פרק אחרון בהחלט..

אסף56

New member
התיאוריה הראשונה על החלום מדהימה (ספוילר)

זה גם יפה שזה מרומז ולא רואים שזה חלום באופן מפורש. אגב, גם התיאוריה שלי על כך שהסוכן האריס הוא דמות מראה של טוני נראית לי נכונה יותר ויותר. פתאום, אחרי שמחסלים את פיל (עוד לפני שהוא יודע מזה בכלל) הוא נראה יותר טוב, עם שיער , ורואים אותו יושב במשרד (בפרקים הקודמים שמצבו של טוני היה ירוד ראו אותו יושב בודד בבית קפה, כאילו מנותק וחצי מובטל כזה), ובאמת עובד... אחר כך שמודיעים לו על כך הוא בכלל שמח... מה שכן, יש כאן הקבלה נוספת, הוא הרי ממש מזדהה עם טוני וקצת שוכח מי הוא (שמח על הרצח של פיל), וגם טוני, כבר קצת לא יודע מי הוא... נחמד.

קינקי567

New member
../images/Emo2.gif

התיאוריה הראשונה כבדה עליי. לא יכולה לחשוב שכל הפרק הזה הוא חלום! יש לי צמרמורת מהתיאוריה השנייה. זה כל כך מתאים. חייבת לציין שאני עדיין קצת בהלם מאיך שהסתיימה הסדרה. באמת הכל פתוח. המשפחה יושבת לאכול כאילו בשלמות... אבל מדו חסרה! איך שהשתמשו בניסיונות של מדו להחנות את הרכב על מנת להעצים את המתח... זה גאוני! מהרגע שטוני הגיע למסעדה נכנסתי למתח מטורף!!! בטוחה שמשהו נוראי עומד להתרחש. כל הפרק זורם על מי מנוחות ופתאום, בחמש דקות האחרונות הצופה נכנס לדריכות מקסימלית ולחרדה שמא משהו אכזרי עומד לקרות. פשוט גאוני.

הרועה316

New member
הפריע לי הקטע של

החניה, כשמדו לא הצליחה להחנות כמה פעמים, מעניין מה זה אומר . תיאוריה שלי, הראו לקראת הסוף שני כושים משחקים אותה כאילו הם לא מסתכלים על טוני, הם חיכו למשהו ראינו שמדו מתעכבת עם החניה, אולי הם חיכו שכל המשפחה תהיה שם, כדי שיוכלו להוריד את כולם וכשמדו נכנס והתיישבה אז המסך הוחשך, לדעתי כל המשפחה חוסלה!

קים19

New member
זה לא היה חלום.....

כול מה שצריך לעשות זה לחזור אחורה לראיונות עם צ'ייס עצמו שהוא הדגיש ואמר שהוא נותן לנו מבט הצצה למישפחה הזאות ושלא נצפה לזה הוא יקטע את זה( המסך השחור)-אולי גםי ש קשר למה שבובי אומר לטוני בפרק הראשון של העונה. והוא גם אמר שלמרות שהסידרה תסתיים הדמויות ממשיכות הלאה כי "life goes on" ציטוט מצ'ייס עצמו,החיים ממשיכים והדמויות ממשיכות רק בלי הצופים. אני לא חושבת שהאנשים שנכנסו למיסעדה רצו לחסל את טוני ,זה פשוט חלק מהסוף המאוד טראגי שלא משנה מה יקרה הלאה טוני תמיד יצטרך לישמור על עצמו. MeiDanG -חובה לראות את העונות הראשונות כולם יגידו לך ש3 העונות הראשונות היו הכי טובות.

גיאספס

New member
שמתם לב מה השירים שמופיעים בjukebox?

"Only the Strong Survive." "I'm Alive." "Somewhere in the Night." "My Baby Drives a Buick." "Who Will You Run To?" "Magic Man." "Don't Stop Believing." "I've Gotta Be Me." "A Lonely Place." נשמע מאוד טוני סופרנו כל הדברים האלה (כולל זה שמדו נוהגת ברכב יוקרתי, לא הצלחתי להבין איזה סוג)

גם השיר שהתנגן בסוף הפרק היה סימלי

בית מתוך השיר : Workin' hard to get my fill Everybody wants a thrill Payin' anything to roll the dice Just one more time Some will win Some will lose Some were born to sing the blues Oh, the movie never ends It goes on and on and on and on

למעלה