פרק סיום העונה: S06E24

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gifפרק סיום העונה: S06E24

היום זה היום מה יהיה? Way To Go In the season finale, the CSIs wait by the bedside of one of their own when he's shot in the line of duty. One CSI faces a hard choice by having the power of attorney over their injured friend and colleague. Meanwhile, the team also investigates the strange way of life of one man when he is found decapitated by a train. http://www.cbs.com/primetime/csi/diner/ http://www.grissomsararomance.com/cgi-bin/download.pl?file=gsr6x24promo2long.wmv http://www.grissomsararomance.com/cgi-bin/download.pl?file=gsr-es051806sneakpeek.wmv

DeepThoughts

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

הם ביחד... הם ביחד... תסתכלו בgrissomsararomance.com

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifכן...

אהבתי את איך שהם עשו את הסוף, לא יותר מדי ועדין מעביר את המסר. אני לא אראה את הקליפים האחרים כי כל פעם מחדש אני הורסת לעצמי, עכשיו צריך לחכות לפרק השלם, אני מקווה שזה ילך מהר.

DeepThoughts

New member

מראיון עם השחקנים purejorja.net אני מבינה שהם בונים את זה כאילו שרה וגריסום כבר במערכת יחסים שנמשכת כמה זמן, פשוט אף אחד לא יודע מזה (ג'ורג'ה:כולל התסריטאים כרגע). מה הם יעשו עם זה בעונה הבאה? לחכות עכשיו עד ספטמבר? לא פייר.... אה ובראס חי

deathcaster

New member
../images/Emo58.gif BUYAKA

יאללה ראיתי את הפרק... שרה בחלוק יוצאת מהמקלחת וגריסום בפיג'מה שרוע על המיטה...... צריך להוסיף ?

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifוווואאאייייי!!!

לא חשבתי שהגרע הזה יגיע. כמו שכבר אמרתי לדעתי הם עשו את זה מש יפה, כי יש כאלו שרצו איזו הצהרת רגשות מגריסום, אבל זה כלכך לא מתאים לדמות. ובאמת זה נראה כאילו הם במערכת יחסים, וצריך לראות מה הם יעשו עם זה בעונה הבאה. בראס חי, יופי, אבל כשיש GSR למי איכפת. הפרק בכללי היה קצת דרמתי אבל בסך הכל טוב. ועכשיו צריך לחכות עד ספטמבר...
סיכום עונה
כן, אני יודעת שכבר היה לנו משהו כזה, אבל מאז היו עוד ארבעה פרקים שקרה בהם די הרבה. אז מה הפרק שהכי אהבתם? ממה התאכזבתם? מה אתם רוצים שיהיה בעונה הבאה? וכל מה שיש לכם להוסיף.

הילה הץ

New member
זה לא מה שהתכוונתי

זה טוב מאוד שבראס חי, והוא באמת דמות משנית טובה, אבל אחרי הסצנה האחרונה כל שאפשר לחשוב עליו זה גריסום ושרה, זה הרושם האחרון העיקרי שהפרק משאיר. תסתכל אפילו רק בפורןם המאוד קטן הזה, כמה התייחסות הייתה לבראס וכמה לגריסום ושרה.

deathcaster

New member
חחחחחחחחחחח

כי רוב ההודעות בפורום הזה הן שלך, ואת מאוד אוהבת להתעסק בנושא הזה

../images/Emo58.gifווהו

סופסוף שרה וגריס.. גאד. ~_~ ונחמד שבראס לא מת בסוף.. הוא אחת הדמויות האהובות עליי.

DeepThoughts

New member
למי שראה:

איך אפשר להמשיך מפה? אני בניתי לעצמי תסריט בראש ששרה וגריס' ביחד כבר בערך מסוף עונה 5. בעקבות מה שקרה לניק, כמו שווריק התחתן , גם גריס' ושרה החליטו ללכת על זה ולהיות ביחד..כי החיים קצרים ועכשיו איך החרים יגיבו? איך האחרים יגלו בכלל? מה אתם חושבים? חתונה אולי....?

הילה הץ

New member
../images/Emo189.gifלדעתי../images/Emo190.gif

גם, הם ביחד מאחרי grave danger וגם קראתי איפה שהו שכאילו יש רמזים לזה בפרק הרביעי של העונה shooting stars אבל אני ראיתי את הפרק כמה פעמים ולא שמתי לב לכלום, ובדרך כלל אני שמה לב. וגם שלא נשכך את הסצנה שהייתה אמורה להיות ב gum drops שגם היא הייתה אמורה להראות שכבר יש בנהים משהו.לפי הכרותי עם csi הם לא יעשו עם זה הרבה, בטח יהיו עוד כמה רמיזות בעונה הבאה, אבל לא יותר מדי. אחרי שבסוף העונה השלישית ששרה שאלה את גריסום אם הוא רוצה לצאת איתה והוא אמר שהוא "לא יודע מה לעשות אם"זה", חזרו לזה רק בפרק הרביעי בערך בעונה הבאה הסצנת ה- pin me down (המעולה). בקשר לאיך האחרים יגלו או יגיבו זה באמת אין לי מושג ואני גם מחכה לראות איך זה ילך. אבל בכל מקרה אני מקווה שהם לא יהרסו את הסדרה בכך שיתמקדו יותר מדי במערכות יחסים כין הדמויות (אומרים גם שיכול להיות משהו בין ווריק וקת'רין), והכי חשוב, שגריסום ושרה לא יתחתנו אף אחד מהם הוא לא הטיפוס המתחתן וזה ממש לא יהיה נכון.

הדמר

New member
וכמו שבוע שעבר

מה הקשר בין התמונה למה שהיה ? ז"א באם היו עוד דברים חוץ מאשר ענין בארס וגריסום ושרה, ז"א לדוגמא: הסכין ביד של ד"ר רובינס, הטבעות אצל ניק וווריק,ואני כבר לא זוכרת מה עוד

DeepThoughts

New member
ועכשיו ראיתי את הפרק (ספוילר)

פרק טוב, אבל כבר היו טובים ממנו. בראס חי, יופי שרה וגריסום- כבר כתבתי. מעניין לאן הם יקחו את זה מפה 2 הסיפורים של הפרק: לא היו ממש מעניינים. ודיברנו על כך שיהיה סיפור ווריק וטינה ולא היה כלום. ואלי בראס- kill her, would you? יהיה לי קשה לחכות לספטמבר.. see you

למעלה