פרק הבנות

AdiNH

New member
צודקת../images/Emo58.gif

ten out of 12 were excelent,did not liked the first girl at all,off key

YoungFlattop

New member
../images/Emo58.gif

טטניסה ווילסון Only Girl התחיל מזעזע וכל פעם שהיא הגיעה לפזמון זה היה רע, הבתים היו בסדר. השיר עצמו חרא
זה נשמע כמו קריוקי גרוע.. נאימה אדדפו Summertime השמלה מזעזעת
יש לה קול מעולה ואהבתי מאוד את ההופעה שלה (חוץ מאיזה קטע בסוף שלא ממש אהבתי) קנדרה שנטל Impossible נחמד, היא הייתה טובה אבל הופעה קצת סתמית... רייצ'ל זוויטה Criminal אהבתי. יש לה קול ממש יפה לדעתי. האמת שאני מסכימה עם סטיבן והיא באמת קצת ברודווי אבל זה פחות הפריע לי בהופעה הזו. קארן רודריגז Hero אני שונאת את השיר הזה
היא לא מעניינת כל כך והיא חייבת להפסיק לדחוף את העובדה שהיא לטינית בכל שניה (אפילו כשהיא שרה!)
לורן טרנר Seven Day Fool כיף לשמוע יותר שירים קצביים באיידול בפרק הזה.. אהבתי את לורן, היה נחמד אם היא באמת הייתה משתחררת קצת יותר אבל בסה"כ זו הייתה הופעה טובה. אשטון ג'ונס Love Over Me לא ממש אהבתי.. ההתחלה פשוט לא הייתה טובה ומהאמצע היא התחילה לצעוק וזה לא נשמע טוב. ג'ולי זורילהBreakaway אני בד"כ אוהבת אותה אבל זו הייתה הופעה חלשה שלה, בלי רגש והיו לה כמה סלסולים קצת מוזרים שלא היו במקום. היילי ריינהארט Fallin' האמת שעד עכשיו לא ממש אהבתי אותה אבל זו הייתה הופעה טובה והצעקות והנהמות שלה דווקא היו מתונות עכשיו והגיעו במקום נכונים ת'יה מגיה Out Here On My Own זה היה ממש קשה לשמוע אבל ממה שכן שמעתי די אהבתי, בעיקר את ההתחלה. איפה רנדי שומע אצלה מייקל ג'קסון?
לורן אליינה Turn on the Radio הסגנון הזה באמת מתאים לה.. נחמד לשמוע ממנה משהו שהוא פחות בלדה כמו רוב ההופעות הקודמות שלה (או לפחות מה שאני זוכרת
). פיה טוסקנו I’ll Stand By You שיר חרוש.. אבל ההופעה שלה הייתה טובה, הקול שלה מצוין ואני מקווה שהיא תמשיך.. חוץ מזה, מה קרה לסטיבן? בשני הפרקים האחרונים הוא בקושי אמר מילה רעה למתמודדים וגם ג'ניפר. רק רנדי עוד איכשהו נותן ביקורות נורמליות.. סוף סוף נגמר!

Theshe

New member
../images/Emo58.gifערב של בנות.

