פרק 10.01 "It's Late"

yonco

New member
../images/Emo58.gif פרק 10.01 "It's Late"

העונה העשירית של "הרקיע השביעי" ממריאה בקרוב ברשת The WB, וכשהפרק הפותח אותה הוא הפרק ה-200 בסדרה, זו בכלל סיבה מצוינת לחגיגה!
10.01 "It's Late" (בתרגום חופשי: "כבר מאוחר")
תאריך שידור: יום שני, 19.09.2005, בשעה 20:00.
שחקנים: סטיבן קולינס (אריק), קתרין היקס (אנני), ג'ורג' סטלץ (קווין), בוורלי מיטשל (לוסי), דייויד גלאגר (סיימון), טיילר הקלין (מרטין), מקנזי רוזמן (רותי), לורנצו וניקולס ברינו (התאומים סם ודייויד).
כוכבי אורח: היילי דאף (סנדי), גרט סטרומן (ג'ק), ברברה ראש (רות קמדן), פיטר גרייבס (הקולונל ג'ון קמדן), קרלוס פונס (קרלוס ריברה), שרה תומפסון (רוז).
תסריטאית: ברנדה המפטון.
במאי: הארי האריס.
תקציר: בני משפחת קמדן מוצאים את עצמם בסדרה של מצבים קשים: אריק מנסה להימנע מלדווח להוריו על כך שמרי התגרשה מבעלה וּויתרה על הילד שלה, ומקווה ששאר חברי המשפחה לא יספרו להם - במיוחד התאומים. הזוג המאורס סיימון ורוז
מגיעים לגלנאוק כדי לבלות עם המשפחה ועם סבא וסבתא שבאו לבקר. רוז לוחצת על סיימון בניסיון לשכנע אותו שיקדים את תאריך החתונה. לוסי מבינה שתפקיד 'כומר שותף' הוא הרבה יותר מסובך משדמיינה; קהילת גלנאוק וקהילת המתפללים בכנסייה מתרגזים מהדרשה השנויה במחלוקת של לוסי בנושא אימהות עובדות, ואנשים מתפרצים עליה ותוקפים אותה בפומבי. בין לוסי לאביה נוצר ויכוח גדול בעניין הדרשה והערותיה הלא-רגישות של לוסי. בינתיים, רותי מסמנת לעצמה בחור חתיך מכיתה י"ב בבית-הספר שבו היא לומדת. ובנוסף, לאחר שמרטין איבד את בתוליו בחופשת הקיץ לסנדי (היילי דאף), בחורה מקולג' שפגש, הוא מגלה שייתכן שהיא נושאת ברחמה את ילדם.
הערות:
זהו הפרק המאתיים של הסדרה!
זה מצדיק עוגה ענקית...
ברי ווטסון (מאט קמדן) לא מופיע בפרק זה. הוא עסוק בצילומי הסדרה החדשה שלו ("מה נסגר עם בריאן" בתרגום חופשי), שכתבתי עליה בהודעה הזאת
, שגם מכילה ספוילרים לעונה העשירית.
היילי דאף חתמה על חוזה להשתתפות ב-13 פרקים בעונה העשירית של הסדרה. פרק זה הוא הראשון בהם.
בפרק זה קטעים מתוך הדיסק החדש של סטיבן קולינס (כן כן, הוא גם זמר!
) - שנקרא "The Hits of Rick Nelson". עוד מידע על המוזיקה של סטיבן נמצא באתר הרשמי שלו.
דייויד גלאגר (סיימון) יופיע בכל עשרים ושניים הפרקים בעונה זו, לאחר שבעונה השמינית פחתו גיחותיו בסדרה ובעונה התשיעית הופיע ב-15 פרקים.
זהו הפרק הראשון שבו מופיעה ברברה ראש (סבתא רות) מאז 6.22 - פרק החתונה של מאט ופרק הסיום של העונה השישית.
זהו הפרק הראשון שבו מופיע פיטר גרייבס (הקולונל) מאז 6.20 ("לזכר החייל"), כשבא לבשר לרותי על מותו של החייל שאיתו התכתבה במסגרת פרויקט בית-ספרי.
תמונות מהפרק: בינתיים יש רק תמונה אחת - של היילי דאף (סנדי) וטיילר הקלין (מרטין).

yonco

New member
../images/Emo41.gif היילי דאף

היא בת 20 (תאריך הלידה שלה הוא 19.02.1985 - בדיוק עשרה ימים אחרי דייויד). כרגע ברזומה שלה שישה פרויקטים קולנועיים בהתהוות - חלקם כבר בדרך למסכים, חלק רק הוכרזו.

noabethr

New member
שאפחד לא יעלב ממה שאני הולכת לכתוב

איכססססס אני שונאת את הילארי דאף....בגיל שלנו באמריקה שונאים אותה היא יותר פופולארית בקרב בני ה10....איך היא פקצה ואני ממש שונאת אותה אני לא מבינה מה כל כך מתלהבים ממנה... כשהיה לה את התכנית לפני 5 שנים את התוכנית ליזי מגוויאר היא הייתה חמודה אבל הפרסום עלה לה למוח....

nowhere kid

New member
../images/Emo12.gif

הייתי מוכנה להשבע שלפני שניה היה פה משהו על היילי דאף

yonco

New member
את לא הוזה

היה ומחקתי... עשיתי בטעות |כוכב| במקום | * |, אז מחקתי ועשיתי שוב כי רציתי שיהיה מושלם
.

אהההה !!

איזה יופי!!!! אני מתה לראות את העונה העשירית!!!!! יווווו תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yonco

New member
../images/Emo58.gif עוד פרטים שהטריילר חושף...

קווין החליט לעזוב את כוחות המשטרה!
הוא מתפטר מעבודתו ואף מעלה את הרעיון של הבאת ילד נוסף לעולם. ונראה שלוסי לא כל כך מתלהבת מזה...

למעלה