פרק 1011

hecq

New member
לדעתי פרק בקטנה

הכי אהבתי שהכמרים מחזיקים את ילדים ברצועות, ועוד בסוף רוקדים איתם.

../images/Emo58.gif חח

היה מתחיק הקטע עם סביט אירוין... וגם 3 הרוצחים האלה הם בין הרוצחים הסדרתיים הכי נוראיים שארה"ב ידעה.

negy1993

New member
זה היה אחלה פרק!

כמעט כמו הפרק של WOW. ההתחלה הייתה צולעת קצת, ולא כמו כולם אני לא ממש אהבתי את הקטע עם הsweet 16, אבל מהקטע של Didi Did It פשוט לא הפסקתי לצחוק!! במיוחד בקטעים שהזמינו את ביגי סמולס או איך שלא קוראים לו והקטעים עם שלושת הרוצחים
וגם הצחיק אותי הקטע עם באטרס.....בקיצור- רוב הפרק היה מצחיק ברמות! לא כמו WOW, אבל מתקרב מאוד!

Th3onE

New member
פרק חמוד מאוד!

אהבתי שבאטרס התחיל לדבר בסלנג עם ביגי.. מזכיר לי תבדיחה משאפל שו "לאמא שלי היטלר יש ציצי אחד גדון ואחד קטן, וקוראים לביץ בשכונה ביגי סמולס". חחח

sheff2k1

New member
פרק לאמריקאים בלבד../images/Emo58.gif

לא מכיר אף אחת מהדמויות, לא הבנתי על מה הם מדברים וכמעט לא צחקתי...אבל היה נחמד לראות שוב את satan ואהבתי מאד את הקטע של i'm a geologist!

Th3onE

New member
הסבר..

אממ הציד תנינים.. הוא הזה המפורסם שחיי על הקצה (חח נכנסתי לסרטים) שהתעסק עם תנינים וכל הזמן סיכן תעצמו.. לפני חודש מת בשחייה רגועה כשהוא נדקר מזנב של חתול ים... הרוצחים, טד בנדי וכל השאר, רוצחים מפורסמים בארה"ב.. (מופתע שלא שמו אחרים יותר מוכרים.. כמו הבן של סאם.. (למרות שלא הרג הרבה). הם כאילו היו שלושת הסטוגים.. שלושת הסוטים.. סדרה ישנה מאוד מוכרת בארה"ב.. חבורת 3 טמבלים שמרביצה אחד לשני.. קיצר הם הקצינו את זה כפי שראית.. וזה ההסבר שלי.. לא יעזור מכייון שלא הכרת לפני הצפייה.. אבל עוזר להבין..

weak

לא היה שום דבר שגרם לי לחייך. אולי הם צחקו על כמה דברים שאני לא מכיר, אבל עדיין הפרק היה חלש ביותר, ללא ספק הכי חלש העונה.

הנחתי שהרבה אנשים לא יאהבו את

הפרק... לי זה היה כל כך מצחיק כי אני ראיתי כמעט כל פרק של SWEET 16, וכל מילה שהם אמרו שם, זה היה כל כך נכון. זה פשוט היה גאוני. גם לי אין מושג מי זה ביגי סמולס, ומי הם 3 הרוצחים, אבל זה בכלל לא הפריע לי להנות מהפרק.. חחח פה אני מניח נכנס המשפט "על טעם על ריח אין להתווכח"...

g a g a

New member
פרק בינוני לצערי.

הכרתי את כל הנפשות הפועלות בפרק, קלטתי את העניין עם שלושת הסטוג'ז, ועדיין מה שהכי קרע אותי זה לראות את השטן בתחפושת בריטני ספירס. וזה אומר הרבה. יש לי תחושה רעה שזו הולכת להיות העונה האחרונה של SP. בבקשה תגידו לי שאני טועה!

richter

New member
סוף סוף יצא לי לראות ../images/Emo58.gif

והיה בינוני. אבל, כנראה שהיה יותר מצחיק אם: הייתי מכיר את הרוצחים, אם הייתי מכיר את מי שהם כביכול היו, אם הייתי רואה לפחות פעם אחת את -sweet 16 הזאת או איך שלא קוראים לה, אם הייתי מכיר את ביגי סמולס וכדומה... אהבתי את הדיבור של באטרס

למעלה