לא היה לי קל, ולכן אני חולקת על ליהיא שטענה שהבנות היו טובות מהבנים, הן לא. כלומר, זה די יצא לי שווה בשווה. אז נתחיל: 1. Ta-Tynisa Wilson – Only Girl (In The World) נשבעת לכם, אין לי מושג מה השופטים שמעו, אני לגמרי סבלתי. היא זייפה יותר מאשר פה ושם והיא לחלוטין לא אמורה להמשיך איתנו הלאה. במלים אחרות נקסט! 2. Naima Adedapo – Summertime קודם כל, אני מתה על השיר הזה, כמה הוא יפה. שונאת את הסיפור לפני השירה, את מי זה מעניין? השירה היתה בסדר, אבל ממש לא מיוחדת, אני בטוח אשכח אותה עוד שעתיים. מצד שני, את הדבר המזעזע שהיא לבשה, אני בחיים לא אשכח! 3. Kendra Chantelle – Impossible חתיכת אומץ לבחור שיר של כריסטינה אגילרה, אבל היא ממש עשתה את זה כמו שצריך. התווים הנמוכים שלה מדהימים. נהנתי ואני מקווה שהיא תמשיך הלאה, אחרי ביצוע כזה לגמרי מגיע לה. אגב, היא היתה לבושה סוף! 4. Rachel Zevita – Criminal איזה שיר ברודווי, דמט! היא שרה לא רע והלוק שלה הזכיר לי שחקניות עבר משנות הארבעים. לא יודעת אם מגיע לה להמשיך הלאה, אבל לא סבלתי. 5. Karen Rodriguez – Hero בדרך-כלל אני מתנגדת לקאברים של מתמודדות איידול לזמרות הענקיות (סלין ושות'), אבל קארן שיחקה אותה. איזה יופי של ביצוע והופעה. יש לה קול ממש טוב והיא יודעת לנצל אותו בתבונה כך שאפילו המעבר לספרדית במהלך השיר היה מקסים. חסר לאמריקה שהיא לא עוברת שלב! (ומה לעזאזל היא לבשה?) 6. Lauren Turner – Seven Day Fool קודם כל, אני מתה על הביצוע המקורי של אטה ג'יימס ולא היה לי מושג שעשו לו קאבר (חיה בלהלה לנד, יודעת) אז רק על זה לורן קבלה אצלי נקודות זכות. ובלי קשר, ה-ביצוע של הערב מבחינתי וההשוואה הזו לבט מידלר הורסת וכל-כך נכונה. עכשיו נקווה שאמריקה לא תאכזב אותי שוב. לורן, יא תותחית, עשית לי את היום! 7. Ashthon Jones – Love Over Me טוב, לא סובלת אותה, לא סבלתי את הביצוע ואני מתעבת דיוות. יש מספיק מהן במוזיקה והגיע הזמן למגר את התופעה. מקווה שהיא לא עוברת, אין לי כוח אליה יותר. 8. Julie Zorrilla – Breakaway שוב, סבלתי, היה לי קשה. השיר מעפן בלי קשר לג'ולי (בתקווה שמעריצי קלארקסון לא יתנקשו בחיי). אם היא עוברת זה רק בגלל שהיא נראית טוב כי ההופעה היתה על הפרצוף ולהקת שבא. 9. Haley Reinhart – Fallin' אני מצטערת, לא אהבתי בשיט. שוב, אם היא עוברת זה בגלל השמלה השחורה הקטנה והקלאסית שהיא לבשה והחיוך הזה. 10. Thia Megia – Out Here On My Own הפתעת הערב מבחינתי. כעקרון, אותה אני לא סובלת, אבל הביצוע היה מושלם. היא חייבת למחוק את החיוך המטופש הזה, נמאס ממנו ולהתחיל לקחת את התחרות ברצינות, כי ביצוע כזה חייב להעביר אותה שלב (ואולי עוד אצליח להתרגל אליה). 11. Lauren Alaina – Turn on the Radio אין מה לעשות, זו עובדה - הילדה יודעת לשיר! אין טעם להרחיב, היא בטוח ממשיכה את העונה. 12. Pia Toscano – I’ll Stand By You הביצוע שגרם לשופטים להריע בעמידה. יש לפיה את כל החבילה - מראה מהמם, קול מוצלח ויפהפה ואישיות נעימה. דפנטלי עוברת שלב.

