פרק 1011

../images/Emo58.gifפרק 1011../images/Emo58.gif

ייייייייייייאאאאאאאאאאא!!!!
איך אני שמח!! זה היה פרק כל כך מצחיקקקק!!! אולי לכם זה יהיה פחות מצחיק, כי אני לא יודע כמה הקטע של הסדרה SWEET 16 חזק, אבל בתור אחד שראה כמעט כל פרק בסדרה, אני חייב להעריך כמה הם התמידו. חחח, זה היה פשוש DEAD ON!
כמה נקודות חזקות בפרק: -SWEET 16 כמובן -כל הקטע של DIDDY DID IT -DIDDY DIDN'T DO IT -הכמרים מחזיקים ילדים קטנים ברצועה וכשבסוף הם רוקדים כזה.. חחח, וגם זה שהם מנסים להכנס למסיבה ויש להם צמידים אחרים.. חח, היה מצחיק אם הם היו משתמשים בקטע הזה של הצמידים של לאנס אמסטרונג, אבל זה לא מה שהם אמרו.. -באטרס מדבר בסלנג שחורים, וכל הקטע עם הראפר הזה.. חח, וזה שהוא יורה באנשים כי הם כל הזמן מזמנים אותו בזמן הלא נכון.. חח
וגם לדעתי זה היה שערורייתי מאוד ממאט וטרי לגרום לבאטרס להגיד את המילה "ניגר" שזה איסור מאוד חמור פה באר"ב.. חח -הקטע עם קרוקודייל דנדי היה מבדר, ואז שהוא העיף אותו כי הוא לא לבש תחפושת.. חחח, בכלל, כל המפורסמים היו ממש מצחיקים בפרק הזה. לא הבנתי מה היטלר אמור להיות, אבל זה היה מצחיק. -ושוב, כל הדיוק של הפרק הזה לסדרה הדהים אותי. התמונות, כל הדרישות, הרשימת מוזמנים, המכונית (!!!) היא תמיד פרט נורא חשוב... חחח. -אהבתי גם את הקטע של ה-3 רוצחים, למרות שלא היה לי מושג מי הם אמורים להיות.. והקטע בסוף שהם תולשים את העיניים ואת הלשון והכל.. חחח, זה היה נוראי! קיצר, פרק מעולה, מצחיק, מטורף, אמיתי, וגאוני! כל הכבוד למאט וטרי.. נראה לי שיש להם מן טכניקה. הם מתחילים בפרק מעולה, עושים פרקים גרועים, ואז בדיו כשאתה עומד להתייאש, הם מפציצים בפרק פצצה! אני הולך להוריד אותו כשהוא יצא, ולראות אותו עוד פעם, כי הוא באמת היה עד כדי כך טוב! מומלץ לכולם :)

Gal143

New member
פרק בסדר

ללא הכי טוב,אבל עדיין מצחיק. אני לא מאמין שהם צחקו על צייד הקרוקודילים

Vdrums

New member
לא היסטרי בכלל../images/Emo58.gif

כמו תמיד פרקים עם השטן משעממים תחת. כל הקטע של הSWEET 16 היה דפוק כמו התוכנית המקורית. הקטע המצחיק היחיד היה שבאטרס דיבר כמו כושי עם ביגי. שוב הכמרים עם הילדים, הפואנטה הזו כבר מוצתה מזמן. איסור חמור להגיד ניגר? זה מאוד נפוץ בסרטים אולי לא בטלויזיה אבל אם הם אומרים דברים אחרים הם יכולים להגיד ניגר. בסך הכל זו מילה שכושים משתמשים בה בינם לבין עצמם וזה הסלנג שלהם. שורה תחתונה, פיהוק כמו שבוע שעבר.

Burzum111

New member
יא קוף זה לא היה קרוקודיל דנדי.

זה היה סטיב אירווין. היה פרק ענק! מתקרב כבר לפרק של WOW, הכי אהבתי את הקאע הזה: "איך אתה יודע? -אני גאולוג." LOL!

richter

New member
רק לי זה מזכיר את פרק 302?

Stan: Dad, where's our Bible? Randy: Not now, Stan. I have to find out what causes spontaneous combustion. Or else. Stan: Or else what? Randy: Exactly. Stan: …What? Randy: Right.​

11122233311

New member
פרק סבבה =)

כשבאטרס אמר ניגר זה רגע קלאסי D= הרוצחים אלה ה three stooges הצחיק אותי שהשטן בהתחלה התחפש ל "העורב" אחרי שהוא אמר לכולם שלא יתחפשו לזה כי זה עלוב. פרק נחמד ביותר!

Burzum111

New member
הרוצחים הם רוצחים סדרתיים ידועים

טד באנדי לדוגמא, אבל כן הם שיחקו את הקטע של הסטוג'ס.

Reaper1

New member
לא רק בנדי

גם ג'ון ויין ג'סי אבל כולם מכירים אותו בצור הכינוי שלו פוגו הליצן והפרק היה קורע במיוחד הקטע שהשטן התלבש כמו תלמידת בית ספר

Doronko1

New member
פרק ממש טוב מאוד

אבהתי את הקטע של ביגי סמורס ובאטרס מדבר שפת רחוב כל הפרק טוב מאוד .. 9.1 מתוך 10

Vdrums

New member
למה אסור? מוכר סימס ואני

ראינו את זה בטלויזיה באופן חוקי לחלוטין.

למעלה