/Emo58.gif

אולי הוא לא יכול לתת הסבר מפורש או משהו כזה, אם כן הוא היה נותן לפיטר (אני מניח) הרבה יותר פרטים מרק "הצל את המעודדת הצל את העולם"....

כנראה רק מישהו שחי באותו "עבר"

מישהו שעבורו זה הווה, יכול לשנות את מה שעבור הירו הוא עבר.לכן הוא בא לפיטר וקיוה שהוא יוכל לשנות מה שקורה בזמן שלו. הוא עצמו מהעתיד לא יכול לשנות.

Hen m

New member
../images/Emo45.gifלכן הירו הצליח ../images/Emo58.gif

להתקשר להירו...כלומר כשהוא חוזר לעבר הוא יהיה עם עוד הירו. עדיין לא ברור וקשה להבנה...אבל מסע בזמן הוא מעבר להבנה שלנו, לא?...

o0Invisible0o

New member
היי, אחרי עשרה פרקים בלבד..

אי אפשר להכריז שהיא יותר טובה מאבודים..שכבר בעונתה השלישית. צריך לפחות לחכות לראות איך היא שורדת עונה שנייה.
אבל כן, תוכנית מעולה.

Boran

New member
גם אחרי חמישה פרקים

התחלנו עם 100 שאלות. בכל פרק נפתרות 4 ועולה אחת חדשה. באבודים התחלנו עם 10, בכל פרק עולות 10 חדשות, ובכל חצי עונה נפתרות שתיים. האופי של הסדרות שונה מהיסוד. אל תבינו אותי לא נכון, אני מת על אבודים (וזה אפילו היה הוולפייפר שלי במשך איזה שנה, עד שלפני שבוע החליף אותו אחד של הירוז), אבל אם אבודים היתה הולכת לפי המתכונת הזו, של יותר חשיפת תשובות מחשיפת שאלות, היא היתה במקום הרבה, הרבה יותר טוב.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

האמת שיש בזה משהו.. לג'יי ג'יי יש בעיה שהוא מציג הרבה שאלות ולא נותן תשובות.
אני עקבתי באדיקות אחרי זהות בדויה..ואת העונה האחרונה כבר לא יכולתי לראות מרוב שעיצבן אותי. והכי הציק לי שהתוכנית נגמרה, ובלי תשובות בכלל..
נקווה שהוא לא יתן לזה לקרות גם באבודים.:S

Edgar Davids

New member
פרקק מצויין ../images/Emo58.gif

והנה סיילר נחשף ומבינים מה קרה איתו. הסדרה משתפרת מפרק לפרק !!

../images/Emo58.gifאחלה פרק

פרק נחוץ ביותר, כנראה שהוא אחד מהפרקים דלי התקציב, נעשה בחוכמה. ראינו הרבה פרטים חשובים על הגיבורים שלנו, והכי חשוב, מיהו ומהו סיילר. נמחצה לגמרי תיאורית סיילר=פיטר מהעתיד. אז סיילר הוא מעין 'גיבור' בעל כוח להבנה של 'איך דברים עובדים', מצליח להבין מכניקה של שעונים עתיקים בקלות, מתקן את השעון של סורש שבעצם סורש לא ידע שהוא צריך תיקון. ראינו שהוא רוצה להיות מיוחד, יש לו אופי של ילד קטן, "מה, אבל אמרת שיש לי כוחות" אז הוא הולך ומשיג לעצמו כוח, הוא נפגש עם בריאן הטלקינזיס, מבין שמשהו בדנ"א לא כמו שצריך, ע"פ האובססיה שלו לתקן דברים הוא שובר לבריאן את הגולגולת ו'מסדר' את הנזק, על הדרך מצליח לקחת את הכוחות של בריאן, אני מניח שכשהוא ראה שזה מה שהוא מסוגל לעשות הוא הרג את סורש ולקח את הרשימה ממנו. לגבי עדן ובנט, אז עדן הייתה מודעת ושולטת על הכוחות שלה הרבה לפני כולם, מאט לא מסוגל לעמוד בפניה וחוזר לניידת, נכנס למעין טראנס והולך לקנות חבילת דונאטס כמו שהיא ביקשה, עד שחבר שלו מוציא אותו מהמצב הזה. מאט עוד לא מודע לכוחות שלו, כשהוא שומע מחשבה של אישתו הוא חושב שהיא מדברת אליו ולוקח את זה כמובן מאליו. מר בנט, האובססיה שלו היא פשוט למחוק את קלייר מרשימת החריגים, אחרי שהוא מגלה שסורש יודע עליה, נעזר באיש המסתורי, שעדיין לא ידוע עליו דבר, מלבד שהוא מצליח לנטרל כוחות של אחרים. וניקי, אז הישות הלוחמת שלה היא בעצם הישות של אחותה, שחזרה לנקום באביה על ההתעללות, כנראה בגלל הדפוס של ההגנה על ניקי בכל פעם שאבא שלה היה מנסה להרביץ לה, הרוח של ג'סיקה נשארה לעשות את האותו הדבר גם אחרי שהיא מתה, ראינו שמייקה בעל יכולת טכנולוגית מכאנית מרשימה, אחרי שהוא מפרק את המחשב של סבא שלו תוך 2 שניות. פרק נחמד עם הרבה הסברים, פירושים וכו', הסיפרו עם הירו הוכיח שאת העבר לא ניתן לשנות באופן ישיר, זאתי הסיבה שהירו מהעתיד רק מזהיר את פיטר ולא הולך ומציל את המעודדת בעצמו. 8 מ10

למעלה