דווקא מסכימה עם רוב מה שכתבת../images/Emo58.gif

חסכת לי לסכם רייצ'ל ממש הפתיע אותי, אהבתי את הביצוע ג'ולי מאוד אכזבה, אחד הביצועים הגרועים של הערב הביצוע היחיד שלא מסכימה איתך הוא של אשטון, אני חשבתי שהוא היה דווקא טוב וכמובן שלורן אליינה מלכה
אין לי כח לסכם.. מעלה את רוב השירים לפליקס

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

היה הרבה יותר טוב משל הבנים... מעניין איזה 5 בנות ייבחרו בסופו של דבר. טטניסיה- לא אהבתי, היא נשמעה לא טוב. נאימה- אני לא כל כך אוהבת את גוון הקול שלה אבל ההופעה הזאת הייתה מעניינת והביצוע היה טוב. קנדרה- ממש אהבתי. היא נשמעה מעולה והיא נראית מצוין. רייצ'ל- מאוד התאכזבתי מהביצוע שלה, היא נשמעה לא משהו. קארן- לא אהבתי את בחירת השיר אבל היא ביצעה אותו מצוין. לורן- בחירת שיר מוזרה קצת אבל הופעה טובה מאוד, יש לה קול מעולה. אשטון- אהבתי, שיר קצת רגוע מידי בשבילה אבל יש משהו בגישה שלה כשהיא שרה ובאופן ההגשה של השיר שאני מאוד אוהבת. ג'ולי- איזו אכזבה. ציפיתי שהיא תהיה אחת הבולטות והשיר הזה כל כך לא התאים לה. היילי- הופעה ממש טובה שלה. היא נשמעה מצוין בעייני. ת'יה- מעולה. זאת הפעם הראשונה שממש ממש אהבתי ביצוע שלה. לורן- ההופעה של הערב מבחינתי. היא מופיעה כאילו היא מקצוענית והיא נשמעת מצוין. אהבתי את בחירת השיר. פיה- בחירת שיר מבאסת פשוט כי הוא כל כך חרוש כבר. היא נשמעה מצוין ואני מקווה שהיא תמשיך ואז תבחר שירים חרושים פחות. בחישוב מהיר יצא לי שיש יותר מחמש בנות שאני חושבת שמגיע להן לעבור ולכן סביר להניח שהתוצאות יגרמו לי לאיזה הפתעה אחת או שתיים, מעניין מי יישארו בחוץ.

Lhuna1

New member
וואו, בעיני בדיוק להיפך ../images/Emo58.gif

יותר כמו 5-0 לטובת הבנים. הבנות משעממות, כולן שרות אותו דבר, וכמו משהו שכבר שמענו 800 פעם בעבר. כן, הן שרות בסדר, יש להן קול, אבל אף אחת לא מקורית או מיוחדת או עם סגנון משל עצמה. לשיר big notes זה נחמד אבל זה לא באופן אוטומאטי הופך הופעה למרגשת בעיני.

4hilla4

New member
שאלה ../images/Emo140.gif

קודם כל, אני חייבת להגיד שהבנות לקחו את הבנים, אהבתי יותר הופעות של בנות מאשר של הבנים... טה-טניסיה הייתה נוראית, אני גם לא אוהבת את השיר זה בכלל
נאימה- מדהימה, אני מאוד אוהבת אותה
קנדרה- אני לא זוכרת כל כך את הביצוע שלה וזה אומר משהו... קצת בינוני
רייצ'ל- איזו מותק, היא גם נורא יפה ! לפי דעתי היא שרה סבבה, לא הבנתי מה רצו ממנה..
קרן- ווואואואואווו!
איזה ביצוע מדהים לשיר של קארי ! הספרדית הרסה אותי
-
לורן- קצבי, UPBEAT, מטורפת הבחורה ! אני מתה עליה ! פשוט העירה אותי והתחלתי לרקוד בסלון- ואם היא הצליחה לעשות זאת היא מקבלת
אשטון (?)- לא אהבתי... היא דיווה- זה כן. אבל השירה שלה לא משהו
זורילה- גם לי היה קשה. שום רגש, שום כלום.
היילי- תאמת שלא סבלתי... אני לא אוהבת אותה אבל הביצוע שלה היה טוב אז-
אליינה- יאו, היא כאילו לא מתאמצת בכלל ! והיא בגיל שלי ! מטורף, בכל מקרה- היא מדהימה ! כבר פחדתי שהיא תצא ותשיר שוב פעם את השיר של אירוסמית בפעם ה-3 אבל למזלי זה לא קרה- קיבלנו שיר מדהים בניחוחות שלא רואים ! -
פיה- אני גם קמתי בבית לכבודה ! הביצוע הכי טוב BY FAR ! פשוט מושלם, הסוף הרס אותי סופית- יש לה את זה !
ועכשיו השאלה- שמעתי בתוכנית שרק 10 הולכים לעבור לשלב הבא- זה לא נראה לי הגיוני ! זה נכון? מדיחים 12 מתמודדים???

תשובה ../images/Emo140.gif

הקהל בבית מצביע ו5 הבנים שיקבלו את מרבית הקולות ו5 הבנות שיקבלו את מרבית הקולות יכנסו לתכנית. + כל אחד מהשופטים יבחר את הקלף שלו, גלגל הצלה או איך שלא יקראו לזה, כך שבעצם התכנית תתחיל עם 13 משתתפים שיכולים להיות 8 בנות ו5 בנים ולהפך..., תלוי בבחירת השופטים

4hilla4

New member
תודה ../images/Emo24.gif ***

זה שלח לי את ההודעה לפניי שיכולתי לסיים בכל מקרה, אני בשוק שהם שינו את הפורמט, הם ממש רצים עם העונה הזאת !

ra8452

New member
חייבת לציין שהבנות הפתיעו אותי לטובה

הייתי בטוחה שתהיה תוכנית גרועה אבל אני מסכימה עם מה שאמרו מקודם 1-0 לבנות. גם מבחינת השיפוט אני חושבת שהיה יותר סבבה מאתמול בעיקר בגזרה של רנדי.. ג'ניפר וסטיבן עדיין צריכים להתעורר ולהבין שמשמעות המילה שופט היא לדעת להעביר ביקורת למתמודדים ולא רק להגיד איזה יופי כל הזמן.... ואני חייבת לציין את קארה וסיימון שהיו חסרים לי מאוד בשתי התוכניות האחרונות. . Ta-Tynisa Wilson – Only Girl (In The World) במילה אחת: בלעעעע!!!
... אין לי שמץ של משג איך השופטים אהבו את זה.. ביצוע מזעזע ... עם סיימון היה בפאנל הוא היה יורד עליה ביג טיים. 2. Naima Adedapo – Summertime אני די מחבבת את המתמודדת הזאת היא מיוחדת והיה ביצוע יפה. 3. Kendra Chantelle – Impossible ביצוע טוב אבל אני לא ממש מתחברת אליה 4. Rachel Zevita – Criminal איכסססס לא אוהבת את המתמודדת לא אוהבת את הגישה שלה לא את הקול שלה ובטח שלא את הביצוע שהיה מלא בזיופים ופוזות מיותרות. 5. Karen Rodriguez – Hero די אהבתי אותה באודישנים יש לה קול טוב. אבל השיר קיטשי מידי ומאוס ממש... חוץ מזה כל הקטע של המעבר בין האנגלית והספרדית מזכיר לי שירים של ארוויזיון (כמו שאנחנו שלחנו את אחינועם ניני ומירה עווד לשיר בעברית וערבית).. בקיצור אני חושבת שהיא די ירתה לעצמה ברגל עם הביצוע הזה וחבל כי דווקא יש לה פוטנציאל לא רע. 6. Lauren Turner – Seven Day Fool היא זמרת טובה מאוד ונתנה ביצוע טוב אבל אני לא בטוחה שהסגנון שירים הזה הוא מה שמתאים לה... הייתי רוצה לשמוע אותה יותר בכיוון של רוק. בכל מקרה היא חייבת להיות בנבחרת. 7. Ashthon Jones – Love Over Me אני חושבת שהיא נתנה ביצע טוב אבל היו טובות ממנה ולא נראה לי שהיא תעלה לנבחרת. 8. Julie Zorrilla – Breakaway שיר מקסים של קלי קלרקסון אבל לא המריא שג'ולי שרה אותו, הוא פשוט לא מתאים לה והיא איכזבה אותי מאוד. 9. Haley Reinhart – Fallin' היא הפתיעה אותי לטובה. לא מתתי עליה באודישנים אבל פה אני חושבת שהיא נתנה ביצוע טוב ווקאלית... הדבר היחיד שהפריע לי זה כל הפוזות הנוראיות והמאולצות שהיא עושה למצלמה ... חייבת להוריד אותם דחוף. 10. Thia Megia – Out Here On My Own היא מתוקה אמיתית והביצוע היה מתוק וחמוד 11. Lauren Alaina – Turn on the Radio כשפותחים מילון על המילה זמרת רואים את השם שלה ליד... אין מה לעשות הבחורה פשוט ז-מ-ר-ת במלוא מובן המילה... גם לי היא מזכירה את קלי קלרקסון וברור שהיא חייבת להיות בנבחרת. 12. Pia Toscano – I’ll Stand By You שוב פעם שיר שאני לא אוהבת... יותר מידי קיטשי ומאוס, אבל למרות השיר היא נתנה ביצוע טוב מאוד.. אני חושבת שהשופטים קצת הגזימו עם העמידה ומחיאות הכפיים כי בכל זאת היו טובות ממנה הערב אבל אין ספק שהיא חייבתלהיות בנבחרת. לסיכום החמישייה שלי שעולה לנבחרת היא: נעימה, לורן טרנר, טיה, לורן אלינה ופיה.

