פרק 110

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo58.gif פרק 110 ../images/Emo44.gif

לפני שישה חודשים - Six Months Ago. פרק נהדר, תהנו.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif110

הפרק מספר מה קרה לכל הגיבורים 6 חודשים לפני, איך בעצם הם גילו לראשונה את כוחותיהם, והכי חשוב, מגלים מי הוא סיילר. צ'נדרה מגיע למתקן שעונים מחונן ומספר לו על המחקר שלו ושהשם שלו מופיע ברשימה, הוא עושה לו כמה בדיקות ומגיע למסקנה שאין לו שום כוחות, גבריאל מתעצבן ויוצר קשר עם עוד אחד מהרשימה של סורש ומגלה שיש לו כוחות, הוא אומר שהוא יכול לתקן אותו ואיכשהו לוקח לו את הכוחות, את השם סיילר הוא לוקח מחברת השעונים שייצרה את השעון שהוא תיקן באותו זמן. ככה כנראה הוא התחיל את מסע הצייד שלו, מוצא את האנשים מהרשימה של סורש ולוקח להם את הכוחות. עדן, באותו הזמן כבר גילתה את הכוחות שלה ומשתמשת בהם כדי להתחמק מהשוטר מאט. השותף המיסתורי של מר בנט, שכנראה הכוחות שלו הם שהוא יכול לחסום את הכוחות האחרים, מצליח לתפוס אותה ומביא אותה למר בנט, שמבקש ממנה למחוק את קלייר מהרשימה של סורש. הוא חשב שאם היא לא ברשימה אז אין לא יהיו לה כוחות. הירו בינתיים במסעדה הקטנה עם צ'ארלי, מנסה להציל אותה מהמוות, ומבין שאי אפשר להתחמק מהגורל וחוזר בחזרה להווה. מגלים מי זאת ג'סיקה, אחות של ניקי שאבא שלה רצח אותה כשהייתה בת 11, ועכשיו היא חוזרת אל ניקי. מראים איך אשתו של נייתן נהיית נכה, ואת המוות של אבא שלו. סה'כ פרק די טוב, הבהירו כמה דברים שלא היו ברורים, קצת התקדמו בעלילה עם הירו.

hennir

New member
../images/Emo58.gif לגבי סילאר....

זה ברור איך שהוא לוקח להם את הכוחות... הוא פותח להם את הראש במטרה לתקן אותם (wtf?) ואז הוא אוכל להם את המוח או משהו כזה....

noyil

New member
פרק מצויין

אבל מעצבן שהירו לא יכול לשנות את העבר, הוא יכול בעצם רק להגיע לעתיד, לראות מה קרה, לחזור להווה ולנסות לשנות את זה..

noyil

New member
^../images/Emo58.gif^../images/Emo58.gif^../images/Emo58.gif למעלה

שכחתי להוסיף|:

nlevi15

New member
פרק טוב ספוילר

לא הבנתי איך סילאר לקח את הכוחות של בריאן דיוויס..הראו משהו בידיוק לפני שזה קרה כאילו סילאר מסתכל לתוך בריאן.. גיבורים בנויה מאוד טוב למדנו הרבה מהפרק הזה בקיצור פרק טוב מחכה כבר לשבוע הבא

Darakan

New member
../images/Emo58.gif לדעתי

הוא צריך גישה ישירה למוח שלהם (כלומר הסרת הגולגולת או יצירת חור בה - כמו שעשה לבריאן).

nlevi15

New member
צודק-ספוילר

כמו שהוא חותך לכול מי שהוא הורג את הראש..יש עו משהו עכשיו נזכרתי שהירו השתגר לעתיד הוא ראה את הצייר שמצייר את העתיד מת שהראש שלו חתוך עכשיחו לפי הפרקים האחרונים סילאר נתפס ע"י אבא של קליר שכחתי תשם והצייר עובד עם אבא של קליר איך סילאר הצליח להרוג את הצייר?

nhustler

New member
אל תשכח

אני די בטוח שהעתיד שהירו היה בו זה העתיד שבו הירו לא דיבר עם פיטר, ואם הירו לא דיבר עם פיטר אז כנראה שפיטר לא היה הולך ועוזר לקלייר ואז גם סילאר לא היה אחרי הנפילה שלו ושל פיטר ואו שהוא לא היה הולך לאותו מקום או שהוא לא היה מוחלש ויכל היה להיאבק או משהו.

