../images/Emo58.gifערב של בנות.
לא היה לי קל, ולכן אני חולקת על ליהיא שטענה שהבנות היו טובות מהבנים, הן לא. כלומר, זה די יצא לי שווה בשווה. אז נתחיל: 1. Ta-Tynisa Wilson – Only Girl (In The World) נשבעת לכם, אין לי מושג מה השופטים שמעו, אני לגמרי סבלתי. היא זייפה יותר מאשר פה ושם והיא לחלוטין לא אמורה להמשיך איתנו הלאה. במלים אחרות נקסט! 2. Naima Adedapo – Summertime קודם כל, אני מתה על השיר הזה, כמה הוא יפה. שונאת את הסיפור לפני השירה, את מי זה מעניין? השירה היתה בסדר, אבל ממש לא מיוחדת, אני בטוח אשכח אותה עוד שעתיים. מצד שני, את הדבר המזעזע שהיא לבשה, אני בחיים לא אשכח! 3. Kendra Chantelle – Impossible חתיכת אומץ לבחור שיר של כריסטינה אגילרה, אבל היא ממש עשתה את זה כמו שצריך. התווים הנמוכים שלה מדהימים. נהנתי ואני מקווה שהיא תמשיך הלאה, אחרי ביצוע כזה לגמרי מגיע לה. אגב, היא היתה לבושה סוף! 4. Rachel Zevita – Criminal איזה שיר ברודווי, דמט! היא שרה לא רע והלוק שלה הזכיר לי שחקניות עבר משנות הארבעים. לא יודעת אם מגיע לה להמשיך הלאה, אבל לא סבלתי. 5. Karen Rodriguez – Hero בדרך-כלל אני מתנגדת לקאברים של מתמודדות איידול לזמרות הענקיות (סלין ושות'), אבל קארן שיחקה אותה. איזה יופי של ביצוע והופעה. יש לה קול ממש טוב והיא יודעת לנצל אותו בתבונה כך שאפילו המעבר לספרדית במהלך השיר היה מקסים. חסר לאמריקה שהיא לא עוברת שלב! (ומה לעזאזל היא לבשה?) 6. Lauren Turner – Seven Day Fool קודם כל, אני מתה על הביצוע המקורי של אטה ג'יימס ולא היה לי מושג שעשו לו קאבר (חיה בלהלה לנד, יודעת) אז רק על זה לורן קבלה אצלי נקודות זכות. ובלי קשר, ה-ביצוע של הערב מבחינתי וההשוואה הזו לבט מידלר הורסת וכל-כך נכונה. עכשיו נקווה שאמריקה לא תאכזב אותי שוב. לורן, יא תותחית, עשית לי את היום! 7. Ashthon Jones – Love Over Me טוב, לא סובלת אותה, לא סבלתי את הביצוע ואני מתעבת דיוות. יש מספיק מהן במוזיקה והגיע הזמן למגר את התופעה. מקווה שהיא לא עוברת, אין לי כוח אליה יותר. 8. Julie Zorrilla – Breakaway שוב, סבלתי, היה לי קשה. השיר מעפן בלי קשר לג'ולי (בתקווה שמעריצי קלארקסון לא יתנקשו בחיי). אם היא עוברת זה רק בגלל שהיא נראית טוב כי ההופעה היתה על הפרצוף ולהקת שבא. 9. Haley Reinhart – Fallin' אני מצטערת, לא אהבתי בשיט. שוב, אם היא עוברת זה בגלל השמלה השחורה הקטנה והקלאסית שהיא לבשה והחיוך הזה. 10. Thia Megia – Out Here On My Own הפתעת הערב מבחינתי. כעקרון, אותה אני לא סובלת, אבל הביצוע היה מושלם. היא חייבת למחוק את החיוך המטופש הזה, נמאס ממנו ולהתחיל לקחת את התחרות ברצינות, כי ביצוע כזה חייב להעביר אותה שלב (ואולי עוד אצליח להתרגל אליה). 11. Lauren Alaina – Turn on the Radio אין מה לעשות, זו עובדה - הילדה יודעת לשיר! אין טעם להרחיב, היא בטוח ממשיכה את העונה. 12. Pia Toscano – I’ll Stand By You הביצוע שגרם לשופטים להריע בעמידה. יש לפיה את כל החבילה - מראה מהמם, קול מוצלח ויפהפה ואישיות נעימה. דפנטלי עוברת שלב.