jess r

New member
מה נסגר

טטניסה - כל מילה מיותרת. פשוט ככה. נאימה - קצת מביך הריקוד הזה וכל העסק מסביב לשירה אבל היא היתה טובה. אני חושבת שעדיף לה לקחת שירים חדשים ולתת להם טאץ' ישן מאשר לשיר שירים ישנים, כי זה מחוויר בהשוואה מקור. קנדרה -
אם כי
על השיר עצמו. אה והיא מזה מותק. רייצ'ל - איזה ביקורת לא קשורה לעולם. קודם כל, ההופעה שלה היתה טובה - אבל משוחקת יתר על המידה, ואת זה אפש להגיד על כל הופעה, גם בברודווי. אין שום קש בין הסיגנון לבין העובדה שהיא פשוט עוד לא יודעת להופיע כמו שצריך. ההופעה הזאת היתה נכשלת בברודווי בדיוק כמו בMTV. דבר שני, הביקורת הזאת כל כך לא רלוונטית בעולם שבו "גלי" זאת הסידרה הכי פופולארית בערך וחצי מיוצאי איידול במילא מגיעים לברודווי. מה רע בברודווי? דבר שלישי, יש לשופטים נטיה לחשוב שכל מה שלא נוח להם לקטלג הם מכניסים לקטגוריה אחת שנחשבת נחותה ואומרים ביי ביי. בסדר, זה לא לגמרי פה ולא לגמרי שם אבל זה לא בהכרח ברודווי, וזה לא בהכרח משהו שלא יעבוד לה בתור אמנית עכשווית בתעשיה. ולגבי ההופעה עצמה - היו לה זיופים, חלקם היו במשחק
, אבל בגדול אהבתי
קארן - מה נסגר עם השיער שלה+שנאתי את השיר+הרצתי קדימה כי זה היה משעמם רצח. לורן שלא מפומפמת - היא נראת כמו בנאדם ממש סבבה, כאילו מגניבה והכל, אבל היא משעממת אותי בשירה שלה. אולי עם שיר יותר מגניב ורוקיסטי היא תצליח לעשות משהו. אשטון - איזה עצבים זה מביא לי כל החיקויים האלו של ביונסה. ביונסה יש רק אחת ותאמינו לי זה מספיק. הקול סבבה, אבל השיר היה משעמם והיה לה אובר-ביטחון עצמי שזה ממש לא סקסי. ג'ולי - כמה זיופים אלוהים ישמור... בכלל היא לא זמרת משהו, הקטע שלה זה לשבת ליד פסנתר ולשיר משהו קיטשי, וכשאין לה פסנתר להתחבא מאחוריו היא נכשלת. היילי - שטיקים על גבי שטיקים על גבי שטיקים ולא הרבה שירה מוצלחת בין לבין. וחבל, כי יש לה את זה. ת'יה - על מה כל הרעש? בקושי שמעתי אותה שרה לפני שהיא הגבירה את הקול והתחילה לזייף. וגם, איזה בחירה משעממת לשיר. מה נסגר איתן? הנושא היה מסיבת פיג'מות ולא אמרו לי? פיהוק אחד גדול. לורן שדחפו לי לכל חור אפשרי - מאיפה היא הקריצה את השיר הזה? שרה סבבה והכל, אבל בחיי... פיה - אומייגד, יו גייז, איטס נוט אוקי! סרייסלי, שמישהו יוציא את השירים האלו מחוץ לחוק. וגם, לא מבינה את ההתלהבות. הבחורה שרה בינוני וחסר רגש לחלוטין במשך כל השיר, ואז דפקה תו אחד מרשים בסוף וכולם עוד שניה בוכים. לסיכום - בחירת שירים מזעזעת על, בחירות אופנתיות מזעזעות עוד יותר והכי גרוע זה שכמעט כל הבנות נראות, נשמעות ושרות על אותו פאקינג דבר. בחיים לא ראיתי נבחרת כל כך לא מגוונת. טופ 5 שלי: קנדרה היילי רייצ'ל לורן הבלונדה נאימה