Hen m

New member
יותר מזה, לדעתי הוא ../images/Emo58.gif

מעונין לגזול את כל הכוחות מכולם...כדי להיות ה"שונה" ה"מיוחד"... ואם נשים לב לרמזים הם מגלים לנו כבר שמר בנט וחברותו לא יצליחו לתפוס את סלייר לזמן ממושך-הרי הוא רצח את אייזיק כשאייזיק היה בדירה שלו (עפ"י מה שהירו ראה...)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אחלה אז הפיצול אישיות של ניקי וג'סיקה התחיל כשאבא של ניקי הרביץ לה כל הזמן, אז באה "ג'סיקה" כדי להגן עליה. עדן כבר עם כוחות (איך בדיוק היא גילתה את הכוחות שלה מספרים בקומיקס) מגלים יותר על מיסטר בנט וגולת הכותרת - סיילר. יש לו שיגעון שהוא חייב להיות מיוחד. הכוח שלו זה שהוא מבין בדיוק איך דברים עובדים מבחינה מכנית, וגם המוח. הוא רוצה להיות כמה שיותר מיוחד, אז הוא הולך ולוקח כוחות של אחרים, ע"י זה שהוא רואה בדיוק איך המוח שלהם פועל (ואז הוא יודע איך להפעיל את הכוח הזה אצלו). יפה.

זיק רוט

New member
עדיין לא ברור לי ../images/Emo58.gif

איך סילר לוקח את הכוחות? אם הוא מבין את מקור הכח במוח אז הוא צריך בעצם לנתח את עצמו כדי להתאים את המוח שלו ליכולת הזו לא??? וכל נושא הזמן די התחרבש לטעמי בפרק הזה. הירו עובר לעתיד בלי שהוא שם לב? ועוד ספציפיפית להווה? והוא לא יכול לחזור אחורה? מה קורה פה? ועדיין לא הבנתי למה יש לניקי/גסיקה כוחות פיזיים כלשהם... בקיצור תפסת מרובה לא תפסת.

פרה פרה

לא הראו עדיין איך סיילר מצליח לקחת את הכוחות אליו. אי אפשר לתת לך הכל מיד, נכון? זה בטוח קשור למוח שלהם אבל אני מניחה שזה לא ניתוח... הירו עדיין לא שולט כל כך בכוחות שלו אז הוא בטעות הפעיל את הכוח שלו כשעצם את עיניו לנשק את הבחורה (הוא עצם את עיניו והתרכז וזה בדיוק מה שהוא עושה כדי לעבור לזמן אחר הרי והוא גם התרגש מהנשיקה הקרבה, אז התפלק לו). הוא יכול לחזור אחורה אבל הוא כנראה לא רוצה לבלות את ימיו הלחזור אחורה כל הזמן - אי אפשר לחיות ככה. לג'סיקה אחותה של ניקי כנראה היו כוחות וכאשר האבא הרג/רצח אותה, היא נכנסה כאישיות השניה לתוך גופה של ניקי. לניקי אף פעם לא היו כוחות והיא נשארה כזו.

זיק רוט

New member
אני דוקא חושב ../images/Emo58.gif

שפו מדובר בתיאוריה של הספר המפורסם מכונת הזמן או הסרט אפקט הפרפר שבו לא משנה כמה פעמים הגיבור חוזר בזמן הוא לא מצליח להציל את האנשים שהוא אוהב, כל פעם מסיבה אחרת... לפי התיאוריה הזו יש גורל כלשהו ונגיד בגלל שהירו חזר אחורה בזמן ולכאורה מנע או היה אמור למנוע את המות שלה על ידי סילר היא מתה משטף מח כלשהו. בהנחה שהירו היה מוצא תרופה לזה איכשהו היא היתה מתה מתאונה וכו וכו... אף פעם לא ממש אהבתי את תיאורית הגורל...היא נראתה לי דתית מדי...אבל היא די "הירואית" ויפה והאמת מסתדרת לי עם כל נושא הגורל של הגיבורים שהסדרה מזכירה שוב ושוב :)

מסכימה איתך - זו גם המסקנה שהירו

הגיע אליה הרי ולכן לא המשיך לנסות להציל אותה. זו הסיבה אני חושבת שהוא בא לפיטר מהעתיד ותלה עליו להציל את המעודדת במקום לנסות לעשות את זה בעצמו.

Hen m

New member
../images/Emo45.gif למרות שיתכן שהוא יכול

לסדר את העתיד לפני שהוא מתרחש. הרי ניו יורק לא יועדה לגורל של השמדה, או שלא?....

למעלה