LeAnnDylan

Well-known member
מחשבות על הפרק...

טטיניסה - Only Girl In The World לא יודעת, לא שנאתי אבל זה גם לא היה מדהים.
נעימה - Summertime אני לא יכולה לסבול אותה זה לא חדש אבל ממש לא שנאתי את הביצוע הזה. אהבתי שהיא שינתה את העיבוד, אם היא הייתה הולכת על עיבוד איטי ואקוסטי כזה הייתי שונאת את זה לגמריי.
קנדרה - Impossible היא כוסית ויש לה קול נהדר אבל בחירת השיר הייתה משעממת ולצערי סביר להניח שלא יזכרו אותה כדי להצביע לה
רייצ'ל - Criminal אובר תיאטרלית. ההופעה הייתה לא ממש רעה אבל גם לא עפתי עליה. אני מעדיפה אותה שרה בסולם הזה ולא משחקת אותה זמרת אופרה.
קארן - Hero טוב, בעיקרון לא חשבתי שזה ביצוע נוראי, היא שרה יפה והחילוף לספרדית היה נחמד אם כי אני חייבת לציין שאם היא הולכת לעשות את זה בכל שיר אני הולכת לשנוא אותה. אם הייתי רוצה לשמוע שירים בספרדית הייתי צופה בספניש איידול או באחת מהגרסאות ההזויות האחרות של איידול שרק מייקי צופה בהן
לורן טרנר - Seven Day Fool היא ממש מפחידה אותי ונראית כמו הכלאה בין ג'ורדין ספרקס ודראג קווין אבל ההופעה הזו הייתה מעולה.
אשטון - Love Over Me יש לה קול נהדר אבל היא שיעממה לי ת'חיים.
ג'ולי - Breakaway טוב אני הולכת להקדיש לג'ולי יותר משורה ורבע כי אני באמת אוהבת אותה ובאמת חושבת שיש לה קול נהדר ועם בחירת שירים נכונה היא כן יכולה להגיע רחוק מאוד בתחרות. אז קודם כל אני אפתח בווידוי ואומר שלא שנאתי בכלל את הביצוע הזה, להיפך, די חיבבתי אותו. נכון שהייתי שמחה מאוד לשמוע אותה שרה משהו אחר אבל רק בשביל שיהיה לה סיכוי לעבור הלאה. ועוד דבר שחשוב לי לציין זה שאני תמיד שונאת כשהשופטים מתעקשים להשוות בין הביצוע שהמתמודד נתן לבין הביצוע שמישהו באיידול פעם ביצע. אם כי עכשיו כשזה השיר של קלי מהאלבום שלה ולא אחד שהיא ביצעה באיידול כן יש מקום להזכיר אותה אבל אני לא מסכימה עם רנדי שהוא אומר שג'ולי ביצעה את השיר אותו הדבר בדיוק. היה הבדל של שמים וארץ בין הביצועים בעיני ודווקא בגלל זה היה קל לי לאהוב את הגרסה של ג'ולי כי היא לא הזכירה לי בכלל את הגרסה של קלי.
היילי - Fallin' חסרת כריזמה בשיט והקול שלה מעצבן אותי ושתפסיק לנבוח את כל השירים שלה ואולי יהיה סיכוי שאני אוהב אותה.
טיה - On My Own מודה שלא נתתי לה שום קרדיט וואטס סו אבר (אם כי שהסתכלתי אחורה למה חשבתי עליה אחרי האודישן גיליתי שדי חיבבתי אותה אז וחשבתי שהיא נהדרת) הקול שלה ממש טוב ואולי יש לה סיכוי לשרוד את השבוע אפטר אול (כותבת לפני שצפיתי בתוכנית תוצאות אז יכוליות שאצא סתומה) אבל חייבת לציין שהבחירת שיר שלה הייתה נוראית בעיני.
לורן אליינה - Turn On The Radio לא מובן לי למה מישהי בוחרת להגיע לאיידול לשיר שירי משמש
אבל לזכותה של לורן יאמר שהיא הוציאה את המיטב מהשיר.
פיה - I’ll Stand By You זו הייתה הופעה טובה ויש לה קול נהדר והכי מגיע לה לעבור הלאה לשלב הבא אבל חייבת לציין שאני שונאת שונאת שונאת את השיר הזה! מחכה לראות אותה שרה משהו אחר. לסיכום- לא חושבת שסבלתי הערב, היו ביצועים ממש נהדרים, ולמרות שהכרזתי שכל העונה הזו מעפנה אני בנתיים צופה בהנאה. כנראה שיש יתרונות בלהגיע לעונה בלי פייבוריטים...

צופה וכותב../images/Emo58.gif

אני פשוט חולה על סטיבן!!! מצטער הייתי חייב להוציא את זה. הבנות נכנסות כמו דוגמניות בתחרות מלכת יופי או מינימום צועדות על המסלול, ובמיוחד נעימה
יאללה מתחילים: טטיניסה- למה לבחור שירים כאלה? היא לא נשמעה טוב לטעמי נעימה- איזו שמלה
אגב דילן אני מקווה שמשטרת האופנה תחזור! אני מחבב אותה אבל לא נפלתי מההופעה. צריך ממש לתת את הכי טוב כשיש לך בקושי שתי דקות כדי להוכיח שמגיע לך להיות בטופ 13. קנדרה- אני לא מאמין שהיא שרה את השיר הזה אעהאעהא
שרה טוב מאוד אבל אני לא חושב שהיא בלטה, וזה יכול לבוא לרעתה. רייצ'ל- היא פרפורמרית טובה ומיוחדת, אבל לא בטוח שהיא עשתה בחירה נכונה של שיר. קארן- אני חולהההההההההה על השיר הזה! אהבתי שהיא שילבה קצת ספרדית באמצע. רק אם היא תמשיך אני מקווה שהיא לא תחזור על זה בכל ביצוע שלה
לורן טרנר- נחמד לא יותר אשטון- היא ניסתה להרים את הקהל אבל זה לא ממש מתאים לשיר כזה
בחירת שיר קצת מוזרה, אבל היא שרה יפה בסה"כ. ג'ולי- אני ממש אוהב אותה, וחבל שהיא לא שרה את זה בפסנתר. היילי- זה שיר שממש קשה לשיר, אבל היא עמדה בזה בכבוד! סטיבן: "אם הייתי מסכים איתך רנדי, שנינו היינו טועים"
כבר אמרתי שאני חולה עליו?!
ט'יה- שיר שממש מתאים לה, ויש לה קול מהמם... משום מה יש לי חלום שהיא תהפוך לרוקיסטית (עם כל הסטייל הנלווה) ותתן בראש
לורן אלינה- מפתיע שהיא לא בחרה בבלדה, אבל היא שרה יפה מאוד ובהחלט יש לה עוד הרבה להראות לדעתי! היא אחת הפייבוריטיות שלי, ואני חושב שיש לה סיכוי טוב לזכות. פיה- דווקא היא קיבלה את הפימפ ספוט הראשון? מפתיע.... עוד שיר שאני אוהב, אבל הוא באמת חרוש
שרה אותו טוב בסה"כ...השופטים קמו בשבילה?! נגיד... החמש שהייתי מעביר: קנדרה, קארן, ט'יה, לורן אלינה, פיה. וויילד קארד: לא יכול לוותר על ג'ולי!!! אבל מגיע גם להיילי לעבור.

Love Music Yoni

New member
טופ 12 בנות

איך עוד לא פתחו שרשור?! טוב, אני כבר יודע מי הבנות שבפנים, אבל אני בכל זאת אגיב - טטיניסה ווילסון - נחמד, אבל אין לה קול משהו והיא זייפה מלא. נאימה אדדאפו - היא יפייפיה לדעתי, אבל זה היה שעמום אחד גדול. קנדרה שנטל - הופעה מרדימה אבל לגמרי לטובה. כמו שיר ערש כזה... יש לה קול מדהים וזה שבה אותי. מאוד מאוד חבל שהיא לא בפנים. רייצ'ל זביטה - מבחינת השואו זה היה טובה, מבחינת השירה - על הפנים. קארן רודריגז - פרווה. לא משהו בכלל. לורן טרנר - שיר שלא מתאים לה לדעתי, אבל בכל זאת מעולה. אשטון ג'ונס - גרועה זאתי. וכל המניירות שלה מעצבנות אותי. ג'ולי זורילה - אני מת על השיר הזה וגם עליה. היה מעולה!!! כנ"ל קנדרה. חבל שהיא לא נכנסה. ממש חבל. היילי ריינהארט - היא נובחת וצורחת. לא אוהב אותה. טיה מגיה - התיימרה להיות מרגשת, אבל לא נגעה בי. לורן אלאינה -
הופעה קצבית מדהימה. פיה טוסקאנו - ההופעה של הערב ללא ספק!!! הטופ 13 שלדעתי היה צריך להיות: דירוג ההופעות: 1. פיה 2. לורן א. 3. ג'ולי 4. קנדרה 5. לורן ט. ------------ מפה זה הלך והתדרדר ------------- 6. טיה 7. רייצ'ל 8. נאימה 9. טטיניסה ------------ מפה זה כבר היה נוראי------------ 10. קארן 11. אשטון 12. היילי לסיכום - הטופ 13 שלדעתי היה צריך להיות: בנות: פיה, 2 הלורניות, ג'ולי, קנדרה, רייצ'ל, נאימה. בנים (למרות שלא ראיתי את ההופעות שלהם): ברט, ג'יימס, קלינט, רובי, ג'ורדן, פול. רק 6 מתוך הטופ 13 שרציתי נכנסו לטופ 13 האמיתי. סדר המקומות שצריך להיות לדעתי בטופ 13 הנוכחי: 13. אשטון ג'ונס 12. היילי ריינהארט 11. סקוטי מקרירי 10. ג'ייקוב לאסק 9. קארן רודריגז 8. קייסי אבראמס 7. סטפנו לנגוני 6. טיה מגיה 5. נאימה אדדאפו 4. פול מקדונלד 3. ג'יימס דארבין 2. פיה טוסקנו 1. לורן אליינה

